Şimdi Ara

philips hts3357 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
9.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar ben siteye yeni üye oldum..Ayağımın tozuyla sizlere 1-2 sorum olacak..Geçen ay 42PFL5322 LCD ve HTS3357 dvd'li sinema sistemi aldım ancak sinema sistemimin hangi HDMI versiyonunu desteklediğini birtürlü bulamadım o yüzden hangi HDMI kablosuyla bağlamam gerekir bilemiyorum scarta mahkum kaldım bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.Birde Digiturk receiver'ıyla ses sistemimin frekansları çakışıyor sanırım kumandalar birbirini etkiliyor bu konuda tavsiyesi olan varsa çok memnun olurum.
  • Seasoul kardeşim,

Bende almayı düşünüyordum ama yorumun ile kafam karma karışık oldu. Sistem gayet güzel gelmişti, Teknosa'da da dinleme fırsatım oldu beğenmiştim.

Ama sen yerlere vurmuşsun. Bari başka bir sistem öner de biz de kafa karışıklığımızı giderelim...

Yani bu sistem kötü ise iyisi nasıldır ve hangisidir?

Selamlar...
  • Selam,

bende bu sistemi düşünüyorum.

USB den harici diskleri görememe sorunu buldum showroom'da. Ancak denediğm NTFS'di.

Bu sorunu FAT32 ile aşabiliyormuyuz?
  • Arkadaşlar selam...HTS3357 sistemimle sanırım bi problem yaşıyorum.Bilgili ve tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum.dvd orjinal kayıt demeden çoğu filmde takılıyor.Acaba bu sistemin bu çeşit kronik bi problemi varmı yoksa benmi abartıyorum yada benim cihazdamı problem var.Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.
  • Arkadaşlar koysepete.com da ürün 509 lira nasıl sizce iyimi? Alınabilir mi?
  • arkadaşlar bu cihazla hddvd seyretme şansımız var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cem_TEMEL

Selam,

bende bu sistemi düşünüyorum.

USB den harici diskleri görememe sorunu buldum showroom'da. Ancak denediğm NTFS'di.

Bu sorunu FAT32 ile aşabiliyormuyuz?

Evet, NTFS'yi görmüyor. FAT32 ile sorunu çözebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: crackerJack

arkadaşlar bu cihazla hddvd seyretme şansımız var mı?

crackerJack malesef bu bir HD DVD player değil.Sadece içindeki işlemci ile HDMI bağlantısı üzerinden görüntüyü HD formatına yakın bir hale getiriyor.
  • bu arada dvd nin takılma problemi halloldu sonunda..cillop gibi çalışıyo şimdi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: seasoul

arkadaslar bu aleti almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye etmiyorum.. ben yandım siz yanmayın... muzik muzik değil woofer dan ses nerede ise gelmiyor.. bir iki film dışında pl2 hiç işe yaramıyor. arka hoporlerin sesini yükselttiğinde bile duyulmuyor.. philipse lanet ediyorum.
    tek güzel olduğu yön dvd filmlerde ses kalitesi güzel ve hakkını veriyor onun dışında beş para etmez bir sistem..

bir de kumandası normal kumanda şekline göre ters yapılmış altı kayık gibi yuvarlatılmış.. her seferinde eline ters alıyorum, kenarındaki tuşlara basmaya çalıştığında elinde dönüyor.

philipsten bu kadar adi bişey beklemezdim... sanrupid sr2100m 1+1 sistemimi mumla arıyorum

Hocam wooferdan ses almak istiyosan ekolayzırı:rock, sesi:stero ayarla arka hopörleri devre dışı bırakıyo fakat bass gayet tatmin edici mp3 dinlerken tercihim bu ayarlardır... Onun dışında arka hopörler konusunda katılmıyo değilim onu bende tam olarak halledemedim yeterli sesi vermiyo en azından ön ve orta hopörlerden çıkan sese bakarak öyle düşünüyorum...

• arkadaslar merhaba,
    philips hts3357 veya wireless kablosuz philips hts335W modeli ev sinema sistemi almaya karar verdim.

arka buyuk kolonlarin kablosuz olmasi nedeniyle philips hts335W modelini secmek istiyorum.
    hts335W alirsam wireless baglanti yuzunden sorun yasayabilir miyim?yani hts335W modelinde 2 buyuk kolon arasindaki kablosuz erisim FM vericisi ile oluyormus galiba.
    evin icinde cep telefonunun calmasi veya cevredeki diger radyo sinyalleri veya wireless ADSL sinayalleri sebebi ile hts335W modeli calisirken bir cizirti olusup olusmayacagini merak ediyorum?

bir de kolonlar FM vericisini gormezlerse ses de kalite dusuklugu olur mu acaba bu konu hakkindaki yorumlarinizi rica ediyorum

yani kisacasi, hts3357 yerine hts335W almamizin ne gibi avantaji veya dezavantajlari olur?

yorumlarinizi icin simdiden tesekkur ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kunteper_26

arkadaslar merhaba,

philips 42pfp5332 plazma tv ve philips hts3357 ev sinema sistemine karar verdim. bu cihazlar hakkında bilgisi olan arkadaslardan görüşlerini bekliyorum.

şimdiden tesekkurler

Aynı cihazlara bende karar vermiş durumdayım. Televizyonları baya araştırdım fakat ses sisteminde profesyonel değilim çok fazla. Ses sistemi hakkında bir çok eleştiri var ama sanırım teknik bilgi eksikliğinden kaynaklanıyor. USB'de de 1 veya 2 serisi olması mı yoksa bilindik marka uyumsuzluğu mu söz konusu? Yani 1 veya 2 GB kingston her derde deva mı bu alet için Bilgi edinebilirsen paylaşalım. Sorular senin adında forumdaki arkadaşlara.
    Plazma en iyisi

• Ben 42pfl5322 lcd tv ve 3357 ses sistemini kullanmaktayım.2sindende gayet memnunum.Dvd yi dvd dışında(divx,usb...)kullanmıyorum ve gayet başarılı.Tek ufak eksi arka hoparlörlerden yeterli yükseklikte ses gelmemesi(düşük seslerde böyle bi problem var orta dereceden sonra yavaş yavaş bu problem yok oluyor)Ses gayet net ve özellikle dolbyprologic II çok başarılı.

Plazma en iyisi demişsiniz ama bu yorumunuza pek katılamıyorum..Özellikle son nesil lcd tv ler plazmaların elinde kalan 2-3 avantajıda ellerinden alacak özelliklerle donatılıyor....
  • Öncelikle teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için. Plazma konusundaki düşüncem inanın uzun araştırmalarım sonucunda oluştu. Tabi yine kullanıma bağlı diyelim.
  • HTS3548 51

D/A converter 12 bit, 108 MHz
    Picture enhancement High Def (720p, 1080i), Progressive Scan
    Sound
    Output power (RMS) 4x125W, 2x250W
    Total Output Power 1000 W
    D/A converter 24 bit, 192 kHz
    Frequency response 180-14000 Hz
    Signal to noise ratio >65 dB
    Sound System DTS, Dolby Digital, Dolby Prologic II, Stereo
    Sound Enhancement Class "D" Digital Amplifier, Night Mode
    Equalizer settings Action, Cartoon, Classic, Concert, Drama, Gaming, Jazz, Lounge, MTV, News, Party, RnB, Rock, Sports

YENİ CIKACAK MODELİDE BU dusunenlere az da olsa paylasimimiz olsun

philips hts3357

• * Kullanan varsa; bilgi ekranında dolby digital de olsa, digitürk e bağladığımda da, dts ses de olsa "dolbyplh" gibi birşey çıkıyor. DTS ses olduğunda DTS yazması gerekmez miydi acaba?

* Almak isteyen varsa; garantisi 8 ay daha devam eden elimdeki hts 3357 yi satıyorum üst sınıf avr ye geçmek için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tcmb

* Kullanan varsa; bilgi ekranında dolby digital de olsa, digitürk e bağladığımda da, dts ses de olsa "dolbyplh" gibi birşey çıkıyor. DTS ses olduğunda DTS yazması gerekmez miydi acaba?

* Almak isteyen varsa; garantisi 8 ay daha devam eden elimdeki hts 3357 yi satıyorum üst sınıf avr ye geçmek için.

sırf bu yüzden değiştirmek istiyosanın cihazın suçu yok söyleyeyim neden?

1:dıgıturkte veya turksat ta kanallar dd yada dts ses vermezler sesi stereo dan verirler dd veren yokki dts veren olsun

2:cihazınız sesi dolby prologic2 ye çevirmesi gayet doğal gelen 2 kanal sesi size cihaz sanal olarak 5.1 e çeviriyor

3: ekranda siz dd yada dts görmek istiyorsanız ve tatını tatmak...ozaman dd ve dts ses seçenekleri olan bir dvd film koyun cihazdanda ses seçeneklerini auto ya getirin ozaman olcaktır

• @yuxeses; verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Digitürk te dd veya dts ses olmadığını biliyorum (nat geo HD sadece 5+1) aceleyle yazarken tam anlatamadım. DVD olarak ne koyarsam koyayım, blu-ray disc izlerkende ve digitürk izlerkende dolbyplh pii+ gibi birşeyler yazıyor. Mesela dün orj. Tom Cruise un "Azınlık Dosyaları" dvd sini kiraladım. Ses seçenekleri 5+1 DD ve DTS. Dvd yi hem philips hts3357 de seyrettim hem de panasonic bd10 aegk bd player da. BD playerdan sesi dig. coax. kablo ile philipse aktardım. Aynı sahneleri defalarca seyrettim her iki cihazda ve sesleri hem dts hemde dd dinledim. BD playerın bilgi ekranında dts ve dd seçenekleri ayrı ayrı çıkıyor. Ancak philipsin ekranındaki yazı değişmiyor. Duyduğum seslere gelince dd ve dts arasında fark göremedim. Efektler aynı; seslerin dağılımı arka hop dan gelen sesler çok güzel. Görüntü olarak pb playerın yükseltmesi daha iyiydi. Ancak dediğiniz gibi varsa otomatik ses ayarı seçeneğine birdaha bakayım. Bu arada cihazı satma nedenim HD sesleri alabilmek için ayrı bir receiver almak.

• anladım ozaman size yavaş yavaş 7.1 bütün ses codeclerini çözen avr ve 7.1 şeklinde hop takımı gözüküyor
    zaten bu hd diye diye.......anlarsınızya
  • * Haklıymışsın valla, philipsi kurcalarken hdmi ayarları vs. derken ses çıkışını pcm, hepsi, kapalı olan seçenek kapalıdaymış, onu hepsi yapınca dts ve dd yi ekranda gördüm. Teşekkürler...Ama satılık 475 tl ye
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.