|
Philips Evnia oyuncu monitörleri duyuruldu
-
-
tam sevişilecek monitör
begendim
-
Bazı modelleri de oledmiş, onu da belirtelim.
-
sadece 42 olan.
-
VA ve 2069 Euro... 1300$ OLED Alienware varken direk çöp.
-
huawei 165hz 34" monitore 300eur verdim. evnia'nin tasarimi guzel eyvallahta miniled diye bu kadar parada verilmez.
-
Alienwarenin kodu neydi yahu, tr de satışı var mı ?
google edemiyorum özür.
-
27 bin TL civarına satılıyordu. Ama gerek yok şimdi. Alienware 200$ ucuz versiyonunu çıkaracak. AW3423DWF diye. Tek fark G-sync modülü yok, 1100$
www.itopya.comAlienware 34" AW3423DW 175Hz 0.1ms HDMI DP USB 3.2 HDR Quantum Dot OLED G-Sync QHD Curved Gaming Monitör | ITOPYAhttps://www.itopya.com/alienware-34-aw3423dw-175hz-01ms-hdmi-dp-usb-32-hdr-quantum-dot-oled-g-sync-qhd-curved-gaming-mon_u20124 -
60 hz 600 usd 144 hz 1400 usd 165 hz 1600 usd hz ye göre fiyat belirliyorlar sanki 😂 monitör almak da hayal oldu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok saol, peki g sync olmadığını farzet ne eksiği olur? 4090 düşünüyorum beslemek için. Kalmamış zaten ürün.
-
1 tane az fanı oluyor. Diğer türlü bir farkı yok. Yıllardır AMD Free sync kullanıyorum. 30 FPS altına düşmediğin sürece ve ekran iyiyse sıkıntı olmuyor.
OLED ekranda zaten bir problem olacağını sanmıyorum. G-SYNC için özel aparat var, cihazın içinde. Bu da fiyatı yükseltiyor.
-
Telefonlarda ve TV'lerde OLED bu kadar yaygınken bilgisayar aleminde firmalar sanki yokmuş gibi davranıyor. OLED olanlar elbet var ama onlarında fiyatı uçuk. Nispeten Asus Vivobook gibi dizüstülerde alınabilir seviyelerde ama masaüstü OLED monitörler cep yakıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 25 Ekim 2022; 17:4:19 > -
Ekran küçüldükçe masrafı artıyor. O yüzden küçük ekranların yaygınlaşması zaman alıyor.
-
Peki ürün ne zaman tr ye gelir, herhangi bir fikrin var mı? Darlamak istemiyorum da tam güzel bir monitör alasım geldi yanlış hareket etmeyeyim. Zaten zor alınıyor, bir de keşke öyleydi şöyleydi demeyelim.
çok teşekkürler.
-
Eski modelin gelmesi 5 ay sürdü. Bu belki daha erken gelebilir, fiyatı uygun olduğu için ama gene Aralık ortası ve ötesi diyorum. 2023 başları da olabilir.
-
Samsung odyssey g8 ile arasında git gel yaşadım. Umarım bekletmeye değer.
çok saol.
-
g8 oldukça farklı sınıfta monitör ama işin sonunda VA. OLED her zaman daha üstün, her anlamda.
-
Arkadaş VA olanı biliyordur zaten ama ek bilgi olarak, G8 serisine Oled bir ekran da geliyor.
-
Evet, onu biliyorum. Ama daha çıkmadı ve fiyatı belli değil. O yüzden beklemek lazım.
-
Fiyatın 1700 euro civarı olacağı söyleniyor sanırım, böyöe olursa Dell daha mantıklı ama malesef Türkiye'de yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
VA ve 2069 Euro... 1300$ OLED Alienware varken direk çöp.
|
Benzer içerikler
- wechat qr code
- instagram keşfete düşme
- instagram aktiflik kapatma
- netflix şifre paylaşma
- spotify link kısaltma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X