Şimdi Ara

PHILIPS HTB5570D/12 1000W WIFI 3D BLU-RAY EV SİNEMA SİSTEMİ vs SONY BDVE490.CEL BLU-RAY EV SINEMA SISTEMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 marka ses sistemi arasında kaldım. İnternette araştırmama rağmen faydalı olabilecek yorum bulamadım.

1- PHILIPS 5570d12
    2- SONY BDV E490
    2- SONY DAV DZ940K

Bu ürünleri kullananlar veya kıyaslamış olanlar var mıdır?
    Gelecek yorumlara göre birin tercih edeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar,

PHILIPS 5570d12 ürününün aldım, ses kalitesi olarak tatminkar. Beni mutlu etti.
    Fakat şöyle bir problem yaşıyorum. HDMI ARC ile bağlantı kuruyorum, fakat sistemden ses alamıyorum.
    LG 55EG910V Marka tv kullanıyorum, bir türlü ses alamadım. Forumda okuduğum kadarı ile de optik kablodan 5 kanal ses alınamayabiliyormuş, ARC nin daha performanslı olduğu söyleniyor. Konu hakkında bilgi sahibi arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepinize selam olsun..arkadaşlar bendede PHILIPS 5570d/12 var memnunum .Fakat 26/09/2018 de yani 2 gün önce bozuk hdmi kablosu yüzünden her nedense gaza gelip fabrika ayarlarına döndürdüm cihazı.Fakat smart tv deki çıkan 3 adet youtube ,netflix,vede googleye girdiğim web browser uçtu.şimdi girmeye çalıştığımda philip sayfasına bağlanamadı diyor.Sevabınıza şu garibe bir el atın bu cıhazı en verimli şekilde tekrardan kuracagım yazılım nedir vede nasıl yapacağım acaba ??.ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

version:1.30.03, zip dosya , 111.4 MB, tüm koleksiyonu 26 Ocak 2016 Salı..bu driveri kopyalayıp zip dosyasından çıkardıktan sonra usb belleğe takıyorum bunuda yüklemiyor.
    nerede hata yapıyorum acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.