Şimdi Ara

Philips gc 9245 Buhar Kazanlı Ütü - Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
3.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bir alışveriş sitesinden Philips gc 9245 Buhar Kazanlı Ütü aldım ancak içime sinmeyen bazı durumlar var. ütünün elektrik kablosunun dip kısmında siyah bant benzeri birşey sarılı. acaba bu ürünü kullananlardada aynı durum söz konusumudur? ürünü yeni aldım ve daha hiç kullanmadık. teşhir ürünü veya arızalı bir ürün olup olmadığı konusunda şüpheliyim. yardımcı olursanız sevinirim.
     Philips gc 9245 Buhar Kazanlı Ütü - Lütfen Yardım

• Merhaba aynı üründen bende satıyorum ama öyle bişi çıkmıyor. O kablolar kendi kendine sarılı ve makinenin yanlarındaki boşlukların içine gömülü gelir. Teşhir de olabilir, ama üründe sıkıntı yok ise bence pek uğraşmayın. Geri gönder, yenisini bekle falan biraz uzar o işler hocam... Ama yinede iade edersen benden alabilirsinhttp://www.karmarka.com/Philips-GC9245-Perfectcare-Optimal-Tempile-Buhar-Kazanli-Utu,PR-4296.html
  • Biraz uzun pay bırakmışlar galiba bizimkinde yok direk bez olarak çıkıyor servise gösterin geri çekerler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ütüyü denedik bir sıkıntı yok gibi görünüyor. ama o bant gerçekten aklımda soru işareti oluşturuyor.
    örneğin ütüyü kullanırken sürekli buhar basıncı aynı güçtemi çıkıyor sürekli?? yoksa başlangıçta basıç yüksek sonra biraz kesilme oluyormu???
  • Alttaki düğme normal ütülerden ara ara karışıklık görünce basıyoruz , üsteki ise çok karışık gerektiren kot arkası mesela basıyoruz

Amaç sıcaklıklar tekstili yakmak değil buhara tabi tutup kırışıklığı açmak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.