Şimdi Ara

philips dvd+rw sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün teknosadan rewritable dvd aldım.. ama dvdyi okumuyo.. daha doorusu görmüyo.. ilk defa writable dvd aldım.. bir şei mi eksik yapıyorum..? yoksa sorun gerçekten dvdde mi??

• quote:

Orjinalden alıntı: lord1905

bugün teknosadan rewritable dvd aldım.. ama dvdyi okumuyo.. daha doorusu görmüyo.. ilk defa writable dvd aldım.. bir şei mi eksik yapıyorum..? yoksa sorun gerçekten dvdde mi??

sürücün ne ve görmediğine nasıl karar verdin.
  • dvd içerideyken yeni dvdyi koyun tarzında msj çıkıyo.. görmüyor yani.. bilgisayar kullanmasını bilen insanım görmediğini anlayablrm.. sorun benim yazıcıdan da kaynaklanablr diye düşünüorum.. ama alalı 6 ay olmuştr.. anlamadım işte sorunu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord1905

dvd içerideyken yeni dvdyi koyun tarzında msj çıkıyo.. görmüyor yani.. bilgisayar kullanmasını bilen insanım görmediğini anlayablrm.. sorun benim yazıcıdan da kaynaklanablr diye düşünüorum.. ama alalı 6 ay olmuştr.. anlamadım işte sorunu...

nerodan baktın mı dvdye. nero yüklüyse ordan kontrol etmeni öneriririm.
  • ettim ettim.. o da görmüyo dvdyi
  • kaliteli bir boş dvd al eğer onuda görmezse sorun yazıcıda görürse dvd seçiyor olabilir.
  • bende alıcam aynısını 6 ay önce 1 hata warmıydı acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abi hemen philipsi deiştir philipsler çok sorun çıkarıyor
  • philipsi kullanmadım ama kullanlarda pek sorun cıkarmıyormus oyle duydum.ama size tavsiyem ben samsungu kullanıyorum ve memnun değilim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BİLGİSAYARCI

abi hemen philipsi deiştir philipsler çok sorun çıkarıyor

Nereye dayanarak sölüyosun bunu anlamadım.Ben ilk defa duyuyorum philips in sorun çıkardığını.Ama şöle bi bak foruma nec-lg-asus sorun kaynıyor.Onlara bak sen

• bence hemen bir dvd yi okumadı diye erken karar verme. aynı markanın 2-3 dvdsini daha denemeni ve ayrıca farklı markaları da denemeni tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.