Şimdi Ara

PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.402
Cevap
16
Favori
109.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni FW linki var mı arkadaşlar sitede yok yani 2012 2. ay gözüküyor en son güncelleme olarak.
  • arkadaşlar hts3539 ve 47pfl6067 cihazlarım var kumandaları çakışıyor bunlara bir çözüm varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanakyurek

arkadaşlar hts3539 ve 47pfl6067 cihazlarım var kumandaları çakışıyor bunlara bir çözüm varmı ?

Hocam hiç boşuna yorulma. Bu yüzden ben Philips ile mahkemelik olmak üzereyim. Çözümü yok. herifler bir sistem yapmışlar ellerine yüzlerine bulaştırmışlar. Tek çözümü philipsin easy link özelliğini dvre dışı bırakman. TV ne marka olursa olsun philips marka cihazlar bu karmaşayı yaşıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.ozan

quote:

Orijinalden alıntı: hasanakyurek

arkadaşlar hts3539 ve 47pfl6067 cihazlarım var kumandaları çakışıyor bunlara bir çözüm varmı ?

Hocam hiç boşuna yorulma. Bu yüzden ben Philips ile mahkemelik olmak üzereyim. Çözümü yok. herifler bir sistem yapmışlar ellerine yüzlerine bulaştırmışlar. Tek çözümü philipsin easy link özelliğini dvre dışı bırakman. TV ne marka olursa olsun philips marka cihazlar bu karmaşayı yaşıyorlar.

easylink i devre dışı bıraksam çözülecek mi ki ? tv kumandasından on/off yaptığımda hem tv hem ses sistemi açılıp kapanıyor aşırı aptalca birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanakyurek -- 27 Mayıs 2013; 18:40:54 >

• Teknik servisleri çözüleceğini söylüyor. Ben inadına devre dışı bırakmıyorum çünkü bırakırsam ses sistemim ses kaynağını otomatik olarak seçmiyor. (örneğin tv sesini hdmı arc'den, media playe'ın sesini optikten otomatik olarak seçiyor)

çok dert mi aslında ?
    hayır değil.

ama madem bir kolaylık var düzgün çalışmalıydı.

malesef çözüm yolu bu şekildeymiş.
  • Philips Hmp 3000 ile yeni aldığım Seagate 3TB backup plus harddsiki direkt bağlayınca media player görmedi. Fakat araya USB hub takınca Philips HMP 3000 3 terabaytlık harddiski gördü. 3 Tb diski göstermekte zorluk çekenler bu yöntemi deneyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fathTR -- 8 Haziran 2013; 16:05:17 >
  • Arkadaşlar herkese selamlar.

Cihazı bir haftadır kullanıyorum. Türkçe altyazılarda ı ve ğ harfleri çıkmıyor. Diğerlerinde sorun yok. Gömülü altyazılarda da aynı sorun mevcut. Menü dili Türkmence, altyazı dili Türkçe yaptım ama sonuç yok. Belki daha önce bahsi geçmiştir ama tüm sayfaları inceleme olanağı bulamadım. Yardımınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hokamola

Arkadaşlar herkese selamlar.

Cihazı bir haftadır kullanıyorum. Türkçe altyazılarda ı ve ğ harfleri çıkmıyor. Diğerlerinde sorun yok. Gömülü altyazılarda da aynı sorun mevcut. Menü dili Türkmence, altyazı dili Türkçe yaptım ama sonuç yok. Belki daha önce bahsi geçmiştir ama tüm sayfaları inceleme olanağı bulamadım. Yardımınızı bekliyorum.

Menü dili türkmence kalsın.

Ayarı kumandanın sağ üst kısmındaki options tuşu ile yapman gerekiyor. Optionsa'a bas. Ekrana çıkan menüden altyazı dilini türkçe seç. Ok.

Her yeni filmde bu işlemi tekrardan yapman gerekiyor. Bu da cihazın eksisi ama çok da önemli değil.
  • film seyrederken pause diyorum gidiyorum 15-20 dk sonra geliyorum filme kaldigim yerden devam edeyim diye bakıyorum cihaz standbye almış kendini :)
    bu sorun yeni yazılımlarda cozuldu mu sizde de aynı sorun var mı ?
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: impressM

film seyrederken pause diyorum gidiyorum 15-20 dk sonra geliyorum filme kaldigim yerden devam edeyim diye bakıyorum cihaz standbye almış kendini :)
    bu sorun yeni yazılımlarda cozuldu mu sizde de aynı sorun var mı ?
    teşekkürler.

devam ediyor ancak filme baştan da başlasanız cihaz size ''kaldığınız yerden devam etmek istermisiniz'' diye bir ekran uyarısı verir. Tamam derseniz film kaldığı yerden otomatik olarak devam eder.
  • evet kaldığı yerden devam etmesi güzel fakat neden kısa bir süre sonra kendini standbye alıyor cihazı tekrar açıp hdd ye girip o filmi bulmak gerekiyor her standbye geldiginde. neyse birkac sorunu var bu cihazın altyazı ayarlarını hafızaya almaması fontun 22 den yukarı cikmamasi vs bugune kadar cikan hicbir yazilimda bu sorunlar cozulmedi bundan sonra da cozulecegini sanmıyorum. bu birkac sorun disinda güzel cihaz böyle kullanmaya devam edecegiz :)
  • merhaba ben 3d filmlerde altyazıyı ayarlayamıyorum yazıların birkısmını bir cama diğer kısmı öbür cama denk geliiyor. ne yapmam lazım
  • cama denk gelmek olayını anlayamadım kardeş ama altyazı için iki yol izleyebilirsin.

3d alytazı sitelerinden bulacağın filmin hazır altyazısını indirirsin. indirdiğin klasörde 4 tane dosya bulunur. film adı ile altyazı dosyalarının adını aynı yaparsın. filmle birlikte klasöre atarsın. sorun olmaması lazım.

diğer yol ise srt uzantılı normal bir altyazıyı 3dsubtitles programıyla kendin 3d uyumlu hale getirirsin ve isimlerini aynı yaparsın. (zaten altyazı sitesinden indirdiğin dosyalar da bu şekilde hazırlanıyor)
  • Merhaba Philips HMP3000 ...70 sonfirmware ile Silicon Power 1TB D03 modeli bitrate i yüksek olan filmlerde takılma yapıyor, 500 gb eski WD password ile her film akıcı çalışıyor, ancak bilgisayarda silicon power ın HDD tune pro ile hızında sorun görünmüyor, Silicon Power ın içinde NTFS 4 KB, NTFS 64KB, FAT32 içeren bölümler yaptım, firmwareini sitesinden güncelledim, sonuç değişmedi. Çok can sıkıcı. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ua123
    Silicon Power 1TB D03 modeli bitrate i yüksek olan filmlerde takılma yapıyor, 500 gb eski WD password ile her film akıcı çalışıyor, ancak bilgisayarda silicon power ın HDD tune pro ile hızında sorun görünmüyor

Büyük ihtimalle playerda bir problem yok, eğer imkanınız varsa Silikon Power'ı başka bir usb kablo ile dener misiniz?
    Sonuçta playerda bir problem olsa diğer markada da aynı sorunu yapıyor olması lazım.
  • Merhaba, başka usb kablo ile denedim, sonuç aynı, Silikon Power D03 ün çektiği akım 0,85 mA ancak player 0,5 mA destekliyor, sanırım sorun bu güç yetmiyor.
  • arkadaşlar benim philips mini hifi müzik setim var ,cd çalmadığı için,ben bunu bilgisayara bağladım ancak ses seviyesi 20 yi geçince ses gidip geliyor,kısınca düzeliyor neden arkadaşlar acaba müzik setim mi bozuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuslar

indirdiğim filim alt yazılı , yani altyazı gömülü halde indirdiğim filimleri izlemek istediğimde altyazı çıkmıyor nedense , bunun bir çözümü varmı

Aynı sorun bendede oluyor yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • a.ozan
    hocam ben tüplü tv için önerdiğin rca to scart aparatını 2tlye aldım az öncede tüplü tvde denedim
    sonuç: başarılı 720p 1080 p çalıştırıyor büyük tüplü tvde,büyük tv çok eski renkler soluk falan ama çk iyi çalıştırıyor videoları
    resim ekledim genelde kullanmadığım bir oda, dagınıklığı hoşgörün küçük tüplüde denemedim büyük ihtimal o da çalışır

tekrar teşekkürler a.ozan usta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 17 Temmuz 2013; 6:51:59 >

• birmezun güle güle kullan.

kayhanpulurbey ve yunuslar arkadaşlarım, gömülü altyazıların bazılarını gösteriyor bazılarını göstermiyor. Bunun nedenini tam çözememekle birlikte gömülü olan altyazı dosyasının adının filmle aynı olmamasından dolayı olduğunu düşünüyorum. benim çözümüm 2 dakika ayırıp filme uygun harici bir altyazı dosyası indirip filmin adıyla aynı yapmanız. filmle altyazıyı bir klasöre atın, herici altyazıyı seçip izleyin. 2 dakikanızı alır hiç üzülmeye değmez. Gömülü altyazıyı filmden çıkarıp yenisini gömmek daha uzun zaman alacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.