Şimdi Ara

PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.402
Cevap
16
Favori
109.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: a.ozan

quote:

Orijinalden alıntı: by_mysterious

quote:

Benim hmp3000 öldü zaten. HDMI çıkışında arıza var. Tüplü tvye analog kabloyla bağladım öylece tozlanıyor.
    Bana Philips'in hediyesiydi. 2 sene kullandık ömrünü tamamladı.
    Şimdi ya hmp 7000 ya da egreat r6s bakıcam.

2 sene kullanım ömrü az değil mi bu cihaz için... bende 7-8 senelik dvd, divx playerlar var halen çalışıyor..

Yazılımsal sorunu yok. Desteklediği formatlar da bana yetiyordu aslında. Ama hdmı çıkışı arıza yaptı. Yoksa daha kullanabilirdim. Bende 26 yıllık sony beta kaset video player var hala çalışıyor.

ne varsa eskilerde var zaten.. şimdiki playerlerın, tv lerin ömrü 3-5 seneyi geçmiyor genelde.. video kaset olayı çok bombaydı. bizdede VHS video vardı halen bi kaç kasedi de durur sağda solda ama videonun kendisi yok piyada.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim hmp3000 öldü zaten. HDMI çıkışında arıza var. Tüplü tvye analog kabloyla bağladım öylece tozlanıyor.
    Bana Philips'in hediyesiydi. 2 sene kullandık ömrünü tamamladı.
    Şimdi ya hmp 7000 ya da egreat r6s bakıcam.

2 sene kullanım ömrü az değil mi bu cihaz için... bende 7-8 senelik dvd, divx playerlar var halen çalışıyor..

Yazılımsal sorunu yok. Desteklediği formatlar da bana yetiyordu aslında. Ama hdmı çıkışı arıza yaptı. Yoksa daha kullanabilirdim. Bende 26 yıllık sony beta kaset video player var hala çalışıyor.

ne varsa eskilerde var zaten.. şimdiki playerlerın, tv lerin ömrü 3-5 seneyi geçmiyor genelde.. video kaset olayı çok bombaydı. bizdede VHS video vardı halen bi kaç kasedi de durur sağda solda ama videonun kendisi yok piyada.

Aman diyeyim kasetlere iyi bak. Onlar artık efsaneler. Hatta uydurabilirsin bir de player bulursun, güzel bir antika olur.

Elektirikli cihazlar bilgisayarlaştıkça ömürleri kısalıyor. Bence normal bir durum. Zaten cihazlar dayanıklılık ya da donanım olarak 5-6 sene dayansa bile teknolojiye ayak uyduramıyorlar. Çok hızlı gelişiyor. Üreticilerin para kazanma yöntemleri de bu. Onlara da hak vermek lazım.

DVD, 1998-2010 arasında hüküm sürdü. Playerına 1000 TL verenler oldu. Şimdi 50 TL ye almayanı dövüyorlar. Bakalım Bluray ne kadar sürecek.

Yakında AV receiver'a geçicem. Dolayısıyla DTS MA DTS HD gibi formatları bitstream yapabilecek bir medai player a ihtiyacım olacak. O yüzden acele etmiyorum. Evdeki soundbar ile izliyorum filmleri.

• DTS HD,TRUE HD gibi formatları usbden oynatabiliyor mu arkadaşlar ?
  • Arkadaşlar tüplü televizyon için uygun mu bu alet ? Fazla pahalı bir şey almak istemiyorum almışken de en iyisini alayım diyorum. Aklımda Iomega, Everest hdm 455 ve ezcool hd box var. Sizce philips mi almak daha mantıklı olur ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackSp@rrow

quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Arkadaşlar tüplü televizyon için uygun mu bu alet ? Fazla pahalı bir şey almak istemiyorum almışken de en iyisini alayım diyorum. Aklımda Iomega, Everest hdm 455 ve ezcool hd box var. Sizce philips mi almak daha mantıklı olur ?

Tüplü tv de kullanıyorum.Ama benim 7001 modeli var.Bu modele göre daha fazla özelliği var.

Ekstra özellik dediğiniz ne var mesela ? Wifi hdd bağlama vs benim için aramadıüım özelşikşer. Tüplü tv olduğu için alt yazı rengi boyutu vs ayarı olsun yeter. Zaten profesyonel şekilde kullanmayacağım. Sesi 2+1 e bağlansa ona olur diyebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatı çok uygun gibi geldi bana 6 yıllık vestel dvd player vardı bende geçen gün orjin dvd sini oynatmadı alıcam bende birşeyler bakalım bu olacak sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bowers wilkins

ARKADAŞLAR DİKKAT ETTİMDE HİÇ BİR VİDEO TAM EKRAN OLMUYOR İSTER 720 P OLSUN İSTER 1080P OLSUN HEPSİ KÖŞELERDE 1 2 CM BOŞLUK KALIYOR NEDENDİR CİHAZDAN TÜM HDMİ AYARLARINI DENEDİMSONUÇ AYNI TV HD READY BU SORUNU NASIL ÇÖZERİZ

bu sorun Philips 42PFL6067K/12 tvde bende vardı. baya uğraştım.ciazı fabrika ayarlarına döndürünce düzeldi bilginize.
    ciazın üstündeki yazıLım 12.11.OA.70 ciaz çok iyi bir ciaz altyazı pontu 24 olmalıydı izlenen flimde altyazı ayarları film kapatıp açınca kalıyor yeni film geçince yeni ayar istiyor.yapılan ayar yerinde kalmalıydı. 2tb hdd bende açtı sorun yok.
    bazı arkadaşlar 10dk sarma varmı demiş evet var.uzaktan kumanda pause tuşunun altındaki sağa ve solda olan tuşlar bunu yapıyor.

• @netün;

hmp 3000'i mi fabrika ayarlarına döndürünce düzeldi?
  • Arkadaşlar Philips 42PFL4307K/12 3D led tv için bu media playeri önerirmisiniz? LEd tv de Türkçe altyazı ve dts ses sorunu yaşıyorum. Bu player işimi görür mü? Bir de 3d oyanatabilirmiyim bu player ile?
  • indirdiğim filim alt yazılı , yani altyazı gömülü halde indirdiğim filimleri izlemek istediğimde altyazı çıkmıyor nedense , bunun bir çözümü varmı
  • 50 liraya satıyorum arkadaşlar ilgilenen varsa pm atabilir.faturalıdır.
  • Ya 89 liraya almadık mereti, borsa gibi fiyatının yükseleceği tuttu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: layneth

Ya 89 liraya almadık mereti, borsa gibi fiyatının yükseleceği tuttu.

50 liraya satıyorum faturalıdır.ilgılenıyorsn pm at kardeş
  • bu cihazı çıktığı ilk günden beri kullanıyorum çok başarılı bir cihaz açmadığı film vs nerdeyse yok
    ama
    1- altyazı fontu 22 den fazla büyümüyor.
    2- altyazıyı 22 ye getirdik rengi vs neyse ayarladık diyelim film bitiyor yeni bir film açınca yine eski ayarlarına dönüyor işte bu yüzden bazen her yeni film açtığımda bu ayarları her seferinde yeniden yapmaktan birgün camdan aşağı kumandasıyla fırlatacağım diyorum ama sonra vazgeçiyorum :) halbuki 40-50 liralık en ucuz media playerlarda bile bu altyazı ayarlarını bir kere hafızaya alındı mı default olarak kalıyor bu bizim philipste bu olmuyor 2 senedir olmadı bu saatten sonra da olmaz herhalde:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: orege

Arkadaşlar Philips 42PFL4307K/12 3D led tv için bu media playeri önerirmisiniz? LEd tv de Türkçe altyazı ve dts ses sorunu yaşıyorum. Bu player işimi görür mü? Bir de 3d oyanatabilirmiyim bu player ile?

türkçe altyazı sorunu yok sadece font 22 den fazla artmıyor .
    dts ses sorunu yok dts li mkv vs filmleri ses sistemi olmadan da hdmi üzerinden direkt tv den dtsli filmleri seyredebiliyorum tv den sesi geliyor filmin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

Mediaplayerımı led tv ye bağlamak için hdmi kablo önerisi yapabilir misiniz? Tv de 3d var 1.4 olsun mümkünse.

Goldmaster Cab-21 Hdmi Kablo
    http://www.hizlial.com/u30.041.1592.0007/goldmaster-cab-21-hdmi-kablo
  • quote:

Orijinalden alıntı: impressM

quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

Mediaplayerımı led tv ye bağlamak için hdmi kablo önerisi yapabilir misiniz? Tv de 3d var 1.4 olsun mümkünse.

Goldmaster Cab-21 Hdmi Kablo
    http://www.hizlial.com/u30.041.1592.0007/goldmaster-cab-21-hdmi-kablo

Hocam sağolasın tavsiye için.

• Uygun bir fiyatta bulursam alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki sorum olacaktı.

1. film izliyordum. 3 saatlik filmde yarısına gelmiştim. bi ara işim çıkınca pause yaptım açık bıraktım donmuş ekranı. 20 dak sonra geldiğimde philips otomatikman kapanmıştı.açtım tv yi ve philips i kaldığı yerdem devam eder mi diye ama baştan başladı. kaldığı yerden devam etme özelliği yok mu? usb flash diskteydi film.

2. filmin 90 dakika sonrasına otomatik götürmenin yolu var mı? 32x yaptım bekledim o sahneye gelene kadar. mesela 50. dakikaya git yapamaz mıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

iki sorum olacaktı.

1. film izliyordum. 3 saatlik filmde yarısına gelmiştim. bi ara işim çıkınca pause yaptım açık bıraktım donmuş ekranı. 20 dak sonra geldiğimde philips otomatikman kapanmıştı.açtım tv yi ve philips i kaldığı yerdem devam eder mi diye ama baştan başladı. kaldığı yerden devam etme özelliği yok mu? usb flash diskteydi film.

2. filmin 90 dakika sonrasına otomatik götürmenin yolu var mı? 32x yaptım bekledim o sahneye gelene kadar. mesela 50. dakikaya git yapamaz mıyız?

Cihaz ayarlarında "çalmaya devam et" olacak aktif yaparsanız ilk sorun sanırım çözülür.Diğer sorun için filmdeyken options tuşuna basarsanız "GİT" olacak oraya dakikayı girip direk atlayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.