Bildirim
PHILIPS HTB3570/40 ile lg 47lm640s bağlantı
Beurer HR 2000 hassas düzeltici, kaş, burun ve kulak kıllarını düzeltmek ve düzeltmek için, tarak başlığı ve çıkarılabilir kesme başlığı dahil : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B089X93SGD
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Cihazlarınızın teknik özelliklerine bakarak Hdmi arc desteği iki cihaz içinde varsa, uygun hdmi ye bağlayıp başka bir bağlantıya getrek kalmadan sesi almanız gerekir. Arc desteği yoksa tv yi ses sistemine optik kablo ile bağlarsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihazlara biraz baktım ses sistemi Arc destekliyor, tv den emin değilim. Destekleyen tv lerde sadece bir hdmi arc destekler ve genellikle yanında yazar. O hdmi yi ses sistemi bağlantısı için kullanırsanız, tv nin menüsünden gerekli ses ayarlarını yaparak sesi ses sisteminden alırsınız. Yoksa dediğim gibi bir optik kablo ile bağlamanız gerekir.
şöyle bir sıkıntım var tv'de optik yok ayrıca arc de yok -
yardımcı olabilecek kimse yok mu? -
Arc neyse de, optik çıkış niye yok anlamadım. İlla derseniz muhtemelen kulaklık çıkışından bağlarsınız ama 5.1 olmaz stereo olur. Eğer harici uydu vb kullanıyorsanız onu ses sistemine bağlayıp, ses sisteminden tv ye çıkış yapabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: İlizyonist
şöyle bir sıkıntım var tv'de optik yok ayrıca arc de yok
Yanlışın var hocam. Bende 42LM640s tv var. Televizyonda hem HDMI ARC hem de optic giriş var. Ben tv'den HDMI kablo ile ses alabiliyorum. Girişlere tekrar bak. HDMI-1'in yanında ARC yazıyor.
Ayrıca senin ev sinema sisteminde de ARC desteği var. HDMI kablo ile ses alırsın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X