Şimdi Ara

PHILIPS DIAMOND VISION (RESİMLi) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
3
Favori
142.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkdaslar uzun bir süredir bende H7 ampullerimi değiştirmek istiyorum...benim almayı düşündüğüm ampuller Vision Plus tu ancak tam olarka foruma kimse bu ampulun kalitesi hakkında bir sey yazmamıs.Sadece aydınklatma yeterli yazılmış..benim istediğim mavi olması değil ama bu ampul beyaz yanıyorsada göz alıcı bir beyazlıkla yanmasıını isterim..elinizde H7 vision plusa ait resim varsa koyarmısınız...şimdiden teşekkürler;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdarozer

Merhaba arkdaslar uzun bir süredir bende H7 ampullerimi değiştirmek istiyorum...benim almayı düşündüğüm ampuller Vision Plus tu ancak tam olarka foruma kimse bu ampulun kalitesi hakkında bir sey yazmamıs.Sadece aydınklatma yeterli yazılmış..benim istediğim mavi olması değil ama bu ampul beyaz yanıyorsada göz alıcı bir beyazlıkla yanmasıını isterim..elinizde H7 vision plusa ait resim varsa koyarmısınız...şimdiden teşekkürler;)

h7 philips vision plus gayet kalitelidir......yüzde 50 daha parlak kategorisindedir.....
  • dostum kaliteli tabi kide demek istediğim görüntü..yani görüntü bariz belli bir şekilde beyazmı?
  • hyr renk olarak birşey değişmez.....renk ısıları (K) aynı normal h7 ler le .....lümen leri(ışık miktarı) farklı.......
    www.geceucusu.com adresinde modifiyeler we karşılaştırmalar bölümüne bakabilirsin
  • PEKİ BEYAZ ISIK İÇİN DIAMOND PLUS LAZIM DERSİN...
  • ewt diamond vision olması lazım......ama o biraz maviye kaçıyor galiba....crystal vision mı ne öle bişi war o beyaza daha yakın heralde.....
  • diamond vision mavi crystal vision beyaz ışık veriyor

ama bunların yağmurlu sisli havalarda ve gündüz anlık karanlıklarda performansı çok kötüymüş
  • benimde 10 senelik astrama en iyi silverstar gider heralde dimi???
  • ben kullanıyom ve memnununm
  • arkadaşlar zamanla far tası(reflektör) we farın camı kirleniyor.....geçen eski bir farın far camını temizledimm....camın üzerinde yağ tabakası gibi siyahımsı bir katman oluşmuşş....normalde dışardan eskimiş azıcık gibi görünüyor....içten cama elinizi sürüosunuz simsiyah oluyor elll.....
    yani far gerçekten werimli olsun istiyorsanız bir şeklide farları temizlemekte yarar war.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

ben kullanıyom ve memnununm

silverstarmı?
  • bende h7 6000k xenon kısa far var. h1 uzunları halojen olarak ne almam lazım. yardımcı olursanız memnun olurum. teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kulturcd -- 14 Haziran 2006; 12:01:43 >
  • evet silverstar

takarken gündüz bile ben burdayım diyodu valla

açık sarı bir rengi var
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

evet silverstar

takarken gündüz bile ben burdayım diyodu valla

açık sarı bir rengi var

şuan ki getz inde onlar mı takılı yani? Bide açık sarı derken nasıl bi şey anlamadım? Sarı rengi pek sevmemde...
  • evet onlar takılı

sarı renkte ışık veriyor ama açık

yani beyaz sarı karışımı bi rengi var

mavi istiyosan cool blue alıcan silverstarlar sarı ışık verir
  • Aman dostum sakin cool blue falan alma aldimda saridan tek farki biraz daha parlak olmasi
  • _GreeNEyEs_ 'in takdırdığı ampülü merceksiz farlara taktıran var mı ?
    bide bunu sislerede uygulasak nası olur ?
  • sisleri daha dikkat çeksin diye tam tersi sapsarı yapıyorlar.....
    beyaz dikkat çekermi bilemem....renginden dolayı ışığın çok kırıldığından şikayetçi olanlar war(yağmurda fln).....
    sisler h7 mi sizin???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

sisleri daha dikkat çeksin diye tam tersi sapsarı yapıyorlar.....
    beyaz dikkat çekermi bilemem....renginden dolayı ışığın çok kırıldığından şikayetçi olanlar war(yağmurda fln).....
    sisler h7 mi sizin???

astra,vectra ve fiesta var bizde ama sadece vectra'da sis farı var oda şirket arabası olduğu için yaptırmam ona.
    ama yakın zamanda bitane daha kendimize alıcaz ona düşünüyorum artık oda h-7 mi olur h-17 mi olur bilmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: er9en

quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

sisleri daha dikkat çeksin diye tam tersi sapsarı yapıyorlar.....
    sisler h7 mi sizin???

astra,vectra ve fiesta var bizde ama sadece vectra'da sis farı var oda şirket arabası olduğu için yaptırmam ona.
    ama yakın zamanda bitane daha kendimize alıcaz ona düşünüyorum artık oda h-7 mi olur h-17 mi olur bilmem

umarım h7 olur istedini alırsın....diğer modellerde pek seçenek we ürün yok çünkü
    ya ztn uyuz oluyorum bu arabalara......mesela megane da sis farı çok kolay çıkıyor alttan direk değiştirebiliyosun.....ama peugeot 206-- reno laguna 2 side lift te kaldırılarak yapılıo ....biraz pratik olmalı insan sökecek onları insan.....

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.