Şimdi Ara

Philips HMP7001

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
2
Favori
12.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar Philips HMP7001 kullanan varmıdır?
    Merak ettiğim BluRay iso formatını oynatabiliyormu bir çok formatı desteklediğini biliyorum ama BR iso hakkında bilgim yok.
    Birde fiyatı muadillerine nazaran biraz pahalı Egreat R6S 3D ile karşılaştırsak hangisi ağır basar?

• ben yeni aldım...

bluray iso dosyalarını sorunsuz oynatıyorum. hmp 3000 modeli de çok iyiydi bunu 3D desteklediği için aldım.

herkese tavsiye ediyorum.
  • Merhabalar, cihazın kullanıcısı oldugunuz için soruyorum. 3 cihaz arasında kararsız kaldım. Western digital in media player i, seagate in media player i, ve bu cihaz. Çok araştırdım en uygun fiyatlı cihaz bu gözüküyor. Sizin tavsiyeniz nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence philipd 7001 al ben geçen hafta aldım açmadığı film olmadı görüntü kaliteside iyi inan WD mi alayım yoksu onumu arasında çok gidip geldim sonra vatamda indirime girmişti aldım hiç pişman değilim bence güzel bir alet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: decorator

bence philipd 7001 al ben geçen hafta aldım açmadığı film olmadı görüntü kaliteside iyi inan WD mi alayım yoksu onumu arasında çok gidip geldim sonra vatamda indirime girmişti aldım hiç pişman değilim bence güzel bir alet.

Filmleri full ekran oynatabili yor mu?
  • evet full ekran oynatıyor zaten..
  • yavaş oynatma (slow motion) var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastpaladin

yavaş oynatma (slow motion) var mı?

hayır yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkansevinc

quote:

Orijinalden alıntı: lastpaladin

yavaş oynatma (slow motion) var mı?

hayır yok.

bilgi için teşekkürler

hayal krıkllığına uğradım doğrusu :)
  • Türkiye'de satan yer var mı bunu? siz dışardan mı aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

Türkiye'de satan yer var mı bunu? siz dışardan mı aldınız?

hafta sonu %25 indirimle bulabilirsiniz...

http://www.vatanbilgisayar.com/Ses%20ve%20G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC%20sistemleri/philips-hmp7001-hmp7001-mkv-media-player/productdetails.aspx?I_ID=62489

• yalnız, 3d için herhangi bir ibare yok tanıtımında?
  • kumandada ses acık kapama tuşu bunuda koymamışlar heralde varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkansevinc

ben yeni aldım...

bluray iso dosyalarını sorunsuz oynatıyorum. hmp 3000 modeli de çok iyiydi bunu 3D desteklediği için aldım.

herkese tavsiye ediyorum.

Merhaba Hocam,
    Bende hmp7001 model medya oynatıcıdan almayı düşünüyorumda mümkünse size bir kaç şey sormak istiyorum.

1 - Yukarda yavaş oynatma özelliği yok demişsiniz, sadece 3D formatındaki medyalarda mı yok? Yokta hiç bir formatı yavaş oynatmıyor mu.?

2 - Wi-fi bağlantısı hmp5000 modeller için bazı modemlere bağlantı konusunda sıkıntı yaşayanlar vardı (özellikle ttnetten alınan modemlerde). Bu modelde bu soruna dair bişey yaşadınızmı?

3 - Smart özelliğindeki hızı nasıl tatmin edicimidir. Mesela yotutubeden yüksek kalitede bir video isleme şansınız oldumu, akıcı bir şekilde izlenebiliyormu.

teşekkürler

• Arkadaşlar, vatandaki %30 indirim ile 196 TL den satılıyor, Normal satış fiyatına göre oldukça iyi bir fiyat.
    Forumda bu cihazı kullanan arkadaş, yada yorum yapabilecek yokmu.?
  • ben vatanbilgisayardan ilk önce 140tl hmp5000 modelini aldım,usb video oynatmada hiçbir sıkıntı yok acamadıgı formatda yok yalnız intenette çok yavaş işlemcisi çok yavaş kılavyede tepkimesi çok gecikiyordu bir hafata dolmadan vatanbilgisayara gittim iade için orda hmp7001 modelini gördüm 60tl daha fark verip onu aldım gayet iyi cihaz intenette takılma yok hızlı yalnız cihazı alınca android tv cihazların oldugunu ögrendim işlevselliği daha fazla mesala skypeyi yükle görüntülü konuşma yap alaçak arakadaşlara öyle birşey öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet06

ben vatanbilgisayardan ilk önce 140tl hmp5000 modelini aldım,usb video oynatmada hiçbir sıkıntı yok acamadıgı formatda yok yalnız intenette çok yavaş işlemcisi çok yavaş kılavyede tepkimesi çok gecikiyordu bir hafata dolmadan vatanbilgisayara gittim iade için orda hmp7001 modelini gördüm 60tl daha fark verip onu aldım gayet iyi cihaz intenette takılma yok hızlı yalnız cihazı alınca android tv cihazların oldugunu ögrendim işlevselliği daha fazla mesala skypeyi yükle görüntülü konuşma yap alaçak arakadaşlara öyle birşey öneririm.

bende bu ürün ile Egreat R6S arasında kaldım. bir türlü karar veremiyorum.
  • hafta sonu vatan indiriminde 196 tl ye hmp 7001 aldım. izlenimlerim;
    1 elimdeki tüm formatları ses ve video olarak sorunsuz oynattı full video oynatıyor görüntü kalitesi iyi
    2. smart özelliği televizyonlar gibi ne iyi nede kötü (kullandığım tv philips 6877 ile benzer )
    3. cihazı önce amfiye hdmi ile bağlayıp amfiden tv ye çıkış almak istediğimde görüntü alamadım direk tv ye hdmi i le bağlamak zorunda kaldım.
    4. HDMİ 1.3 yani hdmi 1.4 ü desteklemiyor. bence önemli bir nokta ilerisi için
    5. menü geçişleri oldukça yavaş
    6. kablolu olarak internet bağlantısında sorun yok ancak wi-fi den bağlanma hatası veriyor bir türlü bağlanmadı
    7. sonuç olarak 7 gün içerisinde iade etmeye karar verdim.
    son olarak cihaz usb 3.0 desteklemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr6942 -- 20 Aralık 2012; 14:04:23 >
  • arkadaşlar merhaba
    bende sony bdv-e690 ses sistemi bulunuyor. media player performansından memnun değilim.philips hmp7001 almayı düşünüyorum.bu media playerı alsam, media playerdan oynatcagım filmleri ses sistemiyle dinleyebilirmiyim? media player ile ses sistemini nasıl entegre edeceğim?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.