Şimdi Ara

Philips HMP5000 HD medya oynatıcısı ANA KONU * İnceleme ve Fotoğraflar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.284
Cevap
12
Favori
115.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yabancı forumlarda yapılan incelemelerde; Realtek RTD1185DD chipsetli olduğu belirtilmiş... Yabancı kullanıcılar bayağı memnun görünüyorlar..
    Bu ay sonu Türkiye de satışa çıkacak diye, bana bilgilendirme maili atmışlardı..
    Fiyat olarak da; Yurtdışına göre daha ucuz satılacakmış.. Bakalım..bekliyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: prosecutor

İşlemcisinden bize ne. Herseyi oynattiktan sonra.

En önemlisi kullandığı işlemci.
    Asıl bizi ilgilendiren de o olmalı.
  • Hatalı bir yaklaşım. Esas önemlisi yazılımdır. İşlemciler artık tüm çözünürlüklerde sorunsuz.
    Ama sadece dune satılsın stoklar erisin denirse evet işlemci önemli. ;)
  • HMP3000 den farkı internet olayının olması mı sadece?
  • sabırsızlıkla bekliyorum hmp 5000 i
  • işlemci zayıf zate fiyatından belli
    ama iş gördükten soonra neden olmasın fiyatı iyi
  • Bu çıktıktan sonra HMP3000'e destek kesilmez umarım. Sonra elimizde patlamasında alet. :D
  • arkadaşlar hala haber yokmu bu cihazdan ne zaman çıkacak
  • Bugün philips'ten haber geldi.. HMP5000 media player satışa sunulmuş...
    Google'da arama yaptırdım; bazı alışveriş sitelerinde satılmaya başlanmış..
    Fiyatı: 202 -212 lira civarı satılmakta..

Not: HMP5000'de > Realtek 1185-500 mhz chipset kullanılmış..

Örnek birkaç site....

http://www.guvenliticaret.net/?urun-18106-PHILIPS-HMP5000-12-HD-Medya-Oynatici.html
    http://www.egereyon.com/?urun-30252-PHILIPS-HMP5000-12-HD-Medya-Oynatici.html
    http://www.teknolojistore.com/?urun-8801-PHILIPS-HMP5000-12-HD-Medya-Oynatici.html
    http://www.bilisimalisveris.com/pinfo.asp?pid=14352&diger=tumu

* Yakında sanırım teknoloji mağazalarında da satışına başlanır.. Vatanbilgisayar %25 indirim yaptığı bir gün; bir tane alıp, test edeceğim..

• Bilgi için teşekkürler.

Fakat Philips HMP 5000 ni çıkarmakta öyle gecikti ki 10 gün sonra başka markalar Realtek 1186 işlemcili modellerini satmaya başlayacaklar ülkemizde.

Geçmiş olsun Philips sen bizi 2 ay fazla beklettin 10 gün daha bekler yeni nesil çipli cihaz alırız daha iyi.

Yada elini çabuk tutarsın http://download.p4c.philips.com/files/h/hmp7000_93/hmp7000_93_pss_aen.pdf HMP 7000 ni getirirsin bizlere bizde o zaman bir düşünürüz.
  • Yeni çipli cihaz bunun iki katı fiyata gelecek yalnız, öyle de bir detay var. Fiyatını egreat R6A-II ile kıyaslamak lazım. Bunda Realtek 1185 kullanacağı belliydi zaten.

Bence fiyatına göre gayet iyi bir cihaz. Bu fiyat çerçevesinde en ciddi rakipleri Egreat R6A-II ve yeni çıkan WDTV Live Streamer olacak.
  • Merak etmeyin en az iki katı fiyata gelmezler.
    O fiyata getiren elinde bekler satmak için.
    O fiyata Samsung - Philips - Sony 5.1 ev sinema sistemini kampanyalı satıyor artık. Hem hd formatlı video dosyası destekli.
    Önceki modeller ucuzlar biraz. Mesela HMP3000 99TL altına geriler. Kura göre 80-85 TL gibi. Ve bir süre sonra ithalatı durur.
    Bu işte müşterinin pisikolojik alım sınırı kura göre 250-280 TL olur. Bu fiyatın üstüne satmayı ancak hayal eder ithalatçı.
  • 7000'in 5000'inden farkı nedir?
  • geçmiş olsun o kadar bekledik sıkılıp hmp 3000 aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sems3412

quote:

Orijinalden alıntı: furniture78

geçmiş olsun o kadar bekledik sıkılıp hmp 3000 aldım

Bakalım ne zaman bozulacak.

bakalım ne zaman satılacak
  • quote:

quote:

quote:

quote:

geçmiş olsun o kadar bekledik sıkılıp hmp 3000 aldım

Bakalım ne zaman bozulacak.

bakalım ne zaman satılacak

Almışsın ya panpa 3000 olanını ne yaptıgının bilincinde değilmisin ki.

ama elinde patlayacak haberin olsun peçeteyi hazırda beklet

ister atarım ister 5000 ini alırım ister hediye ederim neyi neyapacağımdan sanane 100 liralık şey için peçeteyle ancak senin gibi zavallılar ağlar ,ben aldığım hmp 3000 den gayet memnunum ,philipsin bir sürü ürününü kullanıyorum evimde bugüne kadar hiçbiri sorun çıkarmadı demekki senin philipsle ilgili bi yaran var bi darbe yedin veya ona ulaşamıyorsun burda philips kullanan insanlara aldığı ürünleri kötüleyerek kendini akıllımı göstereceksin aklınca,sen kuyruk acını git şikayetimvar.com a filan yaz burlarda böyle saçmalayarak eline bişey geçmez.

• Yeni piyasaya çıkan Philips HMP5000 media player'ın tanıtımını yaptım ama; bu modelde kullanılan realtek chipset'in modeli hakkında bazı kuşkularım var.
    İboum sitesinde; hmp5000 de Realtek 1073-400mhz chipset kullanıldığı bilgisi var.
    Fakat aynı zamanda Chipset Family: Realtek 1xx5 (2011) işlemci serisine dahil olduğu da belirtilmiş?! Realtek1073DD-400.mhz chipset 2009 nesil bir işlemcidir..

http://www.iboum.com/pr/ph5000.php

Yabancı sitelerde ki bazı incelemelerde realtek 1185-500 mhz işlemci kullanılmış olduğunu yazan kullanıcıların inceleme yazılarını da okudum..

Çıkş tarihlerine göre media player chipsetleri

Philips'in yeni model bir media player'ında eski nesil bir işlemci kullancağını pek sanmıyorum ama; durum tamamen netleşene kadar bu modele şimdilik uzak durmanızı tavsiye ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

Yeni piyasaya çıkan Philips HMP5000 media player'ın tanıtımını yaptım ama; bu modelde kullanılan realtek chipset'in modeli hakkında bazı kuşkularım var.
    İboum sitesinde; hmp5000 de Realtek 1073-400mhz chipset kullanıldığı bilgisi var.
    Fakat aynı zamanda Chipset Family: Realtek 1xx5 (2011) işlemci serisine dahil olduğu da belirtilmiş?! Realtek1073DD-400.mhz chipset 2009 nesil bir işlemcidir..

http://www.iboum.com/pr/ph5000.php

Yabancı sitelerde ki bazı incelemelerde realtek 1185-500 mhz işlemci kullanılmış olduğunu yazan kullanıcıların inceleme yazılarını da okudum..

Çıkş tarihlerine göre media player chipsetleri

Philips'in yeni model bir media player'ında eski nesil bir işlemci kullancağını pek sanmıyorum ama; durum tamamen netleşene kadar bu modele şimdilik uzak durmanızı tavsiye ederim...

frux hocam, sen hmp5000 aldın mı? yada carrefour tarzı avm lerde varmıydı?

• Yukarıda yazdığım nedenlerden dolayı henüz satın almadım.. İşlemcisi hakkında şüphelerim var.. Durum netleşirse bir tane satın alırım..
    İşlemcisi 1073DD - 500 mhz ise, zaten aynı işlemciye sahip Forex R6A modelini satın almıştım ve kullanıyorum..
    Ama HMP3000 işlemci olarak daha hızlı.. ayrıca kumandası çok hassas ve kaliteli..
    Modifiye yazılım desteği bakımından da; Forex R6A çok Süper.. sadece kumandası pek kaliteli değil ve algılama gücü zayıf..
    Her güzelin bir kusuru oluyor malesef..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.