Bildirim
Philips ADR610S Araç Kamerası incelemesi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Güzel kamera, akşam bir seyredelim bakalım incelemenizi, teşekkürler... -
quote:
Orijinalden alıntı: 01MRT42
Güzel kamera, akşam bir seyredelim bakalım incelemenizi, teşekkürler...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yine her zamanki gibi süper br iş çıkarmışsınız hocam, devamını bekliyoruz... BU arada yeni aracınız da hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin :)
Park modunun gelmesi güzel olmuş. Önceki modele ait incelemenizden Philips in video kalitesinin ne kadar iyi olduğunu görmüştüm zaten... Aslında bu kamerayı almak isterdim ama aşağıdaki hususlar beni düşündürüyor:
1) Kapasitör yerine batarya kullanılması (yazın o sıcak zamanlarda şişeceği kesin gibi)
2) GPS olmaması : GPS olsa hiç fena olmazdı
3) Park Modu? : Bu yeni özelliği incelemediniz henüz sanırım ama time lapse moddan normal moda otomatik geçiş varsa o da süper...
Bu hususlarda görüşlerinizi alabilir miyim hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jhudaverdi -- 28 Aralık 2017; 16:3:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: jhudaverdi
Yine her zamanki gibi süper br iş çıkarmışsınız hocam, devamını bekliyoruz... BU arada yeni aracınız da hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin :)
Park modunun gelmesi güzel olmuş. Önceki modele ait incelemenizden Philips in video kalitesinin ne kadar iyi olduğunu görmüştüm zaten... Aslında bu kamerayı almak isterdim ama aşağıdaki hususlar beni düşündürüyor:
1) Kapasitör yerine batarya kullanılması (yazın o sıcak zamanlarda şişeceği kesin gibi)
3) Park Modu? : Bu yeni özelliği incelemediniz henüz sanırım ama time lapse moddan normal moda otomatik geçiş varsa o da süper...
Teşekkür ederim,
1. Haklısınız
2. Keşke olaydı.
3. Park modu göstermelik / o pil ölür devamlı kayıt yaparsa.
-
quote:
Orijinalden alıntı: OlguErhan
quote:
Teşekkür ederim,
1. Haklısınız
2. Keşke olaydı.
Bu durumda özellikle de kapasitör kullanılmaması çok üzücü olmuş ve Philips gibi bir firmanın bunu neden düşünmediğini anlamakta zorlanıyorum... Peki çekim kalitesi Viofo A119 lara göre daha iyi gibi, ne dersiniz hocam? Sadece kıyaslama yapmak açısından soruyorum...
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: OlguErhan
quote:
Teşekkür ederim,
1. Haklısınız
2. Keşke olaydı.
Bu durumda özellikle de kapasitör kullanılmaması çok üzücü olmuş ve Philips gibi bir firmanın bunu neden düşünmediğini anlamakta zorlanıyorum... Peki çekim kalitesi Viofo A119 lara göre daha iyi gibi, ne dersiniz hocam? Sadece kıyaslama yapmak açısından soruyorum...
Aksiyon kamerası olarakta kullanıma uygun hale getirmek istemişler. Dikkat etmedikleri nokta pili kapaklı ve değiştirilebilir yapsalarmış iyi olurmuş.
Netlik aynı denebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X