yoksa çözmemesi imkasızdı yani ayarlardan olduğu belliydi ama yinede çözsede çözmesede satacam diyosunuz
quote:
Orijinalden alıntı: merttt35
Arkadaşlar selam...HTS3357 sistemimle sanırım bi problem yaşıyorum.Bilgili ve tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum.dvd orjinal kayıt demeden çoğu filmde takılıyor.Acaba bu sistemin bu çeşit kronik bi problemi varmı yoksa benmi abartıyorum yada benim cihazdamı problem var.Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.
Bu sorunu nasıl hallettigini anlatırsan cok sevinirim. Ben de su anda dvd calıstıramıyorum, menude ulasamadıgım bir kısım var sondan ikinci sekmede. Muhtemelen alete reset atmam gerekiyor ancak ulasabildigim menulerde reset secenegi yok.
Merhaba arkadaşar,
evde philips hts 3357 home theater ım var. ancak filmden cok müzik amaclı kullanmayı seviyorum. fakat CD dışında birşey açılmıyormu bunda ? yani usb den mp3 olarak açamıyormuyuz bunda ? veya bilgisayardan internet üzerinden açtıgım muzıklerı bılgısayarı bu ses sistemine bağlayarak ses alınamıyor mu ?
lutfen yardın ediin. bosuna gidip baska birseye para vermek istemiyorum. sadece CD takarak kullanılıyorsa çok işime yaramayacak cunku :((
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme