Şimdi Ara

Philips GoGear RaGa SA2RGA02PN/02 2GB FullSound MP3 Player düşünceleriniz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Philips GoGear RaGa SA2RGA02PN/02 2GB FullSound MP3 Player kullanan veya tavsiye etmeyen var mı? çoğu yerde philips mp 3 lerin sesinin çok az çıktığı ve yolda giderken dahi zor ses verdiğini okudum..daha önce philips marka mp3 kullanmadığım için kararsız kaldım ama bu kadar da kötü ses kalitesi olabilceğini düşünmüyorum,.kullananlar yada düşüncesi olanalr fikrini bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ati16
    Philips GoGear RaGa SA2RGA02PN/02 2GB FullSound MP3 Player kullanan veya tavsiye etmeyen var mı? çoğu yerde philips mp 3 lerin sesinin çok az çıktığı ve yolda giderken dahi zor ses verdiğini okudum..daha önce philips marka mp3 kullanmadığım için kararsız kaldım ama bu kadar da kötü ses kalitesi olabilceğini düşünmüyorum,.kullananlar yada düşüncesi olanalr fikrini bekliyorum

Dogru soylemisler sesi cok az cikiyor.Ayrica fullsound dan da bisey bekleme neye yaradigini hala cozemedim gereksiz bir teknoloji.Uzun lafin kisasi Philipse bulasma
  • az önce sipariş verdim ama bakarım gerçekten kötü ise sesi ve seviyesi hemen iade ederim
  • Hayırlı olsun.

aldın mı eline geçti mi ürün?
    Nasıl cihaz yorumlarını yazar mısın.

arcos ile philips arasında kararsız kaldım.

Bir sorum da radyosu nasıl acaba, net çekiyor mu? Az çeken kanalları da kesintisiz dinleyebiliyor musun.
  • radyosu süperdir. sisler oldukca net ve dolgun. tiz bass dengesi iyi. kısacası müzik kalitesi iyi sis çıkışına gelince biraz az ama creative ep 630 gibi 30 liralık bir kulaklıkla ses seviyesini dert etmezsin çünkü dışarıdan ses duymadığından kısık seslerle de dinleyebilirsin.
  • Philips GoGear RaGa bence hikaye bass olayı yok sesler çok tiz.. Ses katlitesi bana göre kötü daha önce samsug kullandım bundan kat kat daha güzeldi.full sound diye bi ses olayı var neymiş cd kalitesinde ses ben hiç keyif olamadım philipsin cd kalitesinden.
    Kısacası mp3 kullanan biri olarak tavsiye etmiyorum.Ben iade ettim bu işi philips yapamıyor.Her işin uzamanı var mp3 playerda uzman sony o yüzden ben sony alacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kantay

az önce sipariş verdim ama bakarım gerçekten kötü ise sesi ve seviyesi hemen iade ederim

Oksijen arkadaşıma katılıyorum.. Ayrıca cihazın sesi Çok kısık değil yani Cowon ile sansa ile karşılaştırmamak gerekir normal bir kullanıcı için Çok idealbir playerdır Çünkü müziklere ulaşım çok rahattır!! Yani basılı tutunca uzaktaki müziklere kolayca gidiliyor playlist yapılıyor.. Ve ses kalitesi Genel anlamda Stereo amaçlıdır sony b152 vs gibi bass ağırlıklı değildir ama sonyden daha kullanışlıdır::) sonuç olarak tavsiye ediyorum:)
  • arkadaşlar ben askerdeyken kullanmadığım cihaz şimdi çalışmıyor. bilgisayara bağlıyorum şarj oluyor fakat kabloyu çekince gidiyor.ayrıca bilgisayara bağlıyken de çalışması lazım ama olmuyor. yardım edebilecek var mı?
  • arkadaşlar sizde de ses maximum 16 ya kadar mı çıkıyor?
  • geçen sene şu uzun kalem pil modellerinden bir tane almıştım hemen iade ettim tipi malzeme kalitesi hatta ses kalitesi de hoşuma gitti ama bir mp3 çalar bu kadar mı az ses çıkarır arkadaş nasıl böyle bir hata yapıp piyasaya sürmüşler anlamak güç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.