kardeş 6 ay demesine bakma duruma göre davranmak gerekir bence bu 1 yada 2 seneye bile uzayabilir
quote:
Orijinalden alıntı: alperen_69
kardeş 6 ay demesine bakma duruma göre davranmak gerekir bence bu 1 yada 2 seneye bile uzayabilir
az değil 60 TL fiyatı var, ama diğer yandan "makineden aldığın performansın azalması gibi bir durum"da oluşabilir mi diye düşünmüyor değilim
FC9210 modelinin 76dB ses şiddeti kullanım sırasında sıkıntı yaratıyor mu ? Bende bu modelden almayı düşünüyorum eve, ne dersiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: menerio
FC9210 modelinin 76dB ses şiddeti kullanım sırasında sıkıntı yaratıyor mu ? Bende bu modelden almayı düşünüyorum eve, ne dersiniz ?
benim 9256 ım var 76db o da. hiç sıkıntı yaratmıo bazen salonda çalışan makina kapılar kapalıyken mutfakta duyulmuo.
Bizde bugün aldık bakalım ne olacak. Yeni modeller filtresini kendi temizliyormuş..
ya kendi temizliyorda öyle süperbir temizleme değil yani birde sıkıntı olabiliyor en üst modelinde ben 9205 i öneririm
Ark. filtre ler hakkında işinize yarayacak bir bilgi;Ben lastikçilerde bulunan havayla önce tersten b aşlamak üzere hava tutma yoluyla temizliyorum.Hepa 13 ü yılda bir içtekini ise 2 yılda bir değişiyorum.Temizlikten sonra daha az koku daha güçlü bir çekim oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: çaylaq
quote:
Orijinalden alıntı: Healer
Merhaba arkadaşlar, Philips Marathon süpürgeler için uygun filtrelere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.
Sadece hepa filtre yıkanabiliyor. Değişme süresi sizin ne kadar filtrasyona önem verdiğinize de bağlı. Ayrıca Philips Marathon serisi süpürgeler için filtre dışında SüpürgeMarket firmamızdan tedarik edebileceğiniz ürünleri aşağıda paylaşıyorum;