Şimdi Ara

PHILIPS FC 9210 MARATHON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
57.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FC9262/01 şu an piyasada bu ürün kullanan arkadaşar var mı acaba
  • Bu model 9210 modelinin biraz daha değişik hali. Temizliğini daha kolaylaştırmışlar. Özel tasarım tutma sapı ile daha fazla eğilmeden temizlik yapma imkanı sağlıyor. Ayrıca bu sap üzerinden emiş gücünü ayarlayabiliyorsunuz. Belli başlı özellikleri bunlar.
  • ben de philips FC 9262/01 i düşünüyorum. Kullanan var mı acaba?
  • FC 9262/01 bu süpürgeyi satan bir yer varmı almayı düşünüyorumda bulamadım.
  • merhaba,bu süpürgeyi bugün bende aldım gerçekten çok araştırdım yorumlar heryerde olumlu, gerçektende öyleymiş çok güzel temizliyor halıların renkleri açıldı,eski süpürge gerçektende hiç bir işe yaramıyormuş,ufak bir arçelikti, almak isteyenlere tavsiye ederim,ben internetten satan bir magaza buldum ve yerini öğrendim istoçtaymış,gittim aldım.tekçarşı.com'dan 420tl ye 10taksitle aldım.
  • hortlatıcam amma hortlatmaya değer diye düşünüyorum...

ben de bugun bu aleti(philips fc 9210 marathon elektrik süpürgesi) aldım(webdenal), araştırdım tabi. buradaki yorumlar çok etkili oldu.

arkdaş 500 tlye kadar limitim var diyen gözünü kapatsın alsın. elbette ki üst modellerin arıtları fazladır ama önemmli olan işini yapması, daha düen kadar annelerimizden kalma dikey rowentalarla ev temizliyordu çoğumuz...

herkesin dediği gibi biz de temiz dediğimiz halılardan çıkan kiri görüp utandık...

lafın kısası işini yapacak makina arayan varsa acaba eskimiş midir diye düşünmeden alsın
  • Uzun araştırmalar sonucu dün sipariş verdik. Evi temizlemeye gelen kadın, artık nerdeyse ağlayarak "lütfen yeni bir süpürge alın" deyince vakit kaybetmeden araştırmaya başlamıştım. Dyson'da gözüm vardı ama 3 katından fazla pahalı olunca vazgeçtik. Süpürge gelsin, yorumlarımı paylaşırım.
  • Kaça aldınız.
    Geçen gün Marmara Forumdaki Carrefourda 30 TL indirimli fiyata gördüm.
    Bende de aynısı var,3-4 yıldır kullanıyorum.
    Geçenlerde kayınvalideye vatan bilgisayardan %25 indirimde 9205 modelini 525 TLye aldım.
    Philips marathon serisi gerçekten iyi bir süpürge.
  • bende merakla tecrübelerinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zade258

tekrar selam..2 haftalık araştırmadan sonra phılıps fc9210 aldım.450 ytl ye. çekişi gayet güzel.günlük kullanımlar için ideal sulu sistemler günlük kullanım için biraz sıkıntı verici(su doldur,yıka ,filtreleri temizle,kurumasını bekle tekrar yerine yerleştir....)halı yıkamalarda siklon sistem yok ve hepa filtre de yok sanırım.zaten evde halı yıkamak zor (halı şampuanı al,yıkamak için uğraş,o kadar su parası-elektrik parası -yorulmak cabası ) en iyisi 6 ayda bir ver yıkamacıya kurtul.süpürgede önemli olan çekişi-toz kaçırmaması-güvenilir marka olması.bence ben iyi bir tercih yaptım.

Artık değil, Arnica Bora alsaydınız, temizlediğiniz yerin kirliliğine göre küçük bir su haznesini boşaltıp içine 1.5 litre temiz su koyuyorsunuz, hepsi o kadar, kurutma filan yok HEPA haricinde filtre yok, filtreniz su olduğu için toz akar tamamen 0 temizleniyor, filtresi dolunca çekisinde düşme yok, Türk malı, KDV kargo dahil deveyükğnde 200TL, Daha ne istiyorsunuz?

Yalnız uyarayım ben ilk defa evi süpürürken abartmıyorum 5-6 dakikada bir zift gibi olmış suyu değiştirmek zorunda kalıyordum, şimdi bu süre gittikçe uzamaya başladı.

• hocam boranında kovayı kapatan şeffaf kapak biraz emanet duruyor kilitlenme falan yok sadece üstüne kapatıyorsunuz öylemi yanlışmı gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

hocam boranında kovayı kapatan şeffaf kapak biraz emanet duruyor kilitlenme falan yok sadece üstüne kapatıyorsunuz öylemi yanlışmı gördüm

Aynen, negatif basıç vakumuyla sıkışıyor.
  • bende philips 9210 düşünüyorum ama gerçekten çok pahalılar
  • arkadaşlar ..bende yaklaşık bir yıl önce eşime donanım haberdeki yorumlara bakarak aldım .eşim ve ben son derece memnunuz..evde uçuşan toz tanecikleri artık yok..evimin havası değişti diyebilirim..(abartmıyorum)..filitre temizliğini nasıl aşıyor bilmiyorum ama benim için öenmli olan evin gerçekten kirden ve tozlardan uzak olması ..biraz pahalı olsada tavsiye edeceğim ama fransa'nın aldığı bu son karardan dolayı alın diyemiyorum ..yinede takdir sizin..lanet olsun bize neden sürekli dışa bağımlı olarak iyi bir şeyler almak zorunda kalıyoruz..yerli üreticilerin aklına şaşayım ..alinizde her türlü teknoloji var..modelde var ..philips değilde aynı özelliklerde ,daha iyi bir malı biz neden üretemiyoruz...:((
  • philips fransız değil hollanda asıllı sanırım ama kesin fransız değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeofem

arkadaşlar ..bende yaklaşık bir yıl önce eşime donanım haberdeki yorumlara bakarak aldım .eşim ve ben son derece memnunuz..evde uçuşan toz tanecikleri artık yok..evimin havası değişti diyebilirim..(abartmıyorum)..filitre temizliğini nasıl aşıyor bilmiyorum ama benim için öenmli olan evin gerçekten kirden ve tozlardan uzak olması ..biraz pahalı olsada tavsiye edeceğim ama fransa'nın aldığı bu son karardan dolayı alın diyemiyorum ..yinede takdir sizin..lanet olsun bize neden sürekli dışa bağımlı olarak iyi bir şeyler almak zorunda kalıyoruz..yerli üreticilerin aklına şaşayım ..alinizde her türlü teknoloji var..modelde var ..philips değilde aynı özelliklerde ,daha iyi bir malı biz neden üretemiyoruz...:((

philps, hollanda kökenli bir firmadır ama diğer tüm üreticiler gibi farklı yerlerde fabrikaları vardır. çin dahil. bu modeli fransadaki tesislerinde üretiyorsa ki philipsin fransada bir fabrikası var mı yok mu onu da bilmiyorum ve sanmıyorum ama (varsa da orda elektrik süpürgesi üretmiyordur zira işçilik maliyetleri pek farklı değil 2 ülkede) bu süpürgenin çinde üretiliyor olma ihtimali yüksek. aslında en doğru bilgi ürün etiketinde mevcuttur.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

bende philips 9210 düşünüyorum ama gerçekten çok pahalılar

9210 istanbul bilişim'de 450 TL/12 taksit. 9205 istiyordum ama uygun bir kampanya bulamadım. 9262 de çok pahalı.
    Ne alacağıma karar veremedim. Arnica Bora'yı da çok övüyorlar... Siz aldınız mı?
  • bu süpergeden kampanya var mı bildiğiniz?
  • Merhaba arkadaşlar,
    Philips Marathon süpürgeler için uygun filtrelere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

http://www.supurgemarket.com/philips-9200-9218-serie-marathon-hepa-filtre-p-4262.html
    http://www.supurgemarket.com/philips-9200-9218-serie-marathon-silindirik-filtre-p-4429.html

• Merhaba,

aşağıdaki videoda arkadaş, süpürgenin ucuna halıya basıp yukarı kaldırırken neyi anlatmaş istemiş? Emiş gücünün iyi olduğunu mu yoksa kötü olduğunu mu?

http://www.youtube.com/watch?v=4yvTxlXHZQ8
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.