Şimdi Ara

PHILIPS DIAMOND VISION (RESİMLi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
3
Favori
142.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEN ALIRKEN ÇOK İSTEYEREK ALDIM ÖNCELİKLE... VE ÜRÜN TAKILDIKTAN BU YANA DA SEVEREK KULLANIYORUM... ÜRÜN DİREKT BUZ BEYAZI IŞIK VERDİĞİ İÇİN,SABAH SAATLERİNDE AYDINLATMA AÇISINDAN ÇOK FAZLA BİRŞEY VERMİYOR... YANİ YAĞMURLU HAVALARDA DA AYNI ŞEY SÖZ KONUSU OLABİLİR BELKİ... SONUÇTA DİĞERİ SARI IŞIK,ÇOK NET GÖZÜKÜYOR. BANA GELİNCE ARABAMDA ZATEN SİS FARI OLDUĞU İÇİN BENİM SIKINTIM OLMUYOR O KONUDA...

ŞEKİL 1.A

PHILIPS DIAMOND VISION (RESİMLi)

YALNIZ GECELEYİN GÖRMEN LAZIM BU FARLARI... GERÇEKTEN İYİ Kİ TAKTIRMIŞIM DİYORSUN,EN AZINDAN BEN DİYORUM!

• Arkadaslar ben de bicogunuz gibi beyaz isik veren halojenleri almadan once yerli ve yabanci forumlari soyle bi gezdim,ozellikle tr. forumlarinda cok olumsuz elestiriler vardi(yagmurda sisde gostermio die).bunlara ragmen ampulleri once h4 farlari olan jeepimde denedim(diamondplus5000K) ve sonuctan gayet memnun kalinca ayni gun diger aracima da h7(kisa ve uzun)olmak uzere ayni seriden 2 takim daha aldim ve sonuctan gayet memnunum.Toplam(70+70+60)ytl.yanliz montajdan snra sizlere tavsiyem isinin ehli olan bi yere (bu isin cihazi var) far ayarini yaptirmaniz cunku fabrika cikisi marka gozetmeksizin araclarin farlari genelde ayarsiz ve bu aydinlatma performansini cok olumsuz etkiliyebilior.buna iki hafta once aldigim 0km jeepte de bizzat sahit oldum..
    Su ana kadar ampulleri sis haricinde her turlu hava ve yol kosulunda denedim diyebilirim ve aydinlatma performansi+buz mavisi renkten gayet memnun kaldim.Ozellikle renginden olsa gerek otoyolda seyrederken uzerinde reflektor bulunan tum cisimler isigi sasirtici derecede(bixenon,uzunda yaniyomuscasina)yansitio.Hatta basta buna ihtimal vermemistik taa ki farlari kapatip durumu anlayana kadar.Yanliz hemen sunu ekliyim h7 ampul h4'e gore daha parlak ve canli oldu(bunda farlarin farkli tasariminin da etkisi olabilir!)
    tabii her iki aracta da sis farlarini ellemedim zaten goruntu icin bile olsa tavsiye de etmem.

• bende otopol den bugun dıamond vısıon h1-h7 siparişlerini verdim gelince resimlerini koyarım.........
  • Ben artık kullanmayacağım demiştim. Xenon kullanmaya karar verdim. Bugün geldiler. Montajını yapıp resimleri çektikten sonra buraya yükleyeceğim. Gökhan arkadaşımıza bana bu konudaki tüm yardımları için teşekkür ederim.

Bu arada arabamdan çıkan H7 diamondvision 5000k kısa far ampüllerine talipli varsa pm.den görüşebiliriz.

Not : Uzun H1 farları da kullanmamaya karar verdim ve çıkarttım. Onlara da talipli varsa aynı şekilde pm.den görüşebiliriz.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuz -- 21 Mart 2006; 14:36:56 >
  • Yorumlar uzerine Philips DiamondVision 5000k aldim, sonuc mukemmel, cok begendim..
    Omru nekadar olur bilemiyorum ama yedek ampulleri bagaja koydum, kesilirse onlari takarim :)

Eski haldeki fotografi elimde yok ama philipsleri taktiktan sonraki halini ekliyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: gozkhan

Yorumlar uzerine Philips DiamondVision 5000k aldim, sonuc mukemmel, cok begendim..
    Omru nekadar olur bilemiyorum ama yedek ampulleri bagaja koydum, kesilirse onlari takarim :)

Eski haldeki fotografi elimde yok ama philipsleri taktiktan sonraki halini ekliyorum..

hayırlı olsun,çok güzel olmuş... ben de severek kullanmaya devam ediyorum,çok da memnunum!

• arkadaşlar bendede ford connect kombi modeli var. Bunların farları h4 serisimi ve ben hangi ampulu alayım. Çünkü bende ışıklardan memnun değilim.
  • arkdaşlar bende hyundai accent admire crdi 2006 var farlardan memnun değilim, acaba ben de philips diamond vision taktırabilir miyim? Arabamın kısa ve uzun farları tek taş (yazılanlara göre) en iyi çözüm nedir?
  • eğer mavi ışık isterim demezseniz size bu ampulu öneririm,

Ben kullanıyorum çok güzel OSRAM SİLVERSTAR Eskişehir /Arpa ticaret 28 YTL

Bulabilirseniz (ben bulamadım) Philips Visionplus da öneririm

Bunlar mavi ışık vermez ama normal standard ışklardan daha parlaktır ve daha fazla ışık verir. %50 daha fazla aydonlatması vardır.

Ama eğer illada mavi görünümlü olasun derseniz bu diamond visoion taktırın kaliteli bişey olsun , hemen patlamasında piyasada çok danadik ürünler var onun için d markalılardan ismi duyulmuşlardan vaz geçme

Birde philips pwer2night modeli var şapkası gri değilde şeffaf mavi yapmışlar hafif mavi ye kaçan bi rengi varmış ve 150 metre ayndınlatıyormuş

Benden şimdilik bukadar yatacağım iyigeceler

• Konu ile alakası yok ama bi kaç yazı okudum xenonla karşılaştırma falan yapılmış. 2 3 foto koymak istedim.

Cyclone Xenon 6000 K - Vectra-C 2005 - Optic Far

Karşıdan bir görüntü :

Garaj Girişi : ( Tavan Bile Aydınlanmış :) )

Ara sokaklardan biri : (karanlık bi yer seçtim , 3 araba yan yana durucak kadar bi aralık , araba yolun ortasında iken çekmedim , arabayı sağa çekip çektim. Sağ duvara yakın yani. Farkında iseniz yan duvarlarda aydınlanmış fazasıyla ...)

DİKKAT !
    Bu arada ufak bi hatırlatma bu tip farların fotolarını çekerken ya filtre kullanın yada bozulabilicek bi fotograf makınesi kullanın , çünkü çok kuvvetli ışıklar ve merceklerı bozuyorlar... !!!

Bu kadar tanıtımdan sonra xenon hakkında bilgi ve sipariş için msn den bana ulaşabilirsiniz...

• Cyclone Xenon 6000 K ne kadar fiyatı acaba ?
  • Pm. attım.

Burdan fiyat vermek istemiyorum.

Benim asıl işim krom oto aksesuar , bu tip ürünlerin toptancıları çok eski dostlarımız olduğu için , tanıdıklarıma eş dost a yardımcı olmak için alıp yolluyorum uygun fiyata.
  • ARKADAŞLAR BİZ PHİLİPS OTO AMPÜLLERİ SATIYORUZ YURTDIŞINDA BOŞA ARAMAYIN AMA TAMAM SENDEN ALALIM DİYENLER İÇİN 0544 579 40 59 YADA TÜRKİYE' NİN FARKLI YERLERİNDE YAŞAYAN ARKADAŞLAR İÇİN GEREKLİ YÖNLENDİRME YAPILIR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sentez.ind. -- 24 Mart 2006; 18:13:01 >
  • ARKDAŞLAR PHİLİPS OTO AMPÜLLERİNİN HİÇ BİRİ BOYAMA CAM DEĞİLDİR. ORJİNALDE CAMIN KENDİSİ MAVİDİR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sentez.ind.

ARKADAŞLAR BİZ PHİLİPS OTO AMPÜLLERİ SATIYORUZ YURTDIŞINDA BOŞA ARAMAYIN AMA TAMAM SENDEN ALALIM DİYENLER İÇİN 0544 579 40 59 YADA TÜRKİYE' NİN FARKLI YERLERİNDE YAŞAYAN ARKADAŞLAR İÇİN GEREKLİ YÖNLENDİRME YAPILIR...

yaa arkadaşım sen neden daha önceden gelmedin ya buraya

Philips bulamadım , araya araya öldüm yaaa Osram'ı biile zor buldum sanayide philips çok pahalı diye getirmemişler

Osram da iyi yaa memnunum şu anda. Ama hayalim philips power2night dı

• BÜTÜN FAR AMPÜLLERİ YAĞMURLU HAVALARDA ETKİSİNİ YİTİRİRLER. ÇÜNKÜ IŞIK KIRILIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sentez.ind. -- 25 Mart 2006; 10:20:47 >
  • POWER2NİGHT 2 ÇEŞİTTİR
    1- 130 METRE AYDINLATMA GÜCÜ OLAN
    2- 150 METRE AYDINLATMA GÜCÜ OLAN
    NİGhT GUİDE (yolu 3 renkte aydınlatan ampul ) RESİMİ MERAK EDENLER İÇİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sentez.ind. -- 25 Mart 2006; 13:54:29 >
  • sentez.ind. banlandı heralde soruları burdan alayım ERSAN
  • FARIMIN BİRİNİ BLUE VISION DİĞERİNE DIAMOND VISION TAKTIM FARK İNANILMAZDI BLUE VISION SAPSARI DURUYOR DIAMOND İSE GÖZ ALIYORDU NEDE OLSA BİRİ 4000 KELVİN DİĞERİ 5000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi willi_turk -- 28 Mart 2006; 14:22:49 >
  • OHH BEE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi willi_turk -- 28 Mart 2006; 14:23:47 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.