Şimdi Ara

PHILIPS DIAMOND VISION (RESİMLi) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
3
Favori
142.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benım ıçin renk onemli degıl iyi aydınlatma ıstıyorum hangısını alayım farlarım h7 h1 osram mı nıght2 mı bırde far sıstemıne zaraa verirmi
  • ARKADAŞLAR FARLARIM XENON GİBİ GÖZÜKSÜN İSTİYORSANIZ PHILIPS DIAMOND VISION ALIN
    DAHA İYİ AYDINLATSIN DİYORSANIZ VISION PLUS ALIN BAŞKA SÖZE GEREK YOK
  • arkadaşlar istanbul anadolu yakasında bu diamond vision ampulleri satın alabileceğim bir yer var mı ?

eğer yoksa avrupa yakasıda olur ?
  • arkadaslar, hem gozluk kullaniyorum, hem de gozlerim geceleri cok cabuk yoruluyor.

clio symbol aracimdaki stock farlar ampullerini degistirmek istiyorum.

buz beyazi, mavi gibi atraksiyon seyler onemli degil, gece gozlerim rahat etsin yeter.

bu konuda asagidaki urunu buldum arastirarak. Philips Night Guide, oldukca ilginc. 3 farkli aydinlatma alani var.

bu urunu kullanan varsa, yorum alabilir miyim? ya da benim icin ne tavsiye edersiniz?

tesekkurler.

PHILIPS DIAMOND VISION (RESİMLi)

urunun sayfasi da burada

• Geçen hafta Aksarayda en az otuz dükkana sordum ellerinde H7 Diamon Vision 5000k yok. İnat ettim bulucam diye. Son girdiğim dükkan Philips'in toptancısıymış şansa bak. Bizde yok ama dediler bizim mal verdiğimiz Kulaksız'da bir dükkan var sizin için oraya soralım dediler. İnanmazsınız orada bir takım vardı. Hemen oraya gidip 70 YTL ye aldım. Arabama taktım Peugeot 406. Bugün akşam denemek için akşam çıktım. Performans gayet iyi.

Sizlere tavsiyem eğer geceleri çok uzun yollara çıkmıyorsanız şehir içinde ideal. Bana soracak olursanız şu an Antalya'dayım. Tekrar İstanbul'a araba ile yola çıkacak olursam ve seyahat geceye denk gelirse bu ampulllerin yanında aldığım H7 Osram Silverstar ları takacağım. Benim için uzun yolda her şeyden önce görüş.

• Bu ampulleri ANKARA'da nerede bulabilirim??? bilen varm mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: coxyc

PIAA çok kaliteli ama bulabilir misin bilemem... Fiyatı da ona göre yüksek. Ama Silverstar da iyi ampul'dür. Bence vision plus ile aynı, kafa kafaya, hangisi ucuzsa onu al.

Bence de en iyi piaa ve kalitelii
  • arkadaşlar yeni bi topic açmayayım dedim

ne olur ne olmaz banlanırız felan

neyse

sorum şu

bizim bi arkadaşın caddy e ampul alıcaz geçen jant resimlerini koyduğum araç

philips diamond vision ve crystal vision arasında kaldık

sebebi şu

diamond vision için alanlar çok memnun ama bunu yanında yağmurlu sisli havalarda görüş 0 oluyor diyenlerde var

crstal vision için bi yorum bulamadım nette net olarak

diamond 5000k crstal ise 4300k

bu yüzden diamonda daha mavi

crystal ise tam beyaz renkte yanılmıyorsam

ayrıca crstla den park ampılüde çıkıyomuş aynı kutudan

fiyatları yaklaşık olarak aynı

ayrıca bi sorun daha var

arkadaşlar cadyynin parkları değiştirmek istemiş ama farları yakınca bi süre sonra otomatik kapatıyoımuş farları

orjinal parkları takınca yine normal çalışıyomuş

bu sorun ampulleri değiştirincede ortaya çıkarmı acaba

• bence crystal alın derim....h7 de mavilik bir yere kadar...yağmurda rahatsız olanları okumuştum....içinden çıkan parklar mavi parklarsa...normalden çok daha parlak yanarlar....mavi olduklarına aldanmayın gene sarımsı yanar.....ama parlaktır...
    orjinal philips takarsanız bir şey olmaması lazım parklara...
  • Başlığı açan ve bu ürünü kullanan biri olarak diyebilirim ki; evet, bu ürün gece çok şık duruyor ve aydınlatması da bana göre normal, ki zaten ampuller şeffaf değil aksine mavi renk bildiğiniz gibi. (bu da philips kalitesi olsa gerek) Fakat, gündüz saatlerinde farın açık mı değil mi zor anlarsın,en bariz olarak verebileceğim örnek şu: hava henüz aydınlıkken, birden karanlık tünele girince aydınlatma çok da bir işe yaramıyor, biraz zayıf kalıyor. Daha önce de dediğim gibi tam karanlıkta ürünün güzelliği ortaya çıkıyor. Yağmur ve sis olayına gelince, çok karşılaşmamakla beraber, karşıdan gelen beni zaten görüyor, yani iş farın onun dikkatini çekmesine kaldıysa zaten Allah'a emanetiz demek. Aşırı durumlar hariç bu tür farların hepsi aynı şekilde, bu tarz hava koşulları karşısında etkisiz kalır. Ki xenon takıp, yağmurlu ya da puslu bir havada farın aydınlatmasından şikayet eden bir sürü kullanıcı var, bu da işin diğer bir boyutu. Umarım yardımcı olmuşumdur...

• üst konulardaki kısayollara eklendi
  • AMPÜL ampüldür işte BİZİM pederrrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre.

üst konulardaki kısayollara eklendi

eywallah:)

peki crystalmi daha iyi bu anlamda diamondmu

yoksa ikisinide alma git blue vision al

hem yağmurda hem çamurda işini görsün felan diyende var

bu konuda ne dersiniz
  • xenon daha iyi tabiki
  • yaw xenon daha iyi tabiide

o kadar paramız yok şuan

dedikleri gibi diamond veya crystalmi allaım

ama siste yağmurda veya gündüz bi işe yaramıyo diyo arkadaşlar

yoksa blue visionmu alalım

bunları kullanıp kıyaslayan yokmu acaba
  • Bende yazılanları okuyup gaza geldim ve Philips Diamond Vision taktırıcam.Bende 1.3 Astra Enjoy var şimdi bu ampulleri sipariş edip direkt başka hiçbir parçaya gerek duymadan arabama taktırabilirmiyim?(Ön farlarda mercek filan yok standart) Teşekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: maysalih

arkadaslar, hem gozluk kullaniyorum, hem de gozlerim geceleri cok cabuk yoruluyor.

clio symbol aracimdaki stock farlar ampullerini degistirmek istiyorum.

buz beyazi, mavi gibi atraksiyon seyler onemli degil, gece gozlerim rahat etsin yeter.

bu konuda asagidaki urunu buldum arastirarak. Philips Night Guide, oldukca ilginc. 3 farkli aydinlatma alani var.

bu urunu kullanan varsa, yorum alabilir miyim? ya da benim icin ne tavsiye edersiniz?

tesekkurler.

Bence feci birşey, yolu diskoteğe çevirip ışığın gücünü azaltmaktan başkabirşeye yaramıyorlar, PIAA nın benzer ürününü denemiştim, sadece 2 gece katlanabildim, ışık gücünde çok bariz düşme oluyor,yanlızca ışığının rengi değişiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: egemen_ay

Bende yazılanları okuyup gaza geldim ve Philips Diamond Vision taktırıcam.Bende 1.3 Astra Enjoy var şimdi bu ampulleri sipariş edip direkt başka hiçbir parçaya gerek duymadan arabama taktırabilirmiyim?(Ön farlarda mercek filan yok standart) Teşekkurler

gerek yoktur sanırsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

yaw xenon daha iyi tabiide

o kadar paramız yok şuan

dedikleri gibi diamond veya crystalmi allaım

ama siste yağmurda veya gündüz bi işe yaramıyo diyo arkadaşlar

yoksa blue visionmu alalım

bunları kullanıp kıyaslayan yokmu acaba

blue vision un da lümeni az ....ama ömrü uzun 600 saat gibi bir ömrü war..4100k renk ısısı .....güzel diiil sakın aldanma.....bence yüzde 50 fazla ışık weren birşey alın işinize yarasın werimli olsun .....
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.