Şimdi Ara

philips hts3357

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
9.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

philips 42pfp5332 plazma tv ve philips hts3357 ev sinema sistemine karar verdim. bu cihazlar hakkında bilgisi olan arkadaslardan görüşlerini bekliyorum.

şimdiden tesekkurler

• sinema sistemini ben aldım süper.kesinlikle tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ontan

sinema sistemini ben aldım süper.kesinlikle tavsiye ederim...
    teşekkürler
    sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunteper_26

teşekkürler
    sağol

Alıntıları Göster
    teknosanın yeni açılışın yaptığı bir mağazadan (eskisehir ykm) %5 indirimle tv yi 2899 ytl ye sinema sisteminide 599ytl ye aldım. şimdilik gelmesini bekliyorum.

kurulumunu yaptıktan sonra izlenimlerimi aktarırım.
  • quote:

teknosanın yeni açılışın yaptığı bir mağazadan (eskisehir ykm) %5 indirimle tv yi 2899 ytl ye sinema sisteminide 599ytl ye aldım. şimdilik gelmesini bekliyorum.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kunteper_26

ben 2 gün önce aldım
    USB'den sarkı calamama dısında bir sorunum yok
    Bu sorunla ilgili cihaz su anda serviste
    netten yüklediğim yazılım da bi işe yaramadı.
    Onun haricinde bence gayet güzel bir sistem
    16m2'lik odaya kurdum ve son sesi acınca yanınızdakini duymaya imkan yok!
    Ayrıca sosn seste bile kesinlikle bozulma olmuyor.
    Sinema sistemine biraz daha para verebilriim diyorsanız bir kaç ay sonra cıkacak hts3548 modelini bekleyin derim.

http://www.consumer.philips.com/consumer/catalog/tree/tr/tr/consumer/home_entertainment_gr_tr_consumer/dvd_home_theater_ca_tr_consumer/ce/_productId_HTS3548_51_TR_CONSUMER/DVD_Evde_Sinema_Sistemi+HTS3548_51?proxybuster=AUBV4Q2DHMIUHJ0RMRESHQFHKFSEKI5P

• quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu arada bu sistemi alacaksanız Sirkeciye bakmanızı tavsiye ederim. Doğubankın hemen karsısında nakit 525 YTL'ye satıyorlar Philips bayisinde hemde! Tabii oralara gidebilme imkanınız varsa...
  • ARKADAŞLAR BENDE 10 GÜNDÜR TAKİP ETTİĞİM VE ONDAN ÖNCE ÇOK ARAŞTIRDIĞIM EV SİNEME SİSTEMİNİ ALDIM.
    YANİ philips hts3357 BİMEKS TEKNOPORT BUGÜN ALDIM. BİMEKS TE ÇOK GÜZEL BİR STANT YAPMIŞLAR ODA DİYELİM GİRİYORSUN İSTEDİĞİN ŞEKİLDE DENEME YAPIYORSUN.
    BEN DE DENEMELERİ YAPTIM İLK ÖNCE KİNGSTON MARKA UPS DİSK 1 GB İÇİNE KLASÖR HALİNDE MP3, JPEG VİDEO VE DİVX FİLM VE KONTROL SONUCUNDA HEPSİNİ KESİNLİKLE AÇTI.
    DİĞER KONTROL DİVX FİLMLER İÇİN İSİM VE ALT YAZI AYNI OLAN BÜTÜN DİVXLERİ AÇTI AYNI OLMAYANLARI AÇMADI AÇMAMASI NORMAL ÇÜNKÜ KİTAPÇIKTADA DİVX FİLMLERİN GÖRÜNTÜ VE ALTYAZININ AYNI İSİMDE OLMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYOR.
    STAR WRAS 1280 720 ÇÖZÜNÜRLÜKTE Kİ FİLMİ AÇMADI.
    ARKADAŞIN DEDİĞİNE KATILIYORUM SCART KABLO ÇOK KÖTÜ DİREK ÇÖPE ATTIM
    EK OLARAK BİMEKS %5 İNDİRİM TAKSİT OLURSA VE 3 ADET ORJİNAL DVD HEDİYE
    HERKESE TAVSİYE EDELİM DİVX FİLM SEYRETMEK İSTEYENLERE.

• quote:

Orijinalden alıntı: BESASKIM

ARKADAŞLAR BENDE 10 GÜNDÜR TAKİP ETTİĞİM VE ONDAN ÖNCE ÇOK ARAŞTIRDIĞIM EV SİNEME SİSTEMİNİ ALDIM.
    YANİ philips hts3357 BİMEKS TEKNOPORT BUGÜN ALDIM. BİMEKS TE ÇOK GÜZEL BİR STANT YAPMIŞLAR ODA DİYELİM GİRİYORSUN İSTEDİĞİN ŞEKİLDE DENEME YAPIYORSUN.
    BEN DE DENEMELERİ YAPTIM İLK ÖNCE KİNGSTON MARKA UPS DİSK 1 GB İÇİNE KLASÖR HALİNDE MP3, JPEG VİDEO VE DİVX FİLM VE KONTROL SONUCUNDA HEPSİNİ KESİNLİKLE AÇTI.
    DİĞER KONTROL DİVX FİLMLER İÇİN İSİM VE ALT YAZI AYNI OLAN BÜTÜN DİVXLERİ AÇTI AYNI OLMAYANLARI AÇMADI AÇMAMASI NORMAL ÇÜNKÜ KİTAPÇIKTADA DİVX FİLMLERİN GÖRÜNTÜ VE ALTYAZININ AYNI İSİMDE OLMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYOR.
    STAR WRAS 1280 720 ÇÖZÜNÜRLÜKTE Kİ FİLMİ AÇMADI.
    ARKADAŞIN DEDİĞİNE KATILIYORUM SCART KABLO ÇOK KÖTÜ DİREK ÇÖPE ATTIM
    EK OLARAK BİMEKS %5 İNDİRİM TAKSİT OLURSA VE 3 ADET ORJİNAL DVD HEDİYE
    HERKESE TAVSİYE EDELİM DİVX FİLM SEYRETMEK İSTEYENLERE.

kullanan veya alan arkadaşlar için bir kaç sorum olacak

1. PHILIPS HTS3357 DiVX ULTRA EV SİNEMA PAKETİ
    KDV Dahil 549,00 YTL hepsiburada da alınırmı?BURSA dayım...

2.ben bu aleti hem bilgisayarıma bağlayıp hemde tv mi bağlayıp ses sistemini kullanabilecekmiyim .

3.kumandası varmı

buda hepsiburadadan bilgiler
    Bu şık en son teknoloji dijital ev eğlence sistemi sinema salonu benzeri ses/video deneyimi ve hassas müzik yayını sağlar. Dolby, DTS çoklu kanal ses formatlarında her türlü diski oynatır.
    Doğrudan USB, USB flaş sürücülerinden fotoğraf görüntüler, müzik çalar Sadece cihazınızı Philips DVD sistemi üzerindeki USB portuna takın. Dijital müziğiniz ve fotoğraflarınız, doğrudan cihazdan gösterilecektir. Artık önemli anlarınızı aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
    Portatif Ortam Oynatıcılardan müzik çalmak için MP3 Line-in (hat girişi)
    HDMI 1080i ile yüksek çözünürlüklü video geliştirme HDMI, Yüksek Netlikte Multimedya Arayüzü demektir. Dijital HD görüntü kadar, dijital çok kanallı ses de taşıyabilen bir doğrudan dijital bağlantıdır. Analog sinyallere dönüştürmeye son vererek gürültüden tamamen arınmış mükemmel görüntü ve ses kalitesi sağlar. HDMI, DVI (Digital Video Interface - Dijital Video Arayüzü) ile tam olarak geriye dönük uyumludur.
    Evinizde eğlence ve heyecanlı şarkı yarışmaları için Karaoke PuanlamasıKaraoke Puanlaması otomatik olarak şarkı söylemenizi değerlendirip puanlarınıza iliştirilmiş esprilli bir resim gösteren gelişmiş bir özelliktir.
    DTS, DolbyDigital ve ProLogic II surround sesHarici dekoder kullanmaya gerek bırakmayan dahili bir DTS ve Dolby Digital dekoder, ses bilgisinin tüm altı kanalını işleyerek surround ses sunar ve şaşırtıcı doğallıkta bir atmosfer ve dinamik bir gerçekçilik sağlar. Dolby Pro Logic II, herhangi bir stereo kaynaktan beş kanallı surround ses işleme olanağı sağlar.
    Keskin, doğal görüntüler için 12-bit/108MHz video işleme
    DivX videolarının gelişmiş oynatımı için DivX Ultra Onayı DivX Ultra, DivX oynatımını entegre altyazılar, birden fazla ses dili, birden fazla parçayı ve menü gibi özellikleri ile tek bir kolay dosya biçiminde birleştirir.
    DivX, MP3, WMA ve JPEG dijital kamera fotoğraflarını oynatır Birden çok format çalabilme özelliği sayesinde, MP3, WMA, JPEG ve popüler DivX dijital ortam formatı gibi birçok dosya formatını çalabilir ve maksimum dinleme ve izleme keyfi elde edebilirsiniz. DivX çalma özelliği ile sıkıştırılmış yüksek kalite DivX video içeriğini bilgisayarınız dışında da izleyebilir ve paylaşabilirsiniz.
    CD, (S)VCD, DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, DVD+R DL çalar
    Çıkış gücü (RMS) : 4x75W, 2x150W

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWoLF

2.ben bu aleti hem bilgisayarıma bağlayıp hemde tv mi bağlayıp ses sistemini kullanabilecekmiyim .

3.kumandası varmı

Bu şık en son teknoloji dijital ev eğlence sistemi sinema salonu benzeri ses/video deneyimi ve hassas müzik yayını sağlar. Dolby, DTS çoklu kanal ses formatlarında her türlü diski oynatır.
    Doğrudan USB, USB flaş sürücülerinden fotoğraf görüntüler, müzik çalar Sadece cihazınızı Philips DVD sistemi üzerindeki USB portuna takın. Dijital müziğiniz ve fotoğraflarınız, doğrudan cihazdan gösterilecektir. Artık önemli anlarınızı aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
    HDMI 1080i ile yüksek çözünürlüklü video geliştirme HDMI, Yüksek Netlikte Multimedya Arayüzü demektir. Dijital HD görüntü kadar, dijital çok kanallı ses de taşıyabilen bir doğrudan dijital bağlantıdır. Analog sinyallere dönüştürmeye son vererek gürültüden tamamen arınmış mükemmel görüntü ve ses kalitesi sağlar. HDMI, DVI (Digital Video Interface - Dijital Video Arayüzü) ile tam olarak geriye dönük uyumludur.
    Evinizde eğlence ve heyecanlı şarkı yarışmaları için Karaoke PuanlamasıKaraoke Puanlaması otomatik olarak şarkı söylemenizi değerlendirip puanlarınıza iliştirilmiş esprilli bir resim gösteren gelişmiş bir özelliktir.
    DTS, DolbyDigital ve ProLogic II surround sesHarici dekoder kullanmaya gerek bırakmayan dahili bir DTS ve Dolby Digital dekoder, ses bilgisinin tüm altı kanalını işleyerek surround ses sunar ve şaşırtıcı doğallıkta bir atmosfer ve dinamik bir gerçekçilik sağlar. Dolby Pro Logic II, herhangi bir stereo kaynaktan beş kanallı surround ses işleme olanağı sağlar.
    DivX videolarının gelişmiş oynatımı için DivX Ultra Onayı DivX Ultra, DivX oynatımını entegre altyazılar, birden fazla ses dili, birden fazla parçayı ve menü gibi özellikleri ile tek bir kolay dosya biçiminde birleştirir.
    DivX, MP3, WMA ve JPEG dijital kamera fotoğraflarını oynatır Birden çok format çalabilme özelliği sayesinde, MP3, WMA, JPEG ve popüler DivX dijital ortam formatı gibi birçok dosya formatını çalabilir ve maksimum dinleme ve izleme keyfi elde edebilirsiniz. DivX çalma özelliği ile sıkıştırılmış yüksek kalite DivX video içeriğini bilgisayarınız dışında da izleyebilir ve paylaşabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    bir de arkadaşlar bu sisteme uydu receiveri bağlayıp ses almak mümkünmü?bildiğim kadarıyla bu sistemde coaxiel giriş var optik yok.stereo kaynak bağlanıp prologicII ile 5.1 ses alabilir miyiz alırsak kalitesi ne olur arkadaşlar?

• bursa da biğmeks varsa bimeksten al derim yoksada fiat çok uygun alabilirsin.
    Bilgisayara bağlayamassın sadece usb soketi ,usb flash sürücü veya ups bellek kartı okuyucu dışındaki başka ups cihazların bağlanmasını desteklemiyor.
    kumandası var.
    tv bağlayım ses sitemi olarak kullanıyorsun .
    evet uydu recevier bağlayabilirsin audıo aux olarak ve koaksiyel ses girişide var denemedim.
  • quote:

bursa da biğmeks varsa bimeksten al derim yoksada fiat çok uygun alabilirsin.
    Bilgisayara bağlayamassın sadece usb soketi ,usb flash sürücü veya ups bellek kartı okuyucu dışındaki başka ups cihazların bağlanmasını desteklemiyor.
    kumandası var.
    tv bağlayım ses sitemi olarak kullanıyorsun .
    evet uydu recevier bağlayabilirsin audıo aux olarak ve koaksiyel ses girişide var denemedim.
    @BESASKIM

Yazdıklarına bir düzeltme yapmak istiyorum. Bilgisayarı sisteme bağlamak mümkün. Hatta bir değil pekçok şekilde bağlamak mümkün.
    MP3 line in girişi mevcut buradan iki ucu sterio jaklı kablo ile bilgisayarının ses kartına bağlayarak rahatlıkla ses alabilirsin. Bu olmasa bile kalite kaybı olmakla beraber mic in girişinden veya
    arkadaki AUX girişinden de bağlamak mümkün. Burada ufak bir hatırlatma da yapmak isterim, eğer bilgisayarınızı bu tür cihazlara bağlarsanız bilgisayarın sesini çok açmayıp orta seviyelerde tutmanızı ve ses seviyesini ses sisteminizden ayarlamanızı tavsiye ederim. Aksi halde hem kaynak sinyali fazla açarak sisteminize zarar verirsiniz hem de seste bozulmalar olduğunu hissedersiniz.
    Ayrıca @TheWoLF sterio kaynakları prologicII ile 5.1 olarak dinleyebilirsin. Resmi sitesindeki pdf dökümanında da açıkça belirtmiş.

saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhifi -- 4 Eylül 2007; 10:23:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rating

bir de arkadaşlar bu sisteme uydu receiveri bağlayıp ses almak mümkünmü?bildiğim kadarıyla bu sistemde coaxiel giriş var optik yok.stereo kaynak bağlanıp prologicII ile 5.1 ses alabilir miyiz alırsak kalitesi ne olur arkadaşlar?

Alıntıları Göster
    bende digiturk var
    digiturk ile 3357'nin dvd player'ını scart kabloyla, tv ile de digiturk receiver'inin componenet kablo ile bağlayınca gayet güzel ses elde ediliyor.
    5 kolondan ses almak ise tv kanalının özelliğine bağlı
    lig tv seyrederken 5 kolondan ses alamıorum ama fox tv de ingiltere ligini seyrederken 5.1 ses alınabiliyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: vodkavisn

bende digiturk var
    digiturk ile 3357'nin dvd player'ını scart kabloyla, tv ile de digiturk receiver'inin componenet kablo ile bağlayınca gayet güzel ses elde ediliyor.
    5 kolondan ses almak ise tv kanalının özelliğine bağlı
    lig tv seyrederken 5 kolondan ses alamıorum ama fox tv de ingiltere ligini seyrederken 5.1 ses alınabiliyor..

Alıntıları Göster
    Arkadaslar bende bu sistemi almak istiyorum fakat benim USB tanimiyor iki farkli firmada denedim acmiyor.
    bu degil denedigim hicbir philips marka player acmadi:(
    benim memory 4 GB corsair memory

fikri olan varmi? sir bu yuzden bunu almaktan vazgecebilirim:(

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWoLF

3.kumandası varmı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TheWoLF

3.kumandası varmı

http://forum.donanimhaber.com/m_16739763/tm.htm
    bilgisayara ve uyduya bağlanabiliyor.. kumandası var

• quote:

Orijinalden alıntı: ejderatesi

Arkadaslar bende bu sistemi almak istiyorum fakat benim USB tanimiyor iki farkli firmada denedim acmiyor.
    bu degil denedigim hicbir philips marka player acmadi:(
    benim memory 4 GB corsair memory

fikri olan varmi? sir bu yuzden bunu almaktan vazgecebilirim:(

Alıntıları Göster
    kingston marka flaş bellek denemeni tavsiye ederim çünkü ben ondan kullanıyorum ve hiç bir sorun yok.
  • quote:

kingston marka flaş bellek denemeni tavsiye ederim çünkü ben ondan kullanıyorum ve hiç bir sorun yok.

Alıntıları Göster
    arkadaslar bu aleti almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye etmiyorum.. ben yandım siz yanmayın... muzik muzik değil woofer dan ses nerede ise gelmiyor.. bir iki film dışında pl2 hiç işe yaramıyor. arka hoporlerin sesini yükselttiğinde bile duyulmuyor.. philipse lanet ediyorum.
    tek güzel olduğu yön dvd filmlerde ses kalitesi güzel ve hakkını veriyor onun dışında beş para etmez bir sistem..

bir de kumandası normal kumanda şekline göre ters yapılmış altı kayık gibi yuvarlatılmış.. her seferinde eline ters alıyorum, kenarındaki tuşlara basmaya çalıştığında elinde dönüyor.

philipsten bu kadar adi bişey beklemezdim... sanrupid sr2100m 1+1 sistemimi mumla arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seasoul -- 23 Eylül 2007; 14:48:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: seasoul

arkadaslar bu aleti almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye etmiyorum.. ben yandım siz yanmayın... muzik muzik değil woofer dan ses nerede ise gelmiyor.. bir iki film dışında pl2 hiç işe yaramıyor. arka hoporlerin sesini yükselttiğinde bile duyulmuyor.. philipse lanet ediyorum.
    tek güzel olduğu yön dvd filmlerde ses kalitesi güzel ve hakkını veriyor onun dışında beş para etmez bir sistem..

bir de kumandası normal kumanda şekline göre ters yapılmış altı kayık gibi yuvarlatılmış.. her seferinde eline ters alıyorum, kenarındaki tuşlara basmaya çalıştığında elinde dönüyor.

philipsten bu kadar adi bişey beklemezdim... sanrupid sr2100m 1+1 sistemimi mumla arıyorum

Alıntıları Göster
    dostum bence sen sistemi servise bi götür
    ben usb okuma dısında hiç bir sorunla karsılasmadım
    ayrıca kullanma kılavuzunu ayrıntılı okuyunca bi kaç özelliğini daha farkettim.
    arka hoparlör sorununu hallettiğini sanıodum ama sanırım tam düzelmemiş
    hoparlör geciktirici kısmını okumanı tavsiye ederim kullanma kılavuzundan
    eğer arka hoparlöre yakın olarak oturuosan orda yapacağın 2 veya 3 ms'lik bi düzeltme sonucunda arka hoparlörlerden daha verimli ses alacağını düşünüorum.

• Bu ürünü en iyi fiyata nereden alabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skulll

Bu ürünü en iyi fiyata nereden alabiliriz?
    Ben en iyi fiyatı burada buldum.

http://www.estore.com.tr/EStore/Products.aspx?catalog=Elektronik&productid=EK07306(43000000)

Liste Fiyatı : 599,00 YTL
    Bizde : 455,08 YTL + KDV
    KDV Dahil : 537,00 YTL
    Havale ile : 510,15 YTL
  • 3357 sistemde gece ayarı veya benzeri bir ayar varmış sanırım. Gece ayarı nasıl aktif ediliyor?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.