< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Philips ambilight + hue (2. sayfa)
-
-
Bilseydim 7 seri alırdım
-
Tv’de donanım olarak gereken herşey var. İstenirse çözülür. Bana kalırsa Signify bunu Android, Webos gibi uygulamalara yazılım olarak satmanın planlarını yapıyor. Tizen ilk deneme. Ama öte yandan Hue’ya rakip o kadar fazla ışık markası çıkıyor ve neredeyse yarı fiystına satılıyor ki, Hue tamamen piyasadan silinebilir. Aptallıkları yüzünden piyasayı domine edebilecekleri yere piyasadan silinecekler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hue essentials uygulamasını kurun, yapıyor o işi.
-
Merhaba arkadaşlar bende 77OLED808 TV aldım. Çok uygun fiyata aldığım için Hue bridge desteği olmadığını bilerek aldım. İlerde yazılım ile sorun giderilir mi yoksa ben bu şekilde kullanmak zorunda mıyım.
Güle güle kullanın hocam, ne kadara nereden almıştınız? Bende philips oled arayışındayım
Ben gerçekten şaka gibi bir fiyata medimarkttan aldım. 150000 di fiyatı. gece kuşu indiriminde yüzde elli indirim ile 75 bine aldım.
Hayırlı olsun iyi seyirler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O fiyata o cihaz olmaz , iade edilen problemli bir ürünü almışsınız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Philips pişmanlıktır. Her yıl LED panel değişimi yaparsın. Rezalet bir firma.
Kutu ilk defa açıldı. 1 aydır da kullanıyorum. Hiçbir sorunu yok. Ne ölü piksel ne de bir çizik. 78750 TL. 2600 TL de Maximum kart puan verdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorbit -- 7 Haziran 2024; 20:32:16 >
Evimde 12 yıldır kullandığım philips tv var. Yeni televizyon alma aşamasındayım. Ama Ambilight tadını alınca başka markalara bakamıyorum nedense. Eski philips kalitesi var mı yeni modellerde. 60-65bin liraya 65inç ne tavsiye edersiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X