Şimdi Ara

PHILIPS DIAMOND VISION (RESİMLi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
3
Favori
142.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: coxyc

PIAA çok kaliteli ama bulabilir misin bilemem... Fiyatı da ona göre yüksek. Ama Silverstar da iyi ampul'dür. Bence vision plus ile aynı, kafa kafaya, hangisi ucuzsa onu al.

tekrar baktım, ve araştırdım ve osramda testlerden gemiş iyi bi ampul yani silverstar modeli.

Yarın sabahdan gibip sanayide dolaşacam ve en ucuz nerde varsa orada taktırcam belki philips de bulabilirim.

Toyota servisine gtmiyorum çünkü ellerinde yoktur ve laf kalabalığı yapıp ucuz bişi takarlar diye ama belki bi uğrar sorarım servise

yaw burada foruma takılmasam gidip bilmeden ucuz bişi alırdım ama sizin sayenizde daha kaliteli ürünler seçmeye başladımzaten aracımın üstüne titreyen biriyim

sağolun teşekkürler

• Philips yok yaaa hiç bulamadım, bugünde takırmam lazımdı, çünkü çoğunlukla gece trafikteyim, bu yüzden osram silverstar taktırdım.

standart ışıklara göre +20M daha uzun mesafeyi aydınlatıyor. Philips çok pahalı diye kimse bayilik almamış yaa delirecem , hele osram'ı da bi yerde buldum, onuda satan yok

Arabada önceki eski ampuller de osrammış Osramın standart modeli, şimdide silverstar taktırdım işte bakalım ilk denememi bu gece yapacam inşallah beni hayal kırıklığına uğratmaz.

Osram Silverstar 28 YTL / Eskişehir

• Fiyat normal sayılır istanbulda birz daha ucuzdır ama 24'e falan alınırdı da önemli değil. Merak etme silverstar ile visionplus arasında fark edilebilecek kadar fark yok (nasıl cümle ama?). Akşam yorumlarını yaz bakalım merak ettim artık...
  • quote:

Fiyat normal sayılır istanbulda birz daha ucuzdır ama 24'e falan alınırdı da önemli değil. Merak etme silverstar ile visionplus arasında fark edilebilecek kadar fark yok (nasıl cümle ama?). Akşam yorumlarını yaz bakalım merak ettim artık...

cümle süper Akşam yazcağım özellikle zifir karanlığa gidecem

Kaybolmıyayımda bide bi çevre yoluna çıkarım bakalım nasıl , çünkü şehir içinde belli olmuyor sokak lambalarından dolayı.

• Bekliyorum, inşallah yolu da bulabilirsin eve dönerken Ama normal şehiriçinde de bir test et yinede fazla fark olacak mı öncekine göre..
  • Osram silver star kullandım fena değil tavsiye ederim, aracın orjinal ampulune göre çok daha iyi aydınlatıyor.
  • burdaki yorumlarıu hafta sonuna kadar takip edip hafta sonu bende ya silver star yada diamond vision for h4 alacam bakalım hayırlısı
  • arkadaşlar ilk izlenimlerim demin çarşıda işim vardı kapalı otoaparka girdim , eski ampullere göre baya iyi geldi ama en önemlisi açık alan bakalaım akşam deniyecem
  • İLK İZLENİMLER...

1- Philips Diamond Vision halojen farlarım bugün kargoyla,çok güzel ve sağlam bir şekilde paketlenmiş olarak bana teslim edildi.
    2- 1 saat önce de takıldı arabama!
    3- Yoldayken ya da ışıkta dururken (ki hava kararmamış olmasına rağmen) diğer arabalardaki dikkatli bazı sürücülerin arabama olan bakışlarını izlemek güzeldi...
    4- Şuan hava kararmamış olmasına rağmen çok rahat söyleyebilirim ki,görüntü gerçekten buz beyazı renginde ve hele arabanızın mercekli tip farı varsa neredeyse xenon görüntüsünde...
    5- Fonksiyonelliğini (aydınlatma açısından) şuan bilemiyorum,akşam karanlığında test ettiğim zaman onu da size yazacağım...
    6- Son olarak, kısa bir süre sonra resimleri de ekleyeceğim...

BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN...

NOT: Teğmen olmuşum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GreeNEyEs_ -- 7 Mart 2006; 17:26:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

Philips yok yaaa hiç bulamadım, bugünde takırmam lazımdı, çünkü çoğunlukla gece trafikteyim, bu yüzden osram silverstar taktırdım.

standart ışıklara göre +20M daha uzun mesafeyi aydınlatıyor. Philips çok pahalı diye kimse bayilik almamış yaa delirecem , hele osram'ı da bi yerde buldum, onuda satan yok

Arabada önceki eski ampuller de osrammış Osramın standart modeli, şimdide silverstar taktırdım işte bakalım ilk denememi bu gece yapacam inşallah beni hayal kırıklığına uğratmaz.

Osram Silverstar 28 YTL / Eskişehir

Hadi hayırlı olsun güle güle kullan....

• hayırlı olsun darısı bizim başımıza artık
    senden bir ricam olucak:
    bu farlar için kuru havada süper diyorlar ancak yağmurlu havalarda görüş çok kötü oluyormuş yorumlarına bu detayı da eklaersen çok makbule geçer haydi güle güle kullan:)
    quote:

Orjinalden alıntı: _GreeNEyEs_

İLK İZLENİMLER...

1- Philips Diamond Vision halojen farlarım bugün kargoyla,çok güzel ve sağlam bir şekilde paketlenmiş olarak bana teslim edildi.
    2- 1 saat önce de takıldı arabama!
    3- Yoldayken ya da ışıkta dururken (ki hava kararmamış olmasına rağmen) diğer arabalardaki dikkatli bazı sürücülerin arabama olan bakışlarını izlemek güzeldi...
    4- Şuan hava kararmamış olmasına rağmen çok rahat söyleyebilirim ki,görüntü gerçekten buz beyazı renginde ve hele arabanızın mercekli tip farı varsa neredeyse xenon görüntüsünde...
    5- Fonksiyonelliğini (aydınlatma açısından) şuan bilemiyorum,akşam karanlığında test ettiğim zaman onu da size yazacağım...
    6- Son olarak, kısa bir süre sonra resimleri de ekleyeceğim...

BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN...

NOT: Teğmen olmuşum...

• Ampul alanlar, çoğalıyor
  • İZLENİMLER-2

1- Ürünü bilmeyenler için, PHILIPS DIAMOND VISION budur:

PHILIPS DIAMOND VISION (RESİMLi)

2- Gerçekten inanması güç ama beklediğimin üstünde bir aydınlatması var ve de buz beyaz ışık şimdi kendini çok daha güzel gösteriyor...

3- Çektiğim resimlerden de görüldüğü gibi beyaz ışık kendini açıkça gösteriyor...

ŞEKİL 1.A

ŞEKİL 1.B

ŞEKİL 1.C

Resimler umarım sizlere bir fikir vermiştir ama inan ki çok başarılı bir ürün olmuş... Bundan sonra xenon taktırmayı aklıma bile getirmem...

• hocam vallaha süper olmuş yaaa, keşke benim arabamın farlarıda mercekli olsa ondan alırdım

olsun bende osram silverstar aldım

Arkadaşlar, Resim yarın koyarım artık eğer isterseniz ama sizin beyaz ışıkla alakası yok tabi

Şu anda yeni geldim dersten ve ampulden baya memnun kaldım hakkaten arabamdan çıkan standart osram halojen ampullere göre gerçekden iyi +20 metre aydınlatma mesafesi var ve sağ tarafda daha uzağı göre bildim, uzun farlar dersiniz onlar da mükemmel. Bence gayet iyi.

kazasız belasız günler deileği ile, farınız ve yolunuz açık olsun ....

• Bu yeni 307'lerin mercekli farları tümünde xenon değil mi zaten?

Standart ampullere göre çok fark etti mi gerçekten? yani verilen paraya değdimi sizce? Kafanız yattıysa sevindim. Hayırlı olsun.
  • quote:

Bu yeni 307'lerin mercekli farları tümünde xenon değil mi zaten?

Standart ampullere göre çok fark etti mi gerçekten? yani verilen paraya değdimi sizce? Kafanız yattıysa sevindim. Hayırlı olsun.

hayır standart değil... premium modelinde bile opsiyon paketi içinde alınabiliyor. sonuçta aydınlatmasının xenon kadar olmayacağını zaten biliyorum,o zaman xenon'un esprisi kalmaz! ama yine de bence çok başarılı bir ürün olmuş... gece uzun sürdükten sonra tekrar yorumumu yazarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GreeNEyEs_ -- 8 Mart 2006; 0:20:00 >

• Bende şu an Megane-II aracımda hem uzun hem de kısa olarak kullanıyorum ama daha fazla kullanmayacağım. Renk sıcaklığı gerçekten çok güzel ancak Megane.ın standart farları hem daha uzun hem de daha iyi aydınlatıyor. Hele kısa farlarla gece yolculuğu yapmak çok yorucu. Ben denedim ve bu üründen kesinlikle memnun değilim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yavuz

Bende şu an Megane-II aracımda hem uzun hem de kısa olarak kullanıyorum ama daha fazla kullanmayacağım. Renk sıcaklığı gerçekten çok güzel ancak Megane.ın standart farları hem daha uzun hem de daha iyi aydınlatıyor. Hele kısa farlarla gece yolculuğu yapmak çok yorucu. Ben denedim ve bu üründen kesinlikle memnun değilim.

hocam sana osram silverstar verelim çok güzel

ya da daha uzak menzilli istiyorsan power2night var ondan al
  • benim 99 model corollama sis farı yakışır mı arkadaşlar, orjinalinde yok. Takıp kullanan var mı acaba. hiç resim göremedim nette.

Gece zifirt karanlıkta çok iyi oluyormuş çukurları falan çok iyi gösteriyormuş düşünüyorum acaba nasıl olur gerçekten faydası olur mu bana diye

yok yaa vaz geçtim, resimlere baktım 2000 model olsa araç çok iyi olacak ta 99 modelde tampon işi bozuyor masrarf açar vaz geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 8 Mart 2006; 15:27:10 >

• biri benden resim istemişti şimdi mesajları silinmiş, Resimleri koyayım bari

Ya resimlerde nedense hep sarımtırak çıkıyo delirecem makine ışığın şiddetini kırıyo Ama gerçekten de güzel ampuller. Şehir içinde de iyi ama zaten sokak lambalarından çok fazla anlaymıyorsun ama bi şehirler arası yola çıktın mı ya da çevre yoluna, belli oluyor kalitesi, standart farlara göre +20 daha uzağı aydınlatıyor. Parlıklıı güzel hele birde uzunları yaktınız mı iyice kap kanlık yolda mükemmel oluyor Ama eğer daha fazla ışık olsun derseniz philips power2night daha fazla ışık veriyormuş.

REsimleri büyük istiyorsunuz diye bende 1024X768 çözünürlükte koydum.

Burda çok güzel çıktı xenon gibi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.