Şimdi Ara

PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.402
Cevap
16
Favori
109.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ses seçeneklerine gir.
    oradaki bir seçenekte RAW seçeneği var. onun seçili olduğundan emin ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.ozan

ses seçeneklerine gir.
    oradaki bir seçenekte RAW seçeneği var. onun seçili olduğundan emin ol.

onu RAW seçiyorum ama yine olmuyor.

onun yanında 1-2 ayar daha var, onları ne yapmalıyım????
  • yenilmez26 kullanıcısına yanıt
    yapacağın başka aayar yok media playerdan.

Panasonic ses sitemini kurcala.

şöyleki, bendeki eski ses sistemim philips'e media player'ı tanıttığımda sorunsuz bağlantı yapmıştım.

Panasonic kılavuzunu bir gözden geçirmeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.ozan

yapacağın başka aayar yok media playerdan.

Panasonic ses sitemini kurcala.

şöyleki, bendeki eski ses sistemim philips'e media player'ı tanıttığımda sorunsuz bağlantı yapmıştım.

Panasonic kılavuzunu bir gözden geçirmeni tavsiye ederim.

teşekkür ederim yardımlarınız için.

Ses siteminden çıkan optik kabloyu Digiturk e bağladığımda ses siteminden sorunsuz ses geliyor.

ama ses siteminden media player a bağladığımda ses gelmiyor.

bir yerde yanlış yapıyorum ama nerde???????
  • 15. Dakika'ya Yafa 25. Dakika'ya almanın çaresi var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yenilmez26 kullanıcısına yanıt
    media player da sorun belki??
  • kanoute K kullanıcısına yanıt
    zaman atlatma diyorsan, mp nın kumandasında options a bas. çıkan ekranda git seçeneğine tıkla, istediğin dakikaya git ok.
  • bu üründen var bende.
    acaba yazılımı güncellenebiliyor mu? wifi olmadığı için belki usb ile güncellenebilir diye düşünüyorum.

güncellemenin getirileri oluyor mu?

cihaz 1080 p filmleri oynatmak için başarılı mıdır? yoksa teknlojisi geçmiş bir ürün müdür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

bu üründen var bende.
    acaba yazılımı güncellenebiliyor mu? wifi olmadığı için belki usb ile güncellenebilir diye düşünüyorum.

güncellemenin getirileri oluyor mu?

cihaz 1080 p filmleri oynatmak için başarılı mıdır? yoksa teknlojisi geçmiş bir ürün müdür?

Ben genelde 720p izliyorum, boyutundan ötürü. Bir iki kez 1080p izledim, bir sıkıntı olmamıştı.

• Bende 5000 var 40 gb film izliyorum

• merhaba arkadaşlar. Philips HMP 3000 marka mkv oynatıcım var. Kumandası, ev taşırken kayboldu. Bu cihazın kumandasını nereden temin edebilirim? yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: frozenmuslum

merhaba arkadaşlar. Philips HMP 3000 marka mkv oynatıcım var. Kumandası, ev taşırken kayboldu. Bu cihazın kumandasını nereden temin edebilirim? yardımcı olursanız sevinirim...

Philips yetkili servise sor.
  • Kaldığı yerden devam olayı bende kayboldu fabrika ayarlarına döndürmeme rağmen olmuyor arkadaşlar çözümü nedir ? Çalmaya devam et açık.
  • Sentez* kullanıcısına yanıt
    sordum servise bulamıyorlar. ne kumandaymış
  • arkadaşlar bari şu şekilde yardımcı olun. Universal philips kumanda alacam ama cihazı bu kumandaya tanıtmam için cihazın açık olması lazım. Bu cihazı kumandasız nasıl açarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: frozenmuslum

arkadaşlar bari şu şekilde yardımcı olun. Universal philips kumanda alacam ama cihazı bu kumandaya tanıtmam için cihazın açık olması lazım. Bu cihazı kumandasız nasıl açarım

Galaxy S4 de uzaktan kumanda özelliği var onu kullanarak açabilirsiniz.
  • PHILIPS HMP4000/12 MKV MEDIA PLAYER bu model için düşünceleriniz nedir yada tavsiye varmı? 3d 1080p mkv filmleri açmadı yeni aldığım lg tv im. böyle bi çözüm düşünüyorum..
  • emektar hmp 3000 acıldıktan kısa sure sonra kapanıyor, philips yazısı çıkıyor ve sonra tekrar kırmızı ışık ve cihaz kapanmış oluyor. yazılım yukleme için zaman da kalmıyor. konuyla ilgili çözüm önerisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: narkozcu009

PHILIPS HMP4000/12 MKV MEDIA PLAYER bu model için düşünceleriniz nedir yada tavsiye varmı? 3d 1080p mkv filmleri açmadı yeni aldığım lg tv im. böyle bi çözüm düşünüyorum..

PHILIPS HMP4000 hakkında pek yorum yok, 3 ve 5 serileri de piyasada satılmıyor gibi görünüyor. 4000 iyi midir? Bizimkiler için alacağım, iş görür mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Kaldığı yerden devam olayı bende kayboldu fabrika ayarlarına döndürmeme rağmen olmuyor arkadaşlar çözümü nedir ? Çalmaya devam et açık.

Ürünler baya eskidi sanırım artık bende de HMP 3000 var ve sizinki gibi kaldığı yerden oynatmıyor artık hep baştan başlıyor. Bende de çalmaya devam et uzun bir zamandır açık olmasına rağmen filmler hep başından başlıyor. Nerdeyse alalı 4yıl oldu ve hiç USBden update yapmadım. filmleri oynatmada da hiç bir sorun yaşamadım şuan içinde yaşamıyorum. Siz sorunu çözdünüz mü?
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.