Şimdi Ara

philips hmp3000 HD media player için yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar arkadaşlar. philips 46PFL9705 tv ve yanında hmp3000 HD media player almıştım. alırken harddiskten 3D izleyebilirsiniz denmişti ancak bir türlü beceremedim. gerçekten söylenildiği gibi 3D izleyebiliyor muyuz? izleyebiliyorsak ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz? ürünün özelliklerinde 3D yok başta inanmamıştım ancak o kadar dil döktüler ki deneyeyim dedim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Sadece "Half sbs - 3D" videoları oynatır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Sadece "Half sbs - 3D" videoları oynatır..

peki kalitesi nasıl olur. ne yapmam lazım? cihazda 3 adet hdmi girişi var herhangi birine bağladığımda görüntü alabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaancem94

quote:

peki kalitesi nasıl olur. ne yapmam lazım? cihazda 3 adet hdmi girişi var herhangi birine bağladığımda görüntü alabilir miyim ?

Torent sitelerinden 3d film indirirken half sbs olanları indirin.hdmı kablonun bir ucunu cihaza diger ucunu tvnin herhangi bir hdmı girişine baglayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaancem94

quote:

HDMI kablonun 3D uyumlu olmasına dikkat edin.. piyasada satılan HDMI kabloların bir çoğu 1.1 veya 1.2 oluyor..
    Sertifikalı ve test edilmiş 1.3.a -1.3.b - 1.3.b.1 veya 1.3.c 3D uyumlu kaliteli HDMI kablo tavsiye ederim..
    Hepsiburada gibi sitelerde var sanıyorum..

philips hmp3000 HD media player için yardım!!!

• yardımlarınız için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.