Şimdi Ara

PHILIPS HMP3000 MEDYA OYNATICI İNCELEMESİ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
573
Cevap
9
Favori
49.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atalay83
    3Dbluray iso dediğim filmler half sbs olarak tanımlananlardan,sbs formatında açılıyor ve kumanda üzerinden bir komutla iki görüntüyü üst üste bindiriyorum.

Evet şimdi konunun başladığı yere, en başa dönüyoruz. :)
    5 Haziran 2013
    quote:

Orijinalden alıntı: madcapfrog
    3D bluray.iso oynatmaz, diğer tarz 3d filmlerde (half-sbs / over-under gibi) bir problem yok, canavar gibi.

29 Haziran 2013
    quote:

Hocam burada bir yanlış anlaşılma var galiba,çünkü iso uzantılı dosyaları,3D veya 2D farketmez,bu player ile oynatabilirsiniz. 45 GB'lik filmleri çatır çatır izleyebilirsiniz

• quote:

quote:

3Dbluray iso dediğim filmler half sbs olarak tanımlananlardan,sbs formatında açılıyor ve kumanda üzerinden bir komutla iki görüntüyü üst üste bindiriyorum.

Evet şimdi konunun başladığı yere, en başa dönüyoruz. :)
    5 Haziran 2013
    quote:

3D bluray.iso oynatmaz, diğer tarz 3d filmlerde (half-sbs / over-under gibi) bir problem yok, canavar gibi.

29 Haziran 2013
    quote:

Hocam burada bir yanlış anlaşılma var galiba,çünkü iso uzantılı dosyaları,3D veya 2D farketmez,bu player ile oynatabilirsiniz. 45 GB'lik filmleri çatır çatır izleyebilirsiniz

Ben açıklık getireyim 3d uyumlu değil cihaz. Ben 3d kullanmadığım için nasıl halledildiğini biliyorum.

Cihaz DVD VE BLU RAY iso açıyor.

• fontun büyümemesi çok ciddi bir sorun ki üzerinden 1 yıl geçti hala çözüm yok.
  • Bu cihazi hdmi to component kablo ile kullanabiliriz di mi eski televizyonlarda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: temizkopat

Bu cihazi hdmi to component kablo ile kullanabiliriz di mi eski televizyonlarda?

Gerekli component kablo cihaz ile birlikte geliyor eski televizyonlar için.
  • quote:

quote:

Bu cihazi hdmi to component kablo ile kullanabiliriz di mi eski televizyonlarda?

İlginiz icin tesekkur ederim. Peki hmp5000 icin de ayni durum gecerli mi?

• quote:

quote:

quote:

Onu bilemiyorum, ben hmp 3000 kullanıyorum ama bahsettiğiniz model için de bir ana konu var, orada sormanız kesin cevap için daha iyi olur.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Onu bilemiyorum, ben hmp 3000 kullanıyorum ama bahsettiğiniz model için de bir ana konu var, orada sormanız kesin cevap için daha iyi olur.

Tekrardan tesekkur ediyorum.

• Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
  • 3000 için yeni yazılım çıktımı ?
    çok daha iyi on numara bir player varmı kullanıcıların önerdiği?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonKullanIcIyIm

3000 için yeni yazılım çıktımı ?
    çok daha iyi on numara bir player varmı kullanıcıların önerdiği?

Malesef yeni yazılım çıkmadı...
  • Hocam ben şimdi bu cihazı monitöre hdmi ile bağlasam sesi optik çıkıştan alabilir miyim monitörde hoparlor yok da

• Elimde phılips multimedia oyantıcısı var ancak tv ye bağlanan kablosunu kaybettim. kablo nerden temin edebilirim, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum.
  • BENDE NFTS İ DESTEKLEMİYOR BENDEMİ BİR SORUN VAR YOKSA TV DESTEKLEMİYORMU
  • yeni çıkan tvlerde performansı nasıldır? philipsin bi modelini düşünüyorumda tv olarak bu mediaplayerdan bulsam 3d filmlerde sıkıntı yasarmıyım?
  • askere gitmeden önce almıştım sadece 15dk kullana bildim ürün sıfır kutusunda durmakta almak isteyen olursa pm atabilirler.
  • Arkadaşlar bazı Media Player da olmayan özellik bu media player da var, örneğin HDMI bağlantı ile televizyondan görüntü alıp, media player' ın arka çıkışında bulunan A/V den 2.1 ses sistemine kablo bağlantısı ile sesi aktarabiliyorum, televizyonun sesini tamamen kısabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömerçip1 -- 25 Şubat 2014; 18:19:22 >
  • Arkadaslar merhaba benim kumanda kırıldı, esaydı link yapacağım ama makine sadece kumandayla açılıyor, Bahçelievler kocasinanda olukta bu cihazın kumandası olanlar bana yardım edebilir mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Dolby Digital True HD ve DTS HD formatlarında ses alınabiliyor mu.Dün bir film indirdim.Dosya adından DTS HD MA yazmasına rağmen Avr'de sadece DTS yazdı.HDMI üzerinden bağlı.

Avr Pioneer VXS 520.Yukarıdaki formatları destekliyor.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kavaklı_alper

arkadaşlar kafayı yiyecem bi yardım edin lütfen....

cihaz bugün elime ulaştı hevesle açtım gayet kibar hoş güzel bi cihaz....bağlantılarını yaptım...buraya kadar tamam açalım bakalım dedim yok açılmıyor...tv nin ekranında video sinyali yok uyarısı çıkıp duruyor...bütün bağlantıları denedim tvde olan yok görmüyor cihazı tv...sonra aklıma acaba kablodamı sorun var dedim receiverdaki hdmı kabloyu aldım buna taktım oh be açıldı demekki kabloda sorun varmış dedim..(ama şöyle bişey var çalışmıyor dediğim kabloyu receivara taktım onu çalıştırdı)

neyse dedim devam ettim...zeus arkadaşımın ilk mesajında dediği gibi güncel yazılımı yükledim...herşey tamam dedim bi film izleyip deneyelim artık taktım flas diski oynatmaya başladım...2dk geçmeden cihaz kendiliğinden kapandı ve ekranda yine video sinyali yok yazmaya başladı...

asıl sorun şimdi başladı cihazı açmaya çalışıyorum açılmıyor kumanda çalışmıyor heralde dedim...açma kapama tuşuna bastım bastım tık yok...ya sabır çektim cihazı fişten çıkardım tekrar taktım yok kırmızı ışık yanıp duruyor açılmadı yine...iftara az kalmıştı sonra bakarım dedim bıraktım...aradan 2 saat kadar zaman geçti geldim deneyim diye tamam cihaz açıldı bu sefer beyaz ışık yandı ama ekrana görüntü gelmiyor bu sefer yine bağlantıların hepsini denedim cihazı açıyorum ekrana PHİLİPS yazısı geliyor aradan bikaç dakika zaman geçtikten sonra desteklenmeyen video formatı uyarısı geliyor....cihazın ana sayfası yok ekranda...

dediğim gibi kafayı yemek üzereyim sizce sorun bendemi cihazda mı...

Hocam tam dedigin sorun bugun 2. El olan baskasindan aldigim urunde oldu... Sen servise mi verdin, nasil hallettin sorunu? Philips yazisindan sonra sinyal yok diyor... Guncellemeyi de ekran cikmadigi icin deneyemiyorum... Geri arkadasa iade edecegim heralde bir cozumu yoksa??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 31 Mayıs 2014; 1:24:12 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.