Şimdi Ara

PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.402
Cevap
16
Favori
109.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: birmezun

Servis No Geliş Tarihi Teslim Eden Ürün Son Durumu Servis Ücreti
    01.03.2013 PHILIPS LONGLIFE İNCE PİL AAA 4'LÜ Servis Yolunda 0,00 T

yazıyor şimdi buldum vatan bilin sayfasının sağ altlarındaymış gece gece iş çıkarttın bana yaff.P bu arada ürün için pil yazıyor, player yerine... daha yeni gördüm--kısa süreli bir şok geçiriyorum şu anda: tel açıp düzelttirsem mi ki?
    edit: pilin stünde ayrı bir kod daha varmış yeni gördüm
    not: ürün bir haftadır yerinden ayrılmamış:))
    2.not: sevgili bursam lütfen uyuma

dostum senin durum biraz karışık neden öyle olmuş anlayamadım. ben çarşamba günü gidip vatan bilgisayara cihazın değişimini istedim. başta bi mırın kırın ettiler servise göndericez bakmaları lazım gibisinden ama ben ısrarcı olunca tamam deyip değiştirdiler. aksilik bu ya cihazı toplarken kumandasını koymayı unutmuşum. artık dedim yeni vereceğiniz cihazın içindeki kumandayı alın bana kumandasız teslimat yapın güç bela onu da kabul ettirdim. aldım değişim fişini mağaza girdim. bu seferde ürün bulamadılar. diyorum ki stoklarınızda bu ürün görünüyor, öyle deyince hemen kontrol ettiler evet dediler stokta 1 tane görünüyor ama oda teşhir ürünü şuan philps tv ye bağlı olan cihaz. haydaa... işte başka mağazadan isteyelim de yarın gelip alın dediler. yahu kardeşim bi cihaz için 3 defa mağazanıza mı gelicem ben nedir bu eziyet derken kısa bi üşünme aşamasından sonra iade işini iptal ettirip başka bir vatan mağazasına gidip değişmi söylediğim şekilde o mağazadan yaptım. sağolsunlar hiç zorlukta çıkarmadılar.

eve gelip hemen cihazı denedim. ANAH!! gene kilitlendi. dedim öyleyse bu işde bir yanlışlık var.. hemen yüklü olan dosyaları ayırıp flash diskin içine klasor klasör koydum ve test ettim. netice olarak bana sorun çıkartan dizini buldum ve sildim.. TATAAA sorun halloldu. ben cihazı boşa değiştirmiş haybeye koşturmuş oldum ama şuda var ki eğer değişimi yapmasaydım ben ne arızadan emin olabilirdim nede sorunun neyden kaynaklandığını bulabilirdim..

umarım senin sorunun da en kısa sürede hallolur...

• cihazın çalıştıgına çok sevindim dostum:'(]
    bursada zaten pek çok hmp3000 vardı banada değiştirebiliriz dediler ama değiştirmediler.. bendeki sorun hdd içindeki olay değil. kaspersky orjinal son sürüm taramasından gecen hdd 2.0 ve 3.0 için hep aynı 2 farklı sorundan kaynaklı.neyse yeni cihaz gelince testini yapar yazarım gülegüle kullanın cihazınızı
  • Arkadaşlar bir media player alma arefesindeyim. Bu ürün de dikkatimi çekti, yalnız size bir sorum olacak; Ben bu cihazın HDMI çıkışından LCD tv'ye görüntü aktarsam, sesi de cihazın arkasındaki composit ses çıkışlarından, benim optik girişi olamayan stereo ses sisteminden ses alabilir miyim?? Zira Ezcool marka media playeri araştırdım maalesef bu cihazda bunun mümkün olmadığını öğrendim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

cihazın çalıştıgına çok sevindim dostum:'(]
    bursada zaten pek çok hmp3000 vardı banada değiştirebiliriz dediler ama değiştirmediler.. bendeki sorun hdd içindeki olay değil. kaspersky orjinal son sürüm taramasından gecen hdd 2.0 ve 3.0 için hep aynı 2 farklı sorundan kaynaklı.neyse yeni cihaz gelince testini yapar yazarım gülegüle kullanın cihazınızı

cihaza dalınca bitrate yazmayı unutmuşum. anadığım kadarıyla bitrate konusunda zaten yeterli bilgiye sahipsin.

1. soru : bitrate nerden nasıl anlayabiliriz ?

paylaşımı aldığın yerden muhakkak filmin kodlama / ripleme değerleri yazar ordan anlayabilirsin. eğer önceden inmiş elindeki bir filme bakmak istiyorsan BS player yada VLC player dafilm açıkken info yaparsan bu bilgilere ulaşabilirsin.

2. soru max. bitrate değeri.

örnek :
    General : The.Hobbit.An.Unexpected.Journey.2012.1080p.BluRay.DTS.x264-ESiR.mkv
    Format : Matroska at 11.8 Mbps
    Length : 14.0 GiB for 2s 49dk 38s 176ms

Video #0 : AVC at 10.1 Mbps
    Aspect : 1920 x 800 (2.400) at 23.976 fps

örnek 2:
    Release Name....: Silent.Hill.Revelation.3D.2012.1080p.BluRay.Half-OU.DTS.x264-HDMaNiAcS
    Release Date....: 14-02-2013 (D:M:Y)
    Type............: 1080p
    Total Size......: 10.6 GiB
    Runtime ........: 1h 34mn
    Sample..........: No
    Source..........: 3D Blu-ray AVC DTS-HD MA 5.1-CHD(Thanks)
    Resolution......: 1920x800(1080 with borders)
    Aspect Ratio....: 2.35:1(16:9 with borders)
    Bitrate.........: 14.5 Mbps
    Frame Rate......: 23.976 Fps

gördüğün gibi filmin boyutu ve bitrate doğru orantılı. eğer fps sayısına gelecek olursak şuan için blueray filmlerdeki mkv oranı 23,976 dvd diskler 25 fps divx riplere gelince onlar artık çöp yani ortalama 1 mbps bitrate oluyor. senin bahsettiğin 60 fpsler oyunlar için geçerli.

yazıkça konu daha çok karışıcak. umarım bu bilgiler sana yol gösterir. sonuç olarak ne kadar ekmek o kadar köfte diyebiliriz. yani ne kadar gb o kadar bitrate ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_mysterious -- 8 Mart 2013; 11:34:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zabit_ersin

Arkadaşlar bir media player alma arefesindeyim. Bu ürün de dikkatimi çekti, yalnız size bir sorum olacak; Ben bu cihazın HDMI çıkışından LCD tv'ye görüntü aktarsam, sesi de cihazın arkasındaki composit ses çıkışlarından, benim optik girişi olamayan stereo ses sisteminden ses alabilir miyim?? Zira Ezcool marka media playeri araştırdım maalesef bu cihazda bunun mümkün olmadığını öğrendim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

bahsettiğin konu teorik olarak mümkün ancak pratiğini şuan kestirmek biraz zor gibi. hdmi dan görüntyü verince sesi de göndermiş olacaksın eğer tv de kulaklık çıkışı varsa ve ses sisteminde sterio sa sen ses sistemini tv ye bağla bu sayede cihazın tv ye aktardığı sesi sen yine ses sisteminden almış olacaksın.. hem riske de girmemiş olursun..

• Hızlı cevabın için teşekkürler.. aslında benim LCD Samsung 32C530 modeli ve zaten media player özelliği mevcut, HD filmleri çok rahat seyrediyorum. Yalnız TV'im duvara monteli ve duvar ile tv arası çok dar, arasıra kulaklık çıkışından 2+1 ses sisteminin kulaklık çıkışına bağlıyorum ama çok pratik olmuyor zira ses kablosunu çıkarmadan tv'nin sesini dışarı vermiyor. Dolayısı ile ya optik girişli bir ses sistemi almam gerekiyor ya da media player ki media playerin dediğim gibi HDMI ye bağlıyken komposittende ses verebilmesi lazım. Deneyebilen arkadaş olursa çok makbule geçecek..
  • quote:

Hızlı cevabın için teşekkürler.. aslında benim LCD Samsung 32C530 modeli ve zaten media player özelliği mevcut, HD filmleri çok rahat seyrediyorum. Yalnız TV'im duvara monteli ve duvar ile tv arası çok dar, arasıra kulaklık çıkışından 2+1 ses sisteminin kulaklık çıkışına bağlıyorum ama çok pratik olmuyor zira ses kablosunu çıkarmadan tv'nin sesini dışarı vermiyor. Dolayısı ile ya optik girişli bir ses sistemi almam gerekiyor ya da media player ki media playerin dediğim gibi HDMI ye bağlıyken komposittende ses verebilmesi lazım. Deneyebilen arkadaş olursa çok makbule geçecek..

2 liraya bi tane sterio uzatma kablosu al tv nin arkasına tak bütün sorun çözülsün ;)
  • bu cihaz yüksek kaliteli 1080p mkv filmleri kaldırırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mysterious

quote:

Hızlı cevabın için teşekkürler.. aslında benim LCD Samsung 32C530 modeli ve zaten media player özelliği mevcut, HD filmleri çok rahat seyrediyorum. Yalnız TV'im duvara monteli ve duvar ile tv arası çok dar, arasıra kulaklık çıkışından 2+1 ses sisteminin kulaklık çıkışına bağlıyorum ama çok pratik olmuyor zira ses kablosunu çıkarmadan tv'nin sesini dışarı vermiyor. Dolayısı ile ya optik girişli bir ses sistemi almam gerekiyor ya da media player ki media playerin dediğim gibi HDMI ye bağlıyken komposittende ses verebilmesi lazım. Deneyebilen arkadaş olursa çok makbule geçecek..

2 liraya bi tane sterio uzatma kablosu al tv nin arkasına tak bütün sorun çözülsün ;)

Bu şekilde sürekli olarak kablonun ses sistemine takılı olması gerekiyor ki ben bunu istemiyorum, yine de yardımın işin sağol..

• Arkadaşlar altyazı nın 22 den daha büyük yapmayı bilen var mı ? korsan yazılım falan birde altyazı rengi beyaz değilde gri oluyor neden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaniler -- 10 Mart 2013; 11:43:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bu cihazı aldığım zamandan beri sorunsuz kullanıyorum.
    2 adet 1TB ve 320 GB Harddiskim var ve ağırlıklı 720p olmak üzere bluray film izlemek için kullanıyorum. Dün
    Deneme amaçlı 6.5 GB lık İSO dosyası indirdim ve klasör halinde olduğu gibi Harddiske kopyaladım. Belirttiğim gibi İSO dosyası klasörün içinde bulunuyor direk İSO olarak kopyalamadım. Defalarca denememe rağmen klasörü görüyorum fakat içindeki İSO dosyası görünmüyor.
    Desteklediği formatlar arasında İSO görünüyor ama dosyası görmüyor.
    Bunun sebebi ne olabilir?
  • Arkadaşlar altyazı nın 22 den daha büyük yapmayı bilen var mı ? korsan yazılım falan birde altyazı rengi beyaz değilde gri oluyor neden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgzgn

Merhaba arkadaşlar bu cihazı aldığım zamandan beri sorunsuz kullanıyorum.
    2 adet 1TB ve 320 GB Harddiskim var ve ağırlıklı 720p olmak üzere bluray film izlemek için kullanıyorum. Dün
    Deneme amaçlı 6.5 GB lık İSO dosyası indirdim ve klasör halinde olduğu gibi Harddiske kopyaladım. Belirttiğim gibi İSO dosyası klasörün içinde bulunuyor direk İSO olarak kopyalamadım. Defalarca denememe rağmen klasörü görüyorum fakat içindeki İSO dosyası görünmüyor.

isoyu klasöre atmadan direk göstermeyi dene. bahsettiğin iso 3D değil değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.ozan

quote:

Yok 3d değil. Dediğinizi de yaptım yine görmüyor.

• quote:

quote:

quote:

Yok 3d değil. Dediğinizi de yaptım yine görmüyor.

ben bir kaç iso oynattım sorun çıkmadı. muhtemelen çok yüksek bitrate değeri olan bir iso olmalı. aklıma başka bişey gelmiyor.

• Kaç aydır sorunsuz kullanıyorum hiç bi problem yaşamadım. İlk defa deneme amaçlı indirdim açmadı sağlık olsun sildim zaten.
  • Benim hmp3000 öldü zaten. HDMI çıkışında arıza var. Tüplü tvye analog kabloyla bağladım öylece tozlanıyor.
    Bana Philips'in hediyesiydi. 2 sene kullandık ömrünü tamamladı.
    Şimdi ya hmp 7000 ya da egreat r6s bakıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.ozan -- 12 Mart 2013; 10:53:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimyoqq

quote:

Benim hmp3000 öldü zaten. HDMI çıkışında arıza var. Tüplü tvye analog kabloyla bağladım öylece tozlanıyor.

hmp7001 i öneririm.

neler yapar bu cihaz? tecrübeni paylaşırsan sevinirim.

avr ye bağlarsak dts ma ve dts hd sesleri bitstream yapabiliyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.ozan -- 13 Mart 2013; 9:18:23 >
  • quote:

Benim hmp3000 öldü zaten. HDMI çıkışında arıza var. Tüplü tvye analog kabloyla bağladım öylece tozlanıyor.

2 sene kullanım ömrü az değil mi bu cihaz için... bende 7-8 senelik dvd, divx playerlar var halen çalışıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mysterious

quote:

2 sene kullanım ömrü az değil mi bu cihaz için... bende 7-8 senelik dvd, divx playerlar var halen çalışıyor..

Yazılımsal sorunu yok. Desteklediği formatlar da bana yetiyordu aslında. Ama hdmı çıkışı arıza yaptı. Yoksa daha kullanabilirdim. Bende 26 yıllık sony beta kaset video player var hala çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.