Şimdi Ara

Philips Evnia oyuncu monitörleri duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Philips Evnia oyuncu monitörleri duyuruldu
    Uzun yıllardır kendisine istikrarlı bir gelir pastası oluşturan oyuncu ekipmanları pazarı sürekli yeni üreticilerin girişine sahne oluyor. Philips da Evnia markası altında oyuncu monitörleri pazarlayacak.

Philips Evnia nedir?

Bugüne kadar farklı isimler altında oyuncu monitörleri geliştiren Philips’in marka lisans ortağı MMD, Evnia isimlendirmesi altında yeni bir seriye başladı. Philips Evnia iddialı oyuncu monitörleri barındıracak.

Ayrıca Bkz.Philips kablosuz kulaklık 60 saat süre ve aktif gürültü engelleme ile geliyor

Evnia (Yunanca: ??????) sözcüğü eu (iyi) ve nous (zihin) bileşenlerinden oluşuyor, bu da kelimesi kelimesine “iyi bir zihin” ve “akıllıca düşünme” anlamlarına geliyor. Evnia birini ya da bir şeyi desteklemeye ve korumaya yönelik bir ilgiyi gösteren bir sözcük olarak kullanılıyor. Philips Evnia markası da teknik avantajları görsel çekilik ile destekliyor.  

Piyasadaki ilk model: Philips Evnia 34M2C7600MV

Philips Evnia serisinin ilk modeli olan kavisli Philips Evnia 34M2C7600MV monitörü, UltraWide Quad HD 3440 x 1440 çözünürlük ve HDR1400 ile neredeyse sinemavari bir deneyimi garantiliyor. Monitörün 1,152 alana sahip mini-LED arka aydınlatması ise aydınlatmanın gelişmiş şekilde kontrolünü ve daha derin siyahlar ve daha parlak beyazlar için kontrast oranını sağlıyor.

Ambiglow, oyuna tam kapsamlı bir sürükleyicilik katıyor. Görsel performansa ise gaming özellikleri uyum sağlıyor; 165 Hz yenileme oranı, ultra düşük girdi gecikmesi ve Adaptive-Sync ile, en aksiyon dolu oyunlar bile mutlaka pürüzsüz ve akıcı olacak. Philips Evnia 34M2C7600MV USB-C portlarının tam bağlantısının yanı sıra KVM anahtarı ve kullanıcıların tercihlerine uyacak şekilde yüksekliği ayarlanabilir bir ayak ile geliyor.

Evnia monitör ürün grubu, bu lansman ile birlikte, şu modellerde de gelecekte de daha performans odaklı ürünler ile karşımızda olacak: 42M2N8900 (42 inç OLED düz ekran), 34M2C8600 (34 inç QD OLED kavisli ekran) ve 27M2C5500W (27 inç VA kavisli ekran). Bu teklif, yenilikçi ve şık aksesuvarlar ile tamamlanıyor: iki klavye (SPK8508 ve SPK8708), iki fare (SPK9508 ve SPK9708), iki kulaklık (TAG5208 ve TAG7208) ve bir fare matı (SPL7508).

Fiyatlandırma ve piyasaya çıkış

Philips Evnia 34M2C7600MV Aralık 2022 tarihinden itibaren 2028 USD fiyatından piyasada bulunabilecek.Philips Evnia 42M2N8900, 34M2C8600 ve 27M2C5500W 2023 yılının Ocak ortasından itibaren piyasada bulunabilecek. Fiyatlar sırasıyla 1920 USD, 1812 USD ve 567 USD olacak. Bütün aksesuvarlar Haziran 2023’ten itibaren piyasada bulunacak.

• tam sevişilecek monitör

begendim

• Bazı modelleri de oledmiş, onu da belirtelim.

• Mylevi M kullanıcısına yanıt
    sadece 42 olan.

• VA ve 2069 Euro... 1300$ OLED Alienware varken direk çöp.

• huawei 165hz 34" monitore 300eur verdim. evnia'nin tasarimi guzel eyvallahta miniled diye bu kadar parada verilmez.

• sniper23 kullanıcısına yanıt

Alienwarenin kodu neydi yahu, tr de satışı var mı ?

google edemiyorum özür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

27 bin TL civarına satılıyordu. Ama gerek yok şimdi. Alienware 200$ ucuz versiyonunu çıkaracak. AW3423DWF diye. Tek fark G-sync modülü yok, 1100$

Philips Evnia oyuncu monitörleri duyurulduwww.itopya.com
    Alienware 34" AW3423DW 175Hz 0.1ms HDMI DP USB 3.2 HDR Quantum Dot OLED G-Sync QHD Curved Gaming Monitör | ITOPYA
    https://www.itopya.com/alienware-34-aw3423dw-175hz-01ms-hdmi-dp-usb-32-hdr-quantum-dot-oled-g-sync-qhd-curved-gaming-mon_u20124
  • 60 hz 600 usd 144 hz 1400 usd 165 hz 1600 usd hz ye göre fiyat belirliyorlar sanki 😂 monitör almak da hayal oldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Çok saol, peki g sync olmadığını farzet ne eksiği olur? 4090 düşünüyorum beslemek için. Kalmamış zaten ürün.

1 tane az fanı oluyor. Diğer türlü bir farkı yok. Yıllardır AMD Free sync kullanıyorum. 30 FPS altına düşmediğin sürece ve ekran iyiyse sıkıntı olmuyor.

OLED ekranda zaten bir problem olacağını sanmıyorum. G-SYNC için özel aparat var, cihazın içinde. Bu da fiyatı yükseltiyor.

• Telefonlarda ve TV'lerde OLED bu kadar yaygınken bilgisayar aleminde firmalar sanki yokmuş gibi davranıyor. OLED olanlar elbet var ama onlarında fiyatı uçuk. Nispeten Asus Vivobook gibi dizüstülerde alınabilir seviyelerde ama masaüstü OLED monitörler cep yakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 25 Ekim 2022; 17:4:19 >
  • Celonfix kullanıcısına yanıt

Ekran küçüldükçe masrafı artıyor. O yüzden küçük ekranların yaygınlaşması zaman alıyor.

Peki ürün ne zaman tr ye gelir, herhangi bir fikrin var mı? Darlamak istemiyorum da tam güzel bir monitör alasım geldi yanlış hareket etmeyeyim. Zaten zor alınıyor, bir de keşke öyleydi şöyleydi demeyelim.

çok teşekkürler.

Eski modelin gelmesi 5 ay sürdü. Bu belki daha erken gelebilir, fiyatı uygun olduğu için ama gene Aralık ortası ve ötesi diyorum. 2023 başları da olabilir.

Samsung odyssey g8 ile arasında git gel yaşadım. Umarım bekletmeye değer.

çok saol.

• g8 oldukça farklı sınıfta monitör ama işin sonunda VA. OLED her zaman daha üstün, her anlamda.

Arkadaş VA olanı biliyordur zaten ama ek bilgi olarak, G8 serisine Oled bir ekran da geliyor.

• melihcskn M kullanıcısına yanıt

Evet, onu biliyorum. Ama daha çıkmadı ve fiyatı belli değil. O yüzden beklemek lazım.

Fiyatın 1700 euro civarı olacağı söyleniyor sanırım, böyöe olursa Dell daha mantıklı ama malesef Türkiye'de yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.