Şimdi Ara

philips 9705 net tv sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar en son güncellemeyi yaptığımdan beri net tv yi kullanamıyorum. menüden seçiyorum ve siyah ekran kalıyor ayarlarla ilgili falan olduğunu sanmıyorum çok kurcaladım ve daha önceden youtube'dan video izleyebiliyordum ancak artık youtube'u bırakın net tv ekranı bile gelmiyor. servisle henüz görüşmedim abuk sabuk saçmalıyorlar en iyisi foruma yazmak diye düşündüm yardımcı olabilir misiniz acaba ne yapmam gerekiyor? özellikle 9705 hakkında forumda çok geniş bilgiye sahip olanlar var diye biliyorum bi el atabilirseniz abilerim çok sevinirim :)

• Eski yazılıma geri dön

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: universteli

Eski yazılıma geri dön

Saygılar

öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ancak eski yazılımı nerden bulacağım
  • Net TV belleğini silmeyi denesene dostum, hatırladığım kadar ile Menü > Ayarlar > Ağ Ayarları > Net TV beleğini sil diye bir seçenek var.
    Bir de TV normal yayında iken kumandadan 123654 tuşlarına seri bir şekilde bastığın zaman CSM menü diye bir menü açılıyor, orada option code lar var, onların yazılı olduğuna emin ol. Bu option kodları TV'nin bu tür ek özelliklerinin sağlıklı çalışması için var. Belki onlar silinmiş olabilir....Yurtdışı Philips support forumdan aldım bu bilgileri :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tvefsanesi

Net TV belleğini silmeyi denesene dostum, hatırladığım kadar ile Menü > Ayarlar > Ağ Ayarları > Net TV beleğini sil diye bir seçenek var.
    Bir de TV normal yayında iken kumandadan 123654 tuşlarına seri bir şekilde bastığın zaman CSM menü diye bir menü açılıyor, orada option code lar var, onların yazılı olduğuna emin ol. Bu option kodları TV'nin bu tür ek özelliklerinin sağlıklı çalışması için var. Belki onlar silinmiş olabilir....Yurtdışı Philips support forumdan aldım bu bilgileri :)

İlgin icin çok teşekkür ederim bakıyorum şuan :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Net TV belleğini silmeyi denesene dostum, hatırladığım kadar ile Menü > Ayarlar > Ağ Ayarları > Net TV beleğini sil diye bir seçenek var.

Net tv belleğini sildim ancak durum yine aynı :( 123456 olayını da denedim kanal yok diyor yardımcı olun arkadaslar delirmek uzereyim :/

• quote:

123654 olcakmış tamam girdi kodlar duruyor ancak bazıları yok

• quote:

Orijinalden alıntı: kaancem94

quote:

123654 olcakmış tamam girdi kodlar duruyor ancak bazıları yok

Hepsi olmuyor zaten, önemli olan option code lar option code 1 ve 2 olmak üzere 2 tane olmalı diye hatırlıyorum, diğerlerinden bazıları boş onların önemli olduğunu düşünmüyorum. Eğer sorun en son yazılım güncellemesinden sonra olduysa çözüm eski yazılıma dönmektir, şimdi diyeceksin nasıl döneceğim diye :) eski yazılımlar sistemde olmuyor, Philips Müşteri Hizmetleri belki yardımcı olur. Sorun bence yazılımsaldır.

• Çok aradım bulamadım eski yazılımı :) Neyse servis yolu gözüktü sanırım..

• Net Tv login olmama sorunun çözümü basitmiş.TV nizi ağa bir kere bağladıktan sonra ,her zaman önce modemi açıp ,ip ler felan alındıktan sonra tv nizi açarsanız net tv ye giriş yapıyor.Birkaç kez test ettim.TV açıldıktan sonra modemi açarsanız girmiyor.Ama önce modemi açıp online olmasını bekledikten sonra tv ye enerji verip açarsanız ( ben fişten çekip sonra tekrar taktım ) net tv ye sorunsuz bağlanıyor
    not : benim tv 55pfl7606h ama menüleri aynı sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.