Şimdi Ara

PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.402
Cevap
16
Favori
109.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

iki sorum olacaktı.

1. film izliyordum. 3 saatlik filmde yarısına gelmiştim. bi ara işim çıkınca pause yaptım açık bıraktım donmuş ekranı. 20 dak sonra geldiğimde philips otomatikman kapanmıştı.açtım tv yi ve philips i kaldığı yerdem devam eder mi diye ama baştan başladı. kaldığı yerden devam etme özelliği yok mu? usb flash diskteydi film.

2. filmin 90 dakika sonrasına otomatik götürmenin yolu var mı? 32x yaptım bekledim o sahneye gelene kadar. mesela 50. dakikaya git yapamaz mıyız?

Cihaz ayarlarında "çalmaya devam et" olacak aktif yaparsanız ilk sorun sanırım çözülür.Diğer sorun için filmdeyken options tuşuna basarsanız "GİT" olacak oraya dakikayı girip direk atlayabilirsiniz.

çok teşekkür ederim yardımınız için.
    bir soru daha sorayım.
    bazen olan bir şey bu. menüde mesela. çözünürlük bi yükseliyor bi alçalıyor sanki. bazen filmdede oluyor. başında başlarken mesela.
    nedir bunun sebebi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

iki sorum olacaktı.

1. film izliyordum. 3 saatlik filmde yarısına gelmiştim. bi ara işim çıkınca pause yaptım açık bıraktım donmuş ekranı. 20 dak sonra geldiğimde philips otomatikman kapanmıştı.açtım tv yi ve philips i kaldığı yerdem devam eder mi diye ama baştan başladı. kaldığı yerden devam etme özelliği yok mu? usb flash diskteydi film.

2. filmin 90 dakika sonrasına otomatik götürmenin yolu var mı? 32x yaptım bekledim o sahneye gelene kadar. mesela 50. dakikaya git yapamaz mıyız?

Cihaz ayarlarında "çalmaya devam et" olacak aktif yaparsanız ilk sorun sanırım çözülür.Diğer sorun için filmdeyken options tuşuna basarsanız "GİT" olacak oraya dakikayı girip direk atlayabilirsiniz.

çok teşekkür ederim yardımınız için.
    bir soru daha sorayım.
    bazen olan bir şey bu. menüde mesela. çözünürlük bi yükseliyor bi alçalıyor sanki. bazen filmdede oluyor. başında başlarken mesela.
    nedir bunun sebebi?

Başıma gelmedi ya da dikkat etmedim malesef bir fikrim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: therionboy

quote:

Orijinalden alıntı: layneth

Ya 89 liraya almadık mereti, borsa gibi fiyatının yükseleceği tuttu.

50 liraya satıyorum faturalıdır.ilgılenıyorsn pm at kardeş

kardeş satılıksa alayım hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

bursa vatanın müşteri hizmetlerine arıza kaydı bırakarak ürünü iade ettim.
    bekliyorum bakalım yenisini yada servisten gelmesini.
    a.ozan hocam bendekide şans işte..:( neyse gelince o rca scart kablosunu alıcambu gün kipada görmüştüm slink ama 13 ve 9 papeldi... biri altın diğeri beyaz acıkcası pahalıydı kipa

selam beyler
    aradan bir ay daha geçmiş..
    bu arada cihaz hmp300 geleli 1 ay olmuş ama ben maaleseff cihazı tamirden servisten geldiğinde kullanıpta tam olarak test edemedim ancak son sürüm hala değişmemiş ve önceki hata ekranı nadirde olsa beyaz ekran olarak gösteriyordu birkaç test yaptım usb ve hdd ile.. bir kez beyaz ekrana takıldı ancak gözümde sorun oldugu iççin pek cihaza el atıpta nedir ne değildir henuz bilemedim.. bu arada ürün servisten geldiğinden filips teknik servisi cepten mesaj yollamış cihazınızdan memnunmusunuz diye az önce gördüm.. bu arada cihazı bursaya almaya gittiğimde rahatsız oldugum için faturasını evde unutmuşum ama bursadaki vatan çalışanları saolsnlar bana yardımcı oldular ve cihazı ev adresime gönderdiler.
    philips teknik servisinin cepten bana yolladıgı ürünün tamirindeki sorununuz çözüldümü şeklindkei mesajı için ve
    vatan bursa çalışanlarına buradan teşekkürü bir borç bilirim.

• servis iyiyse sorun yoktur
  • O mesaı benim hts 7140 servise gittiğinde de göndermişlerdi. Basit bir testten sonra cihazda sorun yok diye geri postaladılar cihazı. 2 sayfalık ihtar mektubunu alınca etekleri tutuştu. cihazın board'ı değiştirildi. Bugün servisten gelecek. Bakalım sorunlar gitmişmi? Gitmişse ben de buradan teşekkür ederim artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.ozan

O mesaı benim hts 7140 servise gittiğinde de göndermişlerdi. Basit bir testten sonra cihazda sorun yok diye geri postaladılar cihazı. 2 sayfalık ihtar mektubunu alınca etekleri tutuştu. cihazın board'ı değiştirildi. Bugün servisten gelecek. Bakalım sorunlar gitmişmi? Gitmişse ben de buradan teşekkür ederim artık.

a.ozan hocam ben bir kaç konuda yeri belki değil ama size ve bu mesajı okuyan arkadaşlara bir konuyu danışmak istiyorum.
    şimdi hdd ler var . 1 tb smart disk eski sata 1 oluyor sanırım sanırım diyorum kütük gibi bişi içindeki samsung hdd ise kalın ve dikdörgen şeklinde... neyse.. buna virüsmü ne bulaştı 3.5inç oldugu için adaptörlü bişeydi bu smartdisk.. bunun kablosu bozuldu... bende başka bir adaptör aldım ama o da çalıştırmadı...neysee bir arkadaş içindeki diski çıkardı ve kendi desktopunda diski taktı ve diski gördü calıştırdı.. oysa bendeki netbukta bu disk bir türlü çalışmıyor...
    şimdi: ben bu diski nas dedikleri hdd dock denilen sistemlerde kullanabilirmiyim?? bu olayında tam ne oldugunu bilmiyorum.. forumda es kaza bu olayı bazı başlıklarda gördüm ve birkaç markanın bu işler için olan ürününe baktım ama konuya tam hakim değilim
    benim amacım: bu kutulu samart diskin içindeki hddyi bu şekildeki bir cihaza baglayıp ürünü aktif bir şekilde kullanmak...bu sata hddnin kutusunu ve adaptörünü yada smart diskin kutsunu satmak .. satamasamda sorun deil..
    her neyse... ben bunları düşünürken 2 adette harici 2.5 inç hdd de arıyorum...

1-----ancak bu cihazlar yerine sata 1 yada sata 2li hddler alıp bunları bu dock stationa baglayıp bir şekilde masrafı küçültmem mümkün olurmu acaba ?? yada bu işin ucuz yollu bir çözümü varmıdır??

2----bu arada 1.5 tb de bende toshiba 3.5inçlik hdd var usb 2.0 .. geniiiş büyük bir dikdörtgen şeklinde bişi.. bu hddnin içindeki disk kutusundan ayrılıp bu dock stationda kullanılabilirmi ??

3---eğer öyleyse sata 2-3 çıkışlı bir dock station lazım olacak... bunları ne yapmalıyımki bir arada pratik bir şekilde kullanabileyim?

4----örneğin ben dock station alıp bu kutularından cıkabilen hddleri takıp philips hmp3000de kullanabilirmiyim???
    yada okuldayken evdeki dosyalara ulaşıp onları okuldaki tahtada kullanabilirmiyim??

5--- yoksa 3.0 destekli 2.5 harici harddisk alıp bilgileri taşımak dahamı avantajlıdır?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 30 Nisan 2013; 19:37:36 >

• genel olarak kaliteli oynatamadıgı video yok.altyazıları bazen problemli ama ayrıca kutuda hdmi kablosu yok.
  • altyazı hususunda sıkıntı yaşayan arkadaşlar AVIAddXSubs programı ile oluşturduğunuz altyazıları cihazınız desteklemektedir. bilgilerinize.
  • @birmezun ;

hmp 3000 de sata girişi yok dostum. o yüzden sorduğun soruyu tam bilmemekle birlikte bence kullanamazsın.

diğer sorularına tecrübeli arkadaşlar cevap versin ben fazla tecrübeli değilim bu sata işinde açıkçası. yanıltmak istemem.
  • quote:

@birmezun ;

hmp 3000 de sata girişi yok dostum. o yüzden sorduğun soruyu tam bilmemekle birlikte bence kullanamazsın.

diğer sorularına tecrübeli arkadaşlar cevap versin ben fazla tecrübeli değilim bu sata işinde açıkçası. yanıltmak istemem.

eyvallah
    kastettiğim şey şu:
    hdd dock statio yaz gogıla karşına bahsettiğim şeyler çıkacak
    bende çalışmayan sata hddyi ona takıp sonra usb ile hmpde çalıştırabilirmiyim acaba diye merak ediyorum.
    kutu almaktansa ya da harici hdd ye -fazla-para vermektense daha ucuz olurmu diye merak ettim bu işi..
    birde o dockların şirketler için olanları falan var ama bana 2 tane sata hddyi çalıştıran fazlasıyla yeter diye düşünüyorum
    birde satalar falan ucuzlıyacak ya ssdler geldiği için.. ucuz olsun sorunsuz olsun pratik olsun istiyorum işin açıkçası

• arkadaşlar bu cihazı lg marka led tv dts'yi desteklemediği için aldım ancak görüntü kalitesinden memnun değilim.

mesela hdd yi usb den tv ye bağladığım zaman ses dosyası desteklemiyor yazısı çıkıyor ancak görüntü cam gibi, hiçbir sorun yok. ancak hdd yi bu media player'a bağlayıp onu da tv ye usb den bağladığım zaman aynı filmin görüntüsü kare kare oluyor.
    kullandığım hdmi kablosundan dolayı olabilir diye düşündüm ama farklı kabloyla denedim, onda da aynı sonucu aldım. yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erigdoupos

arkadaşlar bu cihazı lg marka led tv dts'yi desteklemediği için aldım ancak görüntü kalitesinden memnun değilim.

mesela hdd yi usb den tv ye bağladığım zaman ses dosyası desteklemiyor yazısı çıkıyor ancak görüntü cam gibi, hiçbir sorun yok. ancak hdd yi bu media player'a bağlayıp onu da tv ye usb den bağladığım zaman aynı filmin görüntüsü kare kare oluyor.
    kullandığım hdmi kablosundan dolayı olabilir diye düşündüm ama farklı kabloyla denedim, onda da aynı sonucu aldım. yardımcı olabilir misiniz?

Hocam filmin çözünürlüğü aynı sonuçta nasıl kare kare oluyor anlamadım ben de lg dts desteklemediği için aldım ikisindeki görüntüyü de bilirim yani.Ama şu en boy ayarı ya da yakınlaştırma yüzünden öyleyse bilemem.Kumandada en alt en sağdaki tuştan en boy oranını bir değiştirerek deneyin isterseniz.

• quote:

arkadaşlar bu cihazı lg marka led tv dts'yi desteklemediği için aldım ancak görüntü kalitesinden memnun değilim.

benim eski lg tvmde mkv olayı vardı usbden.. şunu biliyorum:
    o tür tvlerin ilk hallerinde linux işlemci kullanılıyordu o işler için o yüzden upgrade yapıyordu görüntüyü otomatik.
    bu ise gelen kaynaktaki görüntünün dahada kaliteli olmasını sağlıypr 3 sene önceden böyleyse şu andaki tvlerde kullanılan çiplerin gücü çok daha iyidir diye düşünüyorum hocam
    gelgelelim ben hmp3000i tamirden geldikten sonra test ettim.
    8 saat falan aralıksız çalıştırdım 1 kere mi 2 keremi tam hatırlamıyorum cihaz dondu... bende pek önemsemedim donmasını hdddeki video sorunlu olabilir dedim.
    ama resimleri izlerken müzik değiştirmeiyorum değiştirince sabit olarak müziği bir türlü kayıtlı olarak diğer açılışa aktaramyorum
    genel olarak memnunum cihazdan

• quote:

''......ancak hdd yi bu media player'a bağlayıp onu da tv ye usb den bağladığım zaman'' demişsiniz.

HDD'yi media player'a usb ile ----> media player'ı tv ye HDMI kablo ile bağlanmanız gerek.

• Filmler kapatıp açtığımda kaldığı yerden devam etmiyor artık çalmaya devam et aktif olmasına rağmen.Yoksa başka bir ayarı mı var arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 10 Mayıs 2013; 22:46:13 >
  • quote:

quote:

''......ancak hdd yi bu media player'a bağlayıp onu da tv ye usb den bağladığım zaman'' demişsiniz.

HDD'yi media player'a usb ile ----> media player'ı tv ye HDMI kablo ile bağlanmanız gerek.

hocam evet yanlış tarif etmişim tabi ki media playerı hdmi ile bağlıyorum. benim hatam kusura bakmayın, yanlış yazmışım. ilk fırsatta görsel eklemeye çalışacağım fotoğraf çekince. hd kanal ile sd kanalın farkını çok ayırt edemeyen annem bile arada fark olduğunu söyledi. ondan sonra anladım sadece benim takıntım olmadığını :)

• Arkadaşlar 3D' li televizyonum için media player alacam, torrent wifi ile işim yok görüntü ses iyi olsun yeter. En önemlisi izleyeceğim 3d filmlerde 3d altyazı sorunu olmasın. Hmp3000 120 tl, ezcool 85 tl. Hangisini tercih etmeliyim? Teşekkürler

• 2 adet uygun fiyata alınacaktır bilginize
  • alet iyi zamlanmış bu indirim dolu günlerde bile eski fiyatının 1.5 katı pahalı
    yeni fwmi çıktı da böyle oldu şimdi bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 18 Mayıs 2013; 12:50:47 >
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.