Şimdi Ara

PHILIPS HMP3000 MEDYA OYNATICI İNCELEMESİ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
573
Cevap
9
Favori
49.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bu media player TrueHD ses dosyalarını desteklemiyor, elimde mkv film dosyasında truehd ses ile kaydedilmiş filmi haricihdd' den izlemek için media player' a bağladığımda video dosyasını gösteriyor ama ses dosyası desteklemiyor şeklinde uyarı çıkıyor.
  • günümüzde kullanılabilecek bir cihaz mıdır?
    yoksa bir çok formatı desteklemeyen tarih olmuş bir cihaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodysolid

günümüzde kullanılabilecek bir cihaz mıdır?
    yoksa bir çok formatı desteklemeyen tarih olmuş bir cihaz mı?

türkçe altyazılarda problem çıkarabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ACİL:
    yutup 720 -1080p MKV
    videoları oynatmıyor bu aralar yeni yazılım çıktımı yutup mkv çalıştıran beyler....mp4 ve diğer mkv lerde sorun yok yutupla ilgili tamamen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 12 Mayıs 2016; 23:23:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonKullanIcIyIm

ACİL:
    yutup 720 -1080p MKV
    videoları oynatmıyor bu aralar yeni yazılım çıktımı yutup mkv çalıştıran beyler....mp4 ve diğer mkv lerde sorun yok yutupla ilgili tamamen..

En son yazılım 2012 de çıktı:

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpcontent.pl?ctn=HMP3000/12&dct=FUS&did=AEN&reldct=FHI&scy=PL&slg=AEN

Youtube'dan başka formatta indirme imkanı yokmu video için. Belki bu bir çözüm olabilir.

• Logic_Man kullanıcısına yanıt
    tşkrlr
    çözümü,tarayıcı değiştirince çözdüm.chrome .MKV yapıyormuş. diğer tarayıcılarda sorun yok
  • ben çok beğendim
  • elde 42lik fullhd tv var. f/p bir ürün çkktıysa o modele geçeyim. öneriniz ne olur?
  • 4k oynatsın beklemiyoruz da
    ses dosyaları artık 10 bit maalesef :(
    10 bit ses dosyaları için bir çözüm var mıdır?
    Yoksa cihaz taş gibi diğer videoları oynatıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

4k oynatsın beklemiyoruz da
    ses dosyaları artık 10 bit maalesef :(
    10 bit ses dosyaları için bir çözüm var mıdır?
    Yoksa cihaz taş gibi diğer videoları oynatıyor?
    Bu cihazı kullanan hala varmı diye merak ediyordum, konuyu hortlatacağımı sanıyordum, yardımcı olursanız çok sevinirim,

bu cihazı sahibinden.com dan 2.el aldım,

cihaz sağlam, yaşadığım sorun : altyazılarda tüm kodları deniyorum, unicode , utf8 hepsini tek tek denedim. Note2 programı ile yazı kodunu değiştirdim ne yaparsam yapayım I ve Ğ daha doğrusu Türkçe karakterleri ne yaparsam yapayım göremedim. Onca media player kullandım böyle bir sorun ile karşılaşmadım. Bu cihazın forumlarına baktım kimse bu sorundan bahsetmiyor. Bir çözüm varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Saygılar.

Note: Bu arada uyku moduna geçince de film kitleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 16 Temmuz 2019; 23:51:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atalay83

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimtonbul

Arkadaşlar cihaz bugün geldi son sürümü yüklüydü zaten eskimiş artık sürüm.. kafayı yiyeceğim ya araştırdım türkçe karakter sorunu yok deniyordu ''İ'' ''ğ'' ''ı'' harflerini hiç göstermiyor ya deli olacam ne yaptıysam halledemedim. neden kaynaklanıyor sizde yaşadınızmı bunu. eskiden tv direk açsın die notpad den UTF8 yapmıstım karakteri cihazdan filmi açıyorum tüm karakterleri denedim sorun ne hani desteklıyordu

Evet gömülü altyazılarda türkçe karakter sorunu var,ama srt olarak yanına eklerseniz sorun olmuyor.

Alıntıları Göster
    Aynı sorunu yaşıyorum, çözüm bulamadım, srt altyazı gömülü değil, aynı isimle ek olarak yüklü, yinede çözüm olmadı.

• benim cihazda son güncellemeden sonra türkçe karakter sorunu olmuyordu . epeydir kullanmıyorum satmayı düşünüyorum şuan 150 tl fiyatı gözüküyor fakat piyasada bulunmuyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korgeneral

Aynı sorunu yaşıyorum, çözüm bulamadım, srt altyazı gömülü değil, aynı isimle ek olarak yüklü, yinede çözüm olmadı.

Alıntıları Göster
    Vallahi üzerinden yıllar geçti,nasıl olduğunu hatırlamıyorum Mkv Toolnix diye bir uygulama vardı,o uygulama ile altyazı gömüp dener misiniz? Sanırım öyle de oluyordu.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.