Şimdi Ara

Philips HMP5000 HD medya oynatıcısı ANA KONU * İnceleme ve Fotoğraflar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
12
Favori
115.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İboum sitesi yönetimine attığım mail sonucu >> Chipset Model: 1073DD - 400 mhz ibaresini silmişler.. Chipset modeli: NO info yazıyor..

http://www.iboum.com/pr/ph5000.php

Bu sevindirici bir gelişme oldu.. Çünkü yabancı forumlarda ki kullanıcıların, raealtek 1185 - 500 mhz chipsetli olduğu hakkında bilgilerini okumuştum..
    Bu modelde altyazı boyutunu 40 kademeye kadar büyütülebiliyor diye bir bilgi de var..
    Vatan bilgisaya da; da peşin 183 liraya satılıyormuş.. Acaba bu fiyat %25 indimli fiyat mı?
    http://www.vatanbilgisayar.com/ses-ve-goruntu-sistemleri/philips-hmp5000-hmp5000-mkv-media-player---kablosuz/productdetails.aspx?I_ID=57847
    Eğer indirimli fiyatsa, bir tane satın almayı düşünüyorum.. Bu fiyat üzerine de %25 indirim daha yaparlarsa tam bonus olur..
    HMP3000'i de 2 el olarak satışa çıkarırız artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 14 Aralık 2011; 23:27:07 >

• dostum hmp3000 ini 60 liraya alabilirim eğer satma niyetin varsa

arkadaşlar, hmp5000 çıktı diye hmp3000ini satacak olan varsa bana ulaşabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

EDİT >>>>
    İboum sitesi yönetimine attığım mail sonucu >> Chipset Model: 1073DD - 400 mhz ibaresini silmişler.. Chipset modeli: NO info yazıyor..

Bu sevindirici bir gelişme oldu.. Çünkü yabancı forumlarda ki kullanıcıların, raealtek 1185 - 500 mhz chipsetli olduğu hakkında bilgilerini okumuştum..
    Bu modelde altyazı boyutunu 40 kademeye kadar büyütülebiliyor diye bir bilgi de var..
    Vatan bilgisaya da; da peşin 183 liraya satılıyormuş.. Acaba bu fiyat %25 indimli fiyat mı?
    http://www.vatanbilgisayar.com/ses-ve-goruntu-sistemleri/philips-hmp5000-hmp5000-mkv-media-player---kablosuz/productdetails.aspx?I_ID=57847
    Eğer indirimli fiyatsa, bir tane satın almayı düşünüyorum.. Bu fiyat üzerine de %25 indirim daha yaparlarsa tam bonus olur..

ben aldım. son fiyat 183tl ama 183 e axees ve world e 12 taksit
    çok kaliteli cihaz ve çok hızlı. şaşırdım
    aylardır boşuna laptop bağlamakla uğraşmışım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 14 Aralık 2011; 23:54:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LaRocquee

dostum hmp3000 ini 60 liraya alabilirim eğer satma niyetin varsa

arkadaşlar, hmp5000 çıktı diye hmp3000ini satacak olan varsa bana ulaşabilir...

Müşterisi hazır zaten.. Philips merkez servisi, 15 gün kadar evvel, benim sorunlu cihaz yerine sıfır HMP3000 göndermişti.. Onu 90 liraya arkadaşıma satacağım. Eğer istersen; arkadaşın IOMEGA ScreenPlay TV Link MX HDMedia Player'nı 60 liraya satın alabilirsin.. o da Hmp3000 gibi realtek 1055 chipsetli
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

EDİT >>>>

ben aldım. son fiyat 183tl ama 183 e axees ve world e 12 taksit
    çok kaliteli cihaz ve çok hızlı. şaşırdım
    aylardır boşuna laptop bağlamakla uğraşmışım :)

Güle güle kullan.. Cihaz da ısınma yok değil mi? Fan sesi yoksa ve ısınma da yoksa kesinlikle realtek1073DD chipsetli değildir..
    Cihaz fansız ısınmıyorsa, realtek 1185 - 500 mhz chipsetli olduğu bilgisi daha da kuvvetlenecek..

* Altyazı fontu 40'a kadar büyütülebliyor sanıyorum.. Bu bilgi doğru mu?
    *youtube - dailymotion gibi sosyal video paylaşım sitelerinden sorunsuz video izleyebiliyormusun?..
    *DLNA özelliği olmayan notebook'un ile dosya paylaşımı yapabildin mi?
    *DNS değiştirme menü ayarı var mı?

Ben de yarın axees'e 12 taksit alayım bir tane bari.. Ay da 15 lira bir şey değil..

NOT: Bu konuya Hmp5000'nin detaylı incelemeni bekliyoruz..

• *altyazı 40 a kadar büyütülüyor, gayet yeterli
    *youtube izleniyor, daily motion görmedim
    *dlna özelliği olmayan notebook u görüyor ancak, senin verdiğin şifreleri ancak akşam deneyebilirim.
    *dns değiştirme ayarı vardı sanırım.

alette fan yok, ve dün 3 saat kadar kurcaladım film izledim, 1080p. en ufak ısınma olmadı, hatta receiverin üstüne koydum, receiverden gelen ısı bile etkilememiş.

birde torret çalışıyomu bu alette?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 15 Aralık 2011; 9:55:23 >
  • optic ses kablosu ucuza nerden alabilirim.?
  • birde bu alet direk fişe takılıyor, adaptörü içindemi? neden acaba? hmp3000 de aynımıydı?
  • quote:

birde bu alet direk fişe takılıyor, adaptörü içindemi? neden acaba? hmp3000 de aynımıydı?

Hmp3000'nin ayrı adaptörü var.. Hmp5000'nin switcıh mod beslemesi, cihazın içinde olması bence daha kullanışlı.. Ayrıca onboard integret wi-fi donge adaptörü de olması çok iyi.. Extra wi-fi adaptör satın almaya gerek olmaması büyük avantaj.. Bir de Hmp5000'nin 256 mb flash kapasitesi olduğu için; mndifiye yazılım çıkma olasılığını çok yüksek görüyorum..
  • Bugün vatanda mağazaya özel %25 indirim varmış galiba eğer doğruysa ürün çok uygun bir fiyata alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeremy81

Bugün vatanda mağazaya özel %25 indirim varmış galiba eğer doğruysa ürün çok uygun bir fiyata alınabilir

hangi magazada? hangi ürünlerde?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jeremy81

Bugün vatanda mağazaya özel %25 indirim varmış galiba eğer doğruysa ürün çok uygun bir fiyata alınabilir

hangi magazada? hangi ürünlerde?

sıcak fırsatlar bölümünde başlık var sadece bugüne özel mağazalarda %25 indirim diye ama sitesinde herhangi bir bilgi göremedim bende
  • Dizayn olarak bence kötü bir tasarıma sahip. Ayrıca o menü nedir la. Leş bildiğin (update ile düzeldiyse ona bişey diyemem tabi).

PS: Philips LCD TV kullanıyorum. Philips markasına çamur atma gibi bir niyetim yoktur. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

Dizayn olarak bence kötü bir tasarıma sahip. Ayrıca o menü nedir la. Leş bildiğin (update ile düzeldiyse ona bişey diyemem tabi).

PS: Philips LCD TV kullanıyorum. Philips markasına çamur atma gibi bir niyetim yoktur. :)

aksine çok kullanışlı bir menüsü var, zaten 4-5 seçenek var. film izleme anında girilen, ses ve altyazı menüler gayet güzel. niye begenmediniz?

dizayn olarak ise, önü ince arkası yüksek olması çok mantıklı, hem kaba durmuyor hemde bence fazla ısınmamasının sebebi.

e sata nedemek? içine hdd takılabiliyor mu?
  • wild media server ile, hmp5000 ve wireless modem üzerinden notebook taki mkv dahil, film müzik mp3 resim hepsine ulaşılabiliyor. akşsam denedim ancak 1080p lerde yavaş kalıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

wild media server ile, hmp5000 ve wireless modem üzerinden notebook taki mkv dahil, film müzik mp3 resim hepsine ulaşılabiliyor. akşsam denedim ancak 1080p lerde yavaş kalıyor

Kullanıcı adı ve ağ şifresi olarak ''root'' geçerli oldu mu? You tube harici başka sosyal video paylaşım sitelerinden video izleyebiliyormusun? Ayrıca, Hmp5000'nin genel menü görünümleri ve altyazı menüsü açık olarak, 40 font büyüklükte altyazıların ekran görüntülerinin fotoğraflarını çekip, konuya ekleyebilirsen; bu modeli satın almayı düşünenler içinde çok iyi olur.. Genel bir inceleme de yaparsan, bu konunun ilk mesajına incelemen ve fotoğrafları eklerim.
  • HMP 5000 alan arkadaşlar

cihazın ara yüzünü ve özelliklerini tam bilemiyorum

acaba internet browserı varsa fizy.com sitesine girip müzik arayıp dinleyebiliyormusunuz ?

bir de network üzerinden pc nizdeki filmlere ulaştığınızda alt yazı desteğide veriyor mu ?
  • Arkadaslar ben dun LG 50 pz 250 3d tv aldim acaba bu urunu alsam rahat kullanirmiyim fikir verebilicek biri varmi?
  • quote:

quote:

wild media server ile, hmp5000 ve wireless modem üzerinden notebook taki mkv dahil, film müzik mp3 resim hepsine ulaşılabiliyor. akşsam denedim ancak 1080p lerde yavaş kalıyor

Kullanıcı adı ve ağ şifresi olarak ''root'' geçerli oldu mu? You tube harici başka sosyal video paylaşım sitelerinden video izleyebiliyormusun? Ayrıca, Hmp5000'nin genel menü görünümleri ve altyazı menüsü açık olarak, 40 font büyüklükte altyazıların ekran görüntülerinin fotoğraflarını çekip, konuya ekleyebilirsen; bu modeli satın almayı düşünenler içinde çok iyi olur.. Genel bir inceleme de yaparsan, bu konunun ilk mesajına incelemen ve fotoğrafları eklerim.

hocam,
    genel bir incelemek yapacak kadar anlamıyorum bu işlerden :)

wms ile server oluşturduğunda hiç işre gerektirmeden, hmp5000 paylaşığın klasörleri görüyor. altyazılar aynen destekleniyor. menüler aynen geçerli altyazı,ses vs.

hmp5000 hoşuma gitti. opticten amfiye bağladım ses çıkışı kaliteliimiş dts

• quote:

Orijinalden alıntı: kim o

HMP 5000 alan arkadaşlar

cihazın ara yüzünü ve özelliklerini tam bilemiyorum

acaba internet browserı varsa fizy.com sitesine girip müzik arayıp dinleyebiliyormusunuz ?

bir de network üzerinden pc nizdeki filmlere ulaştığınızda alt yazı desteğide veriyor mu ?

çok kurcalamadım. ancak browser yok sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.