Şimdi Ara

Philips HMP5000 HD medya oynatıcısı ANA KONU * İnceleme ve Fotoğraflar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
12
Favori
115.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bıraz once Vatandan 168 TL ye aldım %30 hedıye çeki + Axess % 10 İndirim ile 101 TL ye geldı
  • tam olarak hesap nsıl yapılıyor bir anlatırmısın

ben sorduğumda 200 tl den %30 geri geliyoruz siz 200 tel ödüyorsunuz aradaki fark kadar hediye çeki alıyorsunuz dediler ????
  • 168 odedim onun %30 u kadar cek vericekler 50.40 TL ayrica Axess in sanal kart kampanyasindada %10 indirim var. 16.80 TL ikisinin toplami 67 TL karli oluyoruz Belkim Aim korumali priz alicaktim o beavaya gelicek.Ayni urun HB de 202 TL idi bende aldim vatandan
  • Bu yeni model de, altyazıları 40 fonta kadar büyütülebiliyor olması çok iyi olmuş ama; sosyal paylaşım video siteleri olarak, sadece youtube desteklenmesi çok yetersiz olmuş.. Bu modele kapsamlı bir modifiye yazılım desteği şart..

Nihayet Hepsiburada da Hmp5000 satışuna başlamış ama vatan'a göre fiyatları yüksek.. (20 lira fazla)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 18 Aralık 2011; 17:56:25 >
  • sizden sonra özellikle tekrar sordum
    200 tl üzerinden %30 hediye çeki veriyoruz dediler
    168 değil

ekstrenizi kontrol etseniz ?
  • %30 hediye çeki uygulaması için bugün son gündü zaten..
    kim o Sen sanırım HMP7000'nin piyasaya çıkmasını bekleyeceksin?!
  • kesinlikle
  • 3d bluray oynatıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kim o

sizden sonra özellikle tekrar sordum
    200 tl üzerinden %30 hediye çeki veriyoruz dediler
    168 değil

ekstrenizi kontrol etseniz ?

Sımdı sıteyı kontrol ettım kampanya sartlarınını goremedım sız bu bılgıyı nereden aldınız?
  • Vatan'da ki %30 hediye çeki kampanyası 17-18 aralık tarihli günler için geçerliydi..
  • HMP5000 cihazını birkaç saat önce satın aldım. Cihaz takılan bellekleri (8GB Sony USB ve IOmega 500GB) çok hızlı bir şekilde tanıdı. 23GB boyutundaki Transformers: Dark Of The Moon filmini hiç teklemeden izletti. Ancak elimde bulunan 1 çeşit dosyanın görüntüsünü gayet güzel gösterip, sesini oynatmadı. Youtube sitesinden indirdiğim 1080p çözünürlüğündeki MP4 formatındaki müzik klibi. (H264-AAC) Cihazın AAC desteği belirtilmesine rağmen desteklemedi. Bunu farkettikten sonra üretici sitesinde cihazı arattırdım. Sitedeki ülke dil seçiminden Türkiye seçili iken cihaz ile ilgili hiçbir destek bilgisine rastlayamadım. Ülke dil seçimini İngiltere İngilizce olarak değiştirdim ve cihazı bu sefer bulabildim. Yazılım güncellemesi buldum ve indirdim. İşlemleri takip ettim. Cihaz güncel yazılım yüklendiğinde yapması gereken şeyi yapmadı. (Cihaz kendiliğinden kapanır ve sonra tekrar açılır.) Sorun çıkaran klip dosyasını tekrar denedim. Aynı sorunla karşılaştım. Çözümü konusunda bilgisi olan arkadaş varsa, paylaşabilirse sevinirim. Sorunu daha sonra bir güncelleme ile düzeltebileceklerini umuyorum. Her ne kadar bahsettiğim AAC seslerini oynatmamış olsa da videoları wireless ile youtube üzerinden en kaliteli şekilde izletiyor. Cihaz fiyatına göre gayet başarılı. Bu sorunun yakın zamanda giderileceğini düşünüyor ve alacak arkadaşlara öneriyorum.

• sadece youtube desteği mi var ?

internet browser ı varmı?
  • 168 tl ye nasıl aldınız? onu anlamadım. bide üstüne %30 hediye çekimi? 100 tl ye geldi demişsiniz?
  • ben 168 e aldım suan zamnlanmıs 183 TL bıde ustune %30 hedıye cekı verıyorlar 50,40 TL + Axess ın sanal kart kampanyasında % 10 aldım 168 TL uzerınden 16,80 TL
  • bende aynı tarihte aldım 183 dü ne zaman 168e indi? çok saçma bu fiyat politikaları.
  • Cumartesi aksam aldim KDV bizden kampanyasinda.İnternetten
  • philips hmp 5000 i yeni almışsınız.Güle güle kullanın.Benim birkaç sorum var. USB den eksternal harddiskleri görüyormu? fat 32, nfts gibi formatların hepsini destekliyormu? Wifi si nasıl.Ürün bilgi sayfalarında yeteri bilgi yok.Cevaplarsanız sevinirim.
  • Bu hafta Vatan %25 indirim yaparsa, fiyatı : 150 lira civarı olur.. Bu da; satın almayı düşünenler için iyi bir fırsat olur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harici hdd seki blu ray iso lari oynatabiliyor mu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Bu hafta Vatan %25 indirim yaparsa, fiyatı : 150 lira civarı olur.. Bu da; satın almayı düşünenler için iyi bir fırsat olur..

Dediğin fiyat konusunda hiç ümidim yok ama olursa bende alırım... O fiyatı görmesi için bir iki ay daha geçmesi gerekir,diye
    tahmin ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.