Şimdi Ara

PHILIPS FC 9210 MARATHON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
57.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu modelden aldım. Gerçekten çekişi vs çok iyi fakat benim şanssızlığım mı yoksa ben mi yanlış yapıyorum bilmiyorum ama teleskobik borusu ara ayarlarda durmuyor sadece en uzun konuma sıkıca bir anda getirirsem duruyor. Aralarda bir yerde durutmak imkansız kendiliğinde düşüp kısalıyor.

Ara noktalarda durdurmak için bir şey mi yapmak gerekli ben mi hata yapıyorum. Kaullananalar bir cevap yazabilir mi?
  • bende aldım. Gerçekten çok sessiz çalışıyor...
  • Ben anneme almıştım ve yakın zamanda birde eşime almayı düşünüyorum

Tasarım olarak biraz narin bir yapısı var gibi yani sağ sola çarpmadan nazikce kullanırsanız kesinlikle memlun kalırsınız
    Elektirik süpürgesi alırken gücüne değilde emiş gücüne dikkate almanızı tavsiye ederim
    İlk denediğimde verdiğim parayı ( 470YTL ) hakettiğini düşünmüştüm, Eski süpürgenizin süpürdüğü yeri tekrar ( Maraton ) süpürünce bu pislik nereden çıktı gibi şeyler düşüne bilirsiniz....
    Sipariş Tarihi : 13.05.2007 hala aynı filitreleri kullanıyor annem, Toz haznesini boşaltırken dikkat etmek gerek çok tozuyor filitreyi temizlerken....
  • merhaba arkadaşlar,

haftada ortalam bir kez torbayı ve filtreyi temizlememe rağmen , makinada koku var sebebi nedir ? Hepa veya motor filtresi ile ilgili olabilir. makinayi alalı 1 yılı geçti .. 6. ayda hepa değiştirmedim.. Başka sebebi olabilir mi ?

Teşekkürler
  • Merhabalar,

Bende bu ürünü almayı düşünüyorum, hepsiburada fiyatı 470 TL hizlial fiyatı 438 TL sanırım hizlial dan alacağım.. Fakat ürünü alan diğer arkadaşlar aldığı fiyat 400 TL altı 400 TL yada altında alabileceğim bir yer varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: *FaHReNayT*

Merhabalar,

Bende bu ürünü almayı düşünüyorum, hepsiburada fiyatı 470 TL hizlial fiyatı 438 TL sanırım hizlial dan alacağım.. Fakat ürünü alan diğer arkadaşlar aldığı fiyat 400 TL altı 400 TL yada altında alabileceğim bir yer varmı ?

Carrefour a bir bak sanki orda 370 TL falandı geçen hafta gördüm yanılmıyorsam
  • Karfurada baktımda ordaki fiyat hatırladığım kadarı ile 485 idi yanılmıyorsam bu akşam gene geçerken bir uğrayıp bakayım ozaman.. fiyatlar çok anormal burda real de 490 philips kendi bayisinde 520
  • Karfur Fiyatı 559 TL 12 Taksit yapıyorlarmış yani 12 taksit yapınca bu fiyata alır insanlar diyorlar heralde

Daha ucuzunu bulamassam 1 hafta sonra Hızlial dan alacağım ürünü.
  • hemen teslim 451 ytl

havale ücreti 437 ytl+10 ytl kargo

bizde havale indirimide var.

fakat philips bu ürüne son bir kaç ayda iyi zam yaptı,tutulan bir ürün olduğu için fiyat uçuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herculyus -- 15 Ocak 2009; 17:11:59 >
  • Hocam ilgin için sağol 438 TL Hizli al üzerinden alıcam.
  • Marathon kullananlar arasına biz de katıldık... Şimdilik memnunuz. Emiş gücü süper, çok sessiz, temizliği de düşündüğümden daha kolay çıktı. Sadece iki ayda bir içindeki silindir filtrenin detaylı olarak temizlenmesi gerek. Tek zorluğu bu bence. Bunun dışında bütün tozlar büyük kapta birikiyor. Süpürdükten sonra biraz bekledik tozlar dibe çöksün diye Daha sonra içindeki filtreyi çıkarıp, büyük haznede biriken tozu naylon poşete boşattık. Emiş gücü çok kuvvetli, koridordaki halıları süpürürken devir ayarını düşürdük. Yıkanabilen Hepa 13 filtresi var. Tozun %99,95'ini tutabiliyor. Şimdilik görüşlerim bunlar, sorularınız olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thr_Y -- 23 Ocak 2009; 13:36:29 >

• Ve sonunda Ürünü HızLıaL.com üzerinden aldım toplam kargo dahil 438 TL (gerçi ürün şuan İstanbuldan yola çıktı ve hala kargoda ) .. şuan için piyasada en ucuz fiyat HızLıaL.com da çok araştırdım. yarın elimde olucak resimleri eklerim
  • marathon 9210 bahçelievler gold computerde bugün gördüm. fiyatı 430 ytl idi. 9202 ile 9210 arasında ne fark var onu anlayamadım farkı bilen bir biri varsa yazarsa sevinirim. bir de bu makineyi en ucuz nereden alabiliriz..
  • bu makine en ucuz nerden alınır arkadaşlar.
  • Aynı sorun bende de var, çözebildiniz mi?

quote:

Orjinalden alıntı: nevz@t

Arkadaşlar bu modelden aldım. Gerçekten çekişi vs çok iyi fakat benim şanssızlığım mı yoksa ben mi yanlış yapıyorum bilmiyorum ama teleskobik borusu ara ayarlarda durmuyor sadece en uzun konuma sıkıca bir anda getirirsem duruyor. Aralarda bir yerde durutmak imkansız kendiliğinde düşüp kısalıyor.

Ara noktalarda durdurmak için bir şey mi yapmak gerekli ben mi hata yapıyorum. Kaullananalar bir cevap yazabilir mi?
  • Hocam geç cevap için üzgünüm.

Servis anında değiştirdi kolu. kronik bir sorun zannerdersem bu şikayeti daha sonra başka yerlerde de okudum. Fakat yeni aldığım kol sapasağlam. Hiç bir problem yok.
  • MERHABALAR BENDE PHILIPS 9262 MODELİNİ BEKLİYORUM BUNUN ALT MODELİ 9256 YI ALIP KULLANAN VARMI GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM . BELKİ BİR YILDIR ARAŞTIRIYORUM AMA Bİ TÜRLÜ KARAR VEREMEDİM EN SONUNDA SESSİZ VE EMİŞ GÜCÜ İYİ OLMASI 9262 Yİ KARAR KILDIK BAKALIM HAYIRLISI BİRDE HALI YIKAMA ALMAK İSTİYORUZ PHILISP VAR AKLIMDA BİRDE FAKİR VE ARCELİK KARAR VEREMEDİM TECRÜBELERİNİZİ BİZİMLE PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM İYİ GÜNLER
  • zaman aşımına uğramış konulara gertirilen yorumlar ,ne kadar faydalı olabilirki
  • olur arkadaşım olur; ben de FC9262/01 i bekleyenlerdenim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.