Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Philips HC5630/15 Yıkanabilir Saç Kesme Makinesi Satın Al 13 Aralık 2020 11:05 1 1 Philips HC5630/15 Yıkanabilir Saç Kesme Makinesi Merhaba daha önce forumda konusu da vardı Vatan bilgisayardan 220 TL ye satın aldım 2-3 hafta oldu yaklaşık 1 kez saç kesildi kendi saçımı kesmede zorlandığım için tekrar kullanamaycağımı düşünüyorum bu sebepten dolayı aldığım fiyattan satıyorum. Sıfır gibi temizlendi çantasında duruyor.3 başlık 1 i kirli sakal başlığı En büyük uzunluk 28 mmTamamen yıkanabilir1 saatte şarj olur 90 dakika kablosuz kullanım ayrıca kablolu kullanımTurbo mod özelliği Faturası kutusu vs herşeyi tam durumdadır. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 220 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 27 Kasım 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün PULL&BEAR mont sağlam 250 TL Dijital Alışveriş Kodu Migros Philips HC5630/15 Yıkanabilir Saç Kesme Makinesi Silinebilir.