Şimdi Ara

Philips BTM2460/12 Hi-Fi Mikro Müzik Sistemi 449 TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.470
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ihtiyacı olanlar güzel fırsat, fiyatı çok iyi

Philips BTM2460/12 Bluetooth Hi-Fi Mikro Müzik Sistemi 449 TL!
    www.hepsiburada.com
    Philips BTM2460/12 Bluetooth Hi-Fi Mikro Müzik Sistemi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/philips-btm2460-12-bluetooth-hi-fi-mikro-muzik-sistemi-p-HBV000006NDI4

diğer sitelerdeki fiyatlar;
    akakce.com
    Philips BTM2460 20 W Bluetooth Hoparl�r Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/bluetooth-hoparlor/en-ucuz-philips-btm2460-20-w-fiyati,83622618.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodrap -- 19 Şubat 2019; 11:20:18 >

• Bluetooth, usb, aux iyi de taşınabilir olmadıkça 20watt sabit müzik seti için kötü. Madem evde kullanılacak bi soundbar tercih edilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: artemisbd

Bluetooth, usb, aux iyi de taşınabilir olmadıkça 20watt sabit müzik seti için kötü. Madem evde kullanılacak bi soundbar tercih edilir.
    ciddi ciddi müzik sistemi yerine soundbar mı önerdin? hocam iki çooook ayrı dünya
  • artemisbd kullanıcısına yanıt
    soundbar değilde madem müzik seti alıyorsun daha kuvvetli birşey olabilir
  • MEMATİ kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, şöyle 80-100 watt basları da iyi bişey olsa tamam, 20 wattın müzik setlik bi durumu yok, taşınabilir hoparlörler veriyor o sesi. Soundbar örneğini bluetooth ihtiyacı için verdim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: artemisbd

Aynen öyle, şöyle 80-100 watt basları da iyi bişey olsa tamam, 20 wattın müzik setlik bi durumu yok, taşınabilir hoparlörler veriyor o sesi. Soundbar örneğini bluetooth ihtiyacı için verdim.
    hocam watt değeri o kadar önemli değil. broşüründe 80-100 watt yazan çok çöp hoparlör var.
  • cok guzelmis. secimden sonra iyice kotuye gidecek diyorlar. yoksa taksit maksit almayi cok isterdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG BH 4530T 5.1 Sinema Sistemi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hala ayni fiyat. alan var mi? yorumlar nasil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • param olsa hemen alırdım
  • Ürün geldi..3 gün kullandım ancak iade edeceğim sanırım..
    Evde 3 adet cep telefonu
    2 tablet
    2 laptop var ve sadece 1 cep telefonunun bluetooth bağlantısını görüp eşleşiyor..
  • şu alete hi-fi diyorlar :D

gülüyorum.
  • Ben kullanıyorum, memnunum. Bana göre gayet güzel bir cihaz. Bangır bangır ses vermiyor elbette ancak temiz ve güzel bir ses veriyor. Bir laptop, bir telefon bir de tablet bağladım sorun yaşamadım. Radyo çekimi bana göre zayıf. Bu fiyata bu özellikleri alabileceğiniz başka bir cihaz bulamadım araştırmalarımda. Sadece bluetooth isteyenleri tatmin etmez belki ancak bir sistem isteyenleri fazlasıyla tatmin edebilir. Oldukça da şık bir ürün...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.