Şimdi Ara

PHILIPS HTB3570/40 ile lg 47lm640s bağlantı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PHILIPS HTB3570/40 ile lg 47lm640s televizyonum var. Tv seyrederkende 5+1'in tamamından ses almak istiyorum ve mümkün olduğunca kaliteli almak istiyorum Bunun için bağlantıyı nasıl yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlizyonist -- 8 Haziran 2014; 1:17:43 >

• Cihazlarınızın teknik özelliklerine bakarak Hdmi arc desteği iki cihaz içinde varsa, uygun hdmi ye bağlayıp başka bir bağlantıya getrek kalmadan sesi almanız gerekir. Arc desteği yoksa tv yi ses sistemine optik kablo ile bağlarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazlara biraz baktım ses sistemi Arc destekliyor, tv den emin değilim. Destekleyen tv lerde sadece bir hdmi arc destekler ve genellikle yanında yazar. O hdmi yi ses sistemi bağlantısı için kullanırsanız, tv nin menüsünden gerekli ses ayarlarını yaparak sesi ses sisteminden alırsınız. Yoksa dediğim gibi bir optik kablo ile bağlamanız gerekir.

• şöyle bir sıkıntım var tv'de optik yok ayrıca arc de yok
  • yardımcı olabilecek kimse yok mu?
  • Arc neyse de, optik çıkış niye yok anlamadım. İlla derseniz muhtemelen kulaklık çıkışından bağlarsınız ama 5.1 olmaz stereo olur. Eğer harici uydu vb kullanıyorsanız onu ses sistemine bağlayıp, ses sisteminden tv ye çıkış yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: İlizyonist

şöyle bir sıkıntım var tv'de optik yok ayrıca arc de yok

Yanlışın var hocam. Bende 42LM640s tv var. Televizyonda hem HDMI ARC hem de optic giriş var. Ben tv'den HDMI kablo ile ses alabiliyorum. Girişlere tekrar bak. HDMI-1'in yanında ARC yazıyor.
    Ayrıca senin ev sinema sisteminde de ARC desteği var. HDMI kablo ile ses alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.