Şimdi Ara

PHILIPS DIAMOND VISION (RESİMLi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
3
Favori
142.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok bea saçma değill............ewt aynen öyle kısa we uzun aynı ampul içinde...1 tane tas war parkta o tasın alt kısmındadır ztn...
    mavi beyaz olsun diye takıntın yoksa yazdığım markalar iyidir...daha parlak yanar ,,,testlerle test edilmiştir....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

Yok bea saçma değill............ewt aynen öyle kısa we uzun aynı ampul içinde...1 tane tas war parkta o tasın alt kısmındadır ztn...
    mavi beyaz olsun diye takıntın yoksa yazdığım markalar iyidir...daha parlak yanar ,,,testlerle test edilmiştir....

evet dediğn ampulu gördüm H4 ampul iki tane tel var içinde

Şimdi o senin verdiğin markalaın fyatlarını araştırayım

Tekrar teşekkürler

• rica ederim ne demek...forum niye war o zmn
    www.otopol.com adresinde hepsi war fiyat olarak bakabilirsin....
  • arkadaşım , philips power to night diye yazmışsın. Ben bi paket gördüm üzerinde power2night yazıyor aynısı demi yanlış bii almıyalım

Üçnden birini alacam sizce hangisi daha iyidir. Çünkü aldığım üründen pişman olmak istemiyorum. Bu son soru

PHILIPS DIAMOND VISION (RESİMLi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 5 Mart 2006; 22:37:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kadoo

inan dört gözle bekliyorum birde foto koyarsan tadından yenmez valla

bu tür üstü boyalı farlar için yağmurda ve siste çok kötü diyorlar fikri olan var mı?

quote:

Orjinalden alıntı: _GreeNEyEs_

otopol'den bugün itibariyle 1 takım Diamond Vision siparişini vermiş bulunmaktayım... Ürünü takınca,sizlerle yorunlarımı paylaşacağım...

kadoo merak etme resimli olarak yorumumu yazacağım... bu arada arabanın markası neydi? merak ettim de...

• arkadaşlar pardon yaa başka farlarla sizin topicide kirlettim ama kusurabakmayın
  • Ben olsam power2night alırdım....hepsi yüzde 50 fazla ışık kategorisinde...power2night gece uzun yolda ileriye daha keskin yansıyor diye biliyorum...bi yerden okumuştum...otopol olabilir...

Farlarını gerçekten temizlemende fayda war 7 yıllık araç içinde ince toz tabakası oluşuyor...yansımayı ciddi derecede engelliyor...temizleme olayını da yaparsan 10 numara olur farlar=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 5 Mart 2006; 23:34:29 >
  • quote:

Ben olsam power2night alırdım....hepsi yüzde 50 fazla ışık kategorisinde...power2night gece uzun yolda ileriye daha keskin yansıyor diye biliyorum...bi yerden okumuştum...otopol olabilir...

Farlarını gerçekten temizlemende fayda war 7 yıllık araç içinde ince toz tabakası oluşuyor...yansımayı ciddi derecede engelliyor...temizleme olayını da yaparsan 10 numara olur farlar=)

eywallah sağol dostum. İşte kafam çok karıştı yaa onun için sık sık sordum. Çünkü yanlış bişi almak istemiyorum, şimdi power2night da bi 150 metre var bide 130 metre ucundaki mavi şapka sayesinde daha ilerisini aydınlatıyormuş.

İşte bide kutusunda performans arabası bire bir kaç yerde performans arabalarında kullnımı yaygındır falan diye görünce çekindim. Fabrika standartlarının dışında bi üründe almak istemiyorum zararı dokunacak ve şu olayda ve benim için önemli

Karşı tarafın rahatsız olup olmaması biliyorsun trafikte çok cins araç var far ayarı bozuk çok parlak ışığı olan , işte bu power2night ile karşı taraf rahatsız olurmu diye çekiniyorum daha uzağı aydınlatıyor ya o bakımdan.

Aklımda iki ampul war ya power2night ya da vision plus.

Temizlikten bahsetmişsin , bu çukur aynanın temizlenmesi falan demi yani farın iç temizliği Gerçi her sene komple bakım yaptırırım far ayarlarına falan bakarlar, o esnada temizlik yapılmışmıdır acaba.

• honda city, yeni aldım yavaş yavaş modlamaya başlıyorum da

quote:

quote:

bu tür üstü boyalı farlar için yağmurda ve siste çok kötü diyorlar fikri olan var mı?

quote:

otopol'den bugün itibariyle 1 takım Diamond Vision siparişini vermiş bulunmaktayım... Ürünü takınca,sizlerle yorunlarımı paylaşacağım...

kadoo merak etme resimli olarak yorumumu yazacağım... bu arada arabanın markası neydi? merak ettim de...

• Yok göz fln almaz merak etme ....halojen ampul sonucta...
    ewt o parlak iç kısmının temizliği....Temizlediklerini sanmıyorum....Ama farın içini cam aralarından görebilirsin ......temizdir belki.....
    Rahatlıkla takabilirsin birşey olmas...standartlara uygun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 6 Mart 2006; 0:23:25 >
  • quote:

Yok göz fln almaz merak etme ....halojen ampul sonucta...
    ewt o parlak iç kısmının temizliği....Temizlediklerini sanmıyorum....Ama farın içini cam aralarından görebilirsin ......temizdir belki.....
    Rahatlıkla takabilirsin birşey olmas...standartlara uygun...

ohh sağol hocam, eline koluna klavyene parmaklarına sağlık. Allah razı olsun

Senide yorduk akşam akşam kusura bakma

Ama sayende lamblar konusunda da güzel bilgiler edindim. Hele o gecekuşu sitesi mükemmelmiş

• quote:

honda city, yeni aldım yavaş yavaş modlamaya başlıyorum da

quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun kadoo... iyi günlerde kullan...

• eyvallah çok saol cümlemize allah kaza bela vermesin
    quote:

quote:

honda city, yeni aldım yavaş yavaş modlamaya başlıyorum da

quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun kadoo... iyi günlerde kullan...

• yaa sanayiye gittim philips yok hiç bulamadım, internettende sipariş vermek istemiyorum, çekiniyorum.

Osram silverstar var adam çok güzel bu ampullerde dedi philips de çok iyi ama pahalı diye getirmiyoruz dedi.

32 YTL osram silverstar ampul , nasıl iyimidir yarın taktıracağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

yaa sanayiye gittim philips yok hiç bulamadım, internettende sipariş vermek istemiyorum, çekiniyorum.

Osram silverstar var adam çok güzel bu ampullerde dedi philips de çok iyi ama pahalı diye getirmiyoruz dedi.

philips al.boşver osram ı..iyi araştır
  • quote:

yaa sanayiye gittim philips yok hiç bulamadım, internettende sipariş vermek istemiyorum, çekiniyorum.

Osramda iyidir ....Philips vision plus la aynı hemen hemen ...bulamıcaksan al bence gayet kaliteli oda....Forumda memnun kalanlar wardı osram dan....
  • quote:

otopol'den pazar günü siparişimi verdim,ürünüm bugün kargoya verilmiş,yarın da kısmetse elimde... internetten kredi kartı ile alışverişe çekiniyorsan,benim gibi havale ile ödeme yapabilirsin,hem o zaman fiyat da biraz ucuzluyor.

• quote:

arkadaşım , philips power to night diye yazmışsın. Ben bi paket gördüm üzerinde power2night yazıyor aynısı demi yanlış bii almıyalım

Üçnden birini alacam sizce hangisi daha iyidir. Çünkü aldığım üründen pişman olmak istemiyorum. Bu son soru

Ben yukarıda yazdığım siteden Power2night almıştım , şapkasının mavi olup gündüz farın içini mavimsi göstermesi dışında bence hiçbir artısı yok daha önce silverstar ve vision plus da kullanmıştım ışık rengi olarak bir farklılık ayırd edemedim, belki elimde hassas poza metre ve renk ölçer olsa % 1-2 farklılık gösterecek ama benim yaşlı gözlerim ile bir fark yok, normal halogen ile fark var mı derseniz daha güçlü ışık veriyor biraz daha aydınlık sağlıyor ama daha önce de dediğim gibi xenonun renk gücüne ulaşamıyor tabii ki , yani çok modifiye hayranı değilsen 5 doların cebinde kalabilir, vision plus ısmarlayabilirsin veya gidip bauhaus'tan 28 YTLye silverstar alabilirsiniz internet le filan uğraşmazsınız.
    Bugüne kadar halogenler içinde dünyanın parasını verip de banavayyy be dedirten tek bir ampul oldu o da PIAA nın platinium serisi şimdi daha da geliştirmişler yeni modelleri çıkmış eğer doğru tipi seçebilirseniz gerçekten iyi ışık ve renk veriyor fiyatı da ona göre okkalı doğrusu.

• sağolun arakadaşlar ben dersteydimde yeni geldim kusura bakmayın cevap yazamadım

Şimdi ne yapayım yani, adam orada şey gösterdi bi kutu içine mercekten bakıyorsunuz ve standart ampul ile osram silverstar'ı karşılatırıyor yani osram da standart ampul'e göre %50 daha fazla ışık veriyor ve menzili de uzak Osram hoşuma gitti doğrusu , ama philips de yok ne yapmalıyım.

neyse yarın ayrıntılı bi şekilde araştırırım bakalım inşallah philips bulabilirim olmadı osram taktıracam. Hayırlısı ne ise o olsun , eğer ben bişeyde çok ısrar edersim ya oşeyden memnun kalmam ya da bozuk çıkar onun için çok fazl üstelemicem.

Arkadaşlar hepinize teşekkürler gene sağolun sorunumla ilgilendiğiniz için

• PIAA çok kaliteli ama bulabilir misin bilemem... Fiyatı da ona göre yüksek. Ama Silverstar da iyi ampul'dür. Bence vision plus ile aynı, kafa kafaya, hangisi ucuzsa onu al.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.