Şimdi Ara

philips hts3100 mü? sony dav-dz10 mu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işin içinden çıkamıyorum hangisini tercih edeyim? neden?? daha fazla bütçem yok bu 2 sinden 1i olacak....

• philips hts3100 kulandım 1 2 ay ama sonra sattım sony bılmıyorum kulanmadım o modelini bı karsılastırma yap ozellıkler aynıysa sony al tabıkı philips hts3100 de fena degıl guzel alet ama benım televızyonuda acıp kapıyordu kumandası uyuz oldum sattım televızyonun arcelıkse alma derım .. ben dun panasonic sc-ht885 aldım vıtrındekı bardaklar kırıldı evdekılerle papaz oldum :)
  • tşkler theunforgettable... başka yorumu olan varmı sevgili dh dostları.....?
  • Bu iki ürünün fiyatları nedir acaba?Ne kadar bütceniz var?Dvd playeriniz var mı ayrıca?Yoksa hiçbir bileşeniniz yok mu?
  • hiç bir bileşenim yok....philips 3100ü 350 ytl peşin fiyata.. sony dav-dz10 uda 380 ytl peşine buldum.. hala görüş ve önerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mogan_dam -- 11 Mayıs 2007; 18:21:12 >
  • Hocam 350-400 ytl ye o setler bence çok çok iyi.Hem dahili dvd player hem fm radyo hem amfi hem uydu hoparlörler hem de subwoofer daha ne olsun.Bugün dandig bir dvd player alsan 90-100 ytl nereden baksan.Ama tabiki kullanacağın alanın büyüklüğü de önemli.Sizin için ufak bir başlangıç olmuş olur bu dünyanın içine.Yarın ekonomik durum müsait oldukça sisteminizi değiştirirsiniz.Anladığım kadarıyla tv'den film izlenecek.Ben olsam SONY alırdım yine de siz bilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orada Olmayan Adam -- 11 Mayıs 2007; 18:43:19 >
  • odamın büyüklüğü 3.5m ye 5.5m sanırım yeterli olur bu ikiside benim oturma odam için...

sony: http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17221&productid=evsonydavdz10

philips: http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17026&productid=evphhts3100

bu arada sony 400W philips 200W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mogan_dam -- 14 Mayıs 2007; 11:11:47 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.