Şimdi Ara

PHILIPS DIAMOND VISION (RESİMLi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
3
Favori
142.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ömrü nasıl peki. Ben hala orjinal farları kullanıyorum. Genelde farlarımda açıktır .
    Ben ankaradayım bu arada.

Birde aydınlatma olarak çok fark sağlıyorlarmı ?
    Ben ciddi anlamda memnun değilimde. İlk günden beri değildim zaten. Farları biraz ufak gelmiştir bana hep aracımın.

quote:

Orjinalden alıntı: coxyc

İstanbuldaysan çiftini 25-30 civarına alırsın. Ben osram silverstar tavsiye ederim yazılımcınınkilerle aynı. Philips vision plus da olabilir yaklaşık aynı civarda fiyatları.
  • Ömürleri standart farlara göre biraz daha kısadır çünkü daha performanslı aydınlatmaları var. Ama yukarıdaki söylediğim ampulleri 2 yıl çok rahat kullanırsın. 2 yılda bir değiştirmek fazla dokunmaz heralde?
  • Ömürleri standart farlara göre biraz daha kısadır çünkü daha performanslı aydınlatmaları var. Ama yukarıdaki söylediğim ampulleri 2 yıl çok rahat kullanırsın. 2 yılda bir değiştirmek fazla dokunmaz heralde?
  • Hocam 3 ayda patlarsa koyarda 2 yıl gayet iyi bence .....

Performansta çok önemli gerçekten

quote:

Orjinalden alıntı: coxyc

Ömürleri standart farlara göre biraz daha kısadır çünkü daha performanslı aydınlatmaları var. Ama yukarıdaki söylediğim ampulleri 2 yıl çok rahat kullanırsın. 2 yılda bir değiştirmek fazla dokunmaz heralde?
  • 3 ayda kolay kolay patlamaz. En az gidenler osram cool blue'lar onlar bile 10 ay rahat dayanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coxyc -- 11 Mart 2006; 22:31:35 >
  • Hocam eywallah sağolasın. Gidip bi diamond vision taktıyaım ozaman.
  • Diamond vision değil onlar mavimsi aydınlatır yağışlı havalarda falan performansları acayip düşer osram silverstar öneririm ama xenon gibi beyaz olmaz, normal ampule göre çok daha iyi aydınlatır.
  • Osram Silverstar fena değil. 5 yıllık farlara taktım ben geçen hafta, eskisine oranla öyle %50 gibi abartı bir artış olmasa da, belirgin bir düzelme oldu. Bildiğimiz sarı ışık veriyor zaten. Ama şu Philips'in Bluevision modeline de aklım takılmadı değil, kendi arabama alıcam artık
  • Yeni gördüm mesajınızı zaten benim yerime sağolsun coxyc arkadaşım cevaplamış

Ben eskişehirden 28 YTL ye aldım. Osram silverstar. Dayanma süresini de arkadaş açıklamış iki sene rahat dayanır diye, zaten normal bi ampulu de iyi performans için 3 senede bir değiştirmek lazımmış öyle duymuştum

Aydınlatması gerçekten güzel, tavsiye ederim, indirim yaptırabilirsen 25 YTL ye alırsın Ama philips daha pahalıdır diye tahmin ediyorum zira Eskişehirde hiç bayiliğini alan göremedim kos koca sanayi sitesinde. Osram'ı bile zor buldum

Aklınızda bi fikir olşumuştur umarım, farınız ve yolunuz açık olsun

saygılarımla....

Bu arada bazı arabalarda görüyorum mavimsi ışık veren ampullerden takmışlar aydınlatma kötü birde bakıyorum ki camları , cizgili yani işte eki tip far camlarından, eğer bunlarda böyle mavi ışık kullanırsanız verim düşer çünkü ışık düzgün kırılamaz, tamam görünüş güzel olurda hem karşıdan gelenin gözünü alır hemde , siz performans alamazsınız, eğer camlarınız eski model far camıysa mutlaka, normal standart halojen apul taktırınız Osram silverstar iyi denedim gördüm philips vision plus da iyi osram ile aynı kriterlerde, ikiside testlerden geçmiş ampul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 11 Mart 2006; 21:57:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

Ben eskişehirden 28 YTL ye aldım. Osram silverstar. Dayanma süresini de arkadaş açıklamış iki sene rahat dayanır diye, zaten normal bi ampulu de iyi performans için 3 senede bir değiştirmek lazımmış öyle duymuştum

Vay be bu kadar fiyat farkı olur yani. Adi bu satıcılar. Ben daha dün İst./Praktiker ve Metro Market'te Osram Silverstar'ın güncel fiyatlarına baktım. Birinde 14, diğerine 13,5 YTL idi KDV dahil (Çifti tabii ki)

Bu arada Otopol'e baktım şimdi, orada da TEK fiyatı 16 YTL olarak görünüyor (H4) Neden bu kadar büyük fiyat farkı var anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 12 Mart 2006; 13:15:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: civcivx

quote:

Vay be bu kadar fiyat farkı olur yani. Adi bu satıcılar. Ben daha dün İst./Praktiker ve Metro Market'te Osram Silverstar'ın güncel fiyatlarına baktım. Birinde 14, diğerine 13,5 YTL idi KDV dahil (Çifti tabii ki)

Bu arada Otopol'e baktım şimdi, orada da TEK fiyatı 16 YTL olarak görünüyor (H4) Neden bu kadar büyük fiyat farkı var anlamadım.

oha, çifti 14 milyon yuh bee gerçek olamaz yaa Eminsin demi H4 ampul, silverstar. Çünkü silverstarın bi alt modelimi ne var onların tanesi 7 YTL.

ADam bana ampulleri gösterince ben düşünürken eğer bu pahalı geldi ise %30 fazla ışık veri var onun fiyatını söylilyeyim dedi ona da 7YTL dedi. Bende daha fazla ışık olsun diye silverstar %50 fazla ışık verinini aldım. Kutuyu iyi incele, benimkinde +20M ve %50 yazıyor

• yazılımcı kardeş
    bu konuda senden daha fazla bilgi almak isterim
    msn de fln konuşabilir miyiz ?? ben biraz yabancıyım bunlara...

bi de aldığın ampulün kutusu vs duruyosa bi resmini koyarmısın
    alırken ona göre alalım
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: civcivx

quote:

oha, çifti 14 milyon yuh bee gerçek olamaz yaa Eminsin demi H4 ampul, silverstar. Çünkü silverstarın bi alt modelimi ne var onların tanesi 7 YTL.

ADam bana ampulleri gösterince ben düşünürken eğer bu pahalı geldi ise %30 fazla ışık veri var onun fiyatını söylilyeyim dedi ona da 7YTL dedi. Bende daha fazla ışık olsun diye silverstar %50 fazla ışık verinini aldım. Kutuyu iyi incele, benimkinde +20M ve %50 yazıyor

O kadar da ucuz değildir canım emin misin silverstar olduğundan? Çok ucuzmuş taklit de olabilir

• bende çittine 15 ytl verdim, osram +20 m %50 silverstar...
  • Ya kutularının resmi varsa bi koyun çok ucuzmuş nerden aldın peki_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coxyc -- 12 Mart 2006; 19:38:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: crepassio

yazılımcı kardeş
    bu konuda senden daha fazla bilgi almak isterim
    msn de fln konuşabilir miyiz ?? ben biraz yabancıyım bunlara...

bi de aldığın ampulün kutusu vs duruyosa bi resmini koyarmısın
    alırken ona göre alalım

Arkadaşım inanmazsın ama, geçen haftaya kadar hiç ama hiç bilgim yoktu ampulum bi patladı, birde bu topci gördüm ne alayım diye bi mesaj attım sağ olsunlar hemen ilgilendiler, onların söyledikleri bazı sitelerde araştırma yaptım ve biraz olsa bilgi sahibi oldum.

Mesela şu site çok güzel başatan aşağı okudum bunu,http://www.geceucusu.com/

Çünkü kendim alacağım, ve tavsiye edilen ünrünün nasıl bişi olduğunu ve bu icatların standartları nelermiş onları öğrendim.

Sana tavsiyem, eğer öyle mavi ışık falan takıntın yoksa yani önemli olan benim için aydınlatma dersen, philips vision puls ve osram silverstar'ı gönül rahatlığı ile alabilirsin. Kalitesi kanıtlanmış ikiside testlerden geçmiş ürün

Bu arada dışarıdan yeni gledim, farları şehirler arası yolda deneme fırsatıda buldum Eskisine göre farkedilir derecede güzel, çok memnun kaldım şahsen iyiki almışım vallaha.

---------------

Ya 15 YTL ye nasıl aldınız yaaa nerden buldunuz anlamadım inşallah gerçektir yani.

İşte resim şimdi çektim. O resimde görünen ampul, eski çıkan ampul, oda osrammış ama silverstar değil. Arkadaşlar ampulu alırken kontrol edin, o metal kısmında SVS yazıyor ise silverstar modeli demek oluyor.

PHILIPS DIAMOND VISION (RESİMLi)

• saol yazılımcı

şimdi benim arabada farlar ince uzun...
    iki tane ampul var sanırım
    normalde biri yanıyo kısalarda uzunları yakınca ikiside yanıyo
    şimdi ben bu silverstar ı aldım diyelim
    kısaları yakınca beyaz gayet güzel aydınlatcak
    e uzunları yakınca nolcak ? yarısı sarı yarısı beyaz mı olcak ??
    yoksa uzunlar içinde ayrı bi takım mı almam gerekcek ??
  • quote:

saol yazılımcı

benim kısa farlarda H1 diamond vision var... yukarda okumuşsundur zaten arkadaşım. uzunlarda ise bildiğin standart H7 ampul... gece yolda giderken selektör yaptığımda,beyaz ile sarımsı ışık birleşiyor... ama zaten hep uzunları yakıp gezmeyeceğin için sorun olmaz diye düşünüyorum... sorun dediğim de estetik kaygı yani... fakat uzunlar da beyaz olsun dersen,tabi ki aynı ampülün mesela diamond vision'ın uzun farlar için uygun olan takımını alacaksın... böylece araban hem kısa da hem uzunda bem beyaz olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GreeNEyEs_ -- 12 Mart 2006; 22:14:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _GreeNEyEs_

quote:

saol yazılımcı

benim kısa farlarda H1 diamond vision var... yukarda okumuşsundur zaten arkadaşım. uzunlarda ise bildiğin satndart H7 ampul... gece yolda giderken selektör yaptığımda,beyaz ile sarımsı ışık birleşiyor... ama zaten hep uzunları yakıp gezmeyeceğin için sorun olmaz diye düşünüyorum... sorun dediğim de estetik kaygı yani... fakat uzunlar da beyaz olsun dersen,tabi ki aynı ampülün mesela diamond vision'ın uzun farlar için uygun olan takımını alacaksın... böylece araban hem kısa da hem uzunda bem beyaz olacak...

anladım sağol :)

geceucusunun forumlarında pek iyi şeyler söylenmemiş bu ampullerle ilgili
    özellikle yağmurlu ve sisli havalarda kullanıcısını üzdüğünden bahsedilmiş
    böle bi durum yaşadın mı ??
    gerçi daha yeni aldın yağmur yaşamamışsındır heralde

• quote:

saol yazılımcı

yaw arkadaşım benden daha iyi anlatmış zaten bende yazmıştım bişier ama yetişemedim sildim o yüzden mesajımı

PHILIPS DIAMOND VISION (RESİMLi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 12 Mart 2006; 22:35:29 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.