Şimdi Ara

Philips Hue Hakkında (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.932
Cevap
131
Favori
134.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben şeritleri kutudan cıkan kısa kablo ile bağlıyorum o ürünü kullanmıyorum

Bide ışıkların tam gücünü nasıl alırız koltuk arkası ölümü olur led icin ben koltuk arkasına koydum led şeritleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • letheshe L kullanıcısına yanıt
    Evet V2 olsaydı süper olurdu ben kullanıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • spencermila S kullanıcısına yanıt
    Tv'de sync olayı çok elzem değilse Android telefonların kamerasını kullanıp görüntüdeki renkleri hue lambalarla aktaran uygulamalar var.

Philips Hue Camera Sync official promo video:https://www.youtube.com/watch?v=MGvVSocr7NU&feature=youtu.be

• quote:

Orijinalden alıntı: mrth87

Tv'de sync olayı çok elzem değilse Android telefonların kamerasını kullanıp görüntüdeki renkleri hue lambalarla aktaran uygulamalar var.

Philips Hue Camera Sync official promo video:https://www.youtube.com/watch?v=MGvVSocr7NU&feature=youtu.be
    bunun icin kamera hep acık olacak gibi ozamanda anlamı olmayacak bana zaten yeni 4k tv lazımdı en güzeli bir philips almak olacak ozaman o cihaza verecegim paranın üstüne biraz daha koyar tv alırım bu sorunda ortadan kalkar genelde televizyonda izliyorum flimleri büyük oldugu icin

• quote:

Orijinalden alıntı: spencermila

Ben şeritleri kutudan cıkan kısa kablo ile bağlıyorum o ürünü kullanmıyorum

Bide ışıkların tam gücünü nasıl alırız koltuk arkası ölümü olur led icin ben koltuk arkasına koydum led şeritleri
    1 metrelik şerit ledin kutusundan çıkan uzatma kablosundan farklı bir parça o. Bahsettiğiniz kısa kablo ile şerit ledi direkt olarak ekleyebiliyorsun. Ancak o diğer parça ile eğer şerit led daha önceden kesilmişse o parçayı eklemeni sağlıyor.
    ben odamda monitör kullandığım için iş görüyor playstation'da. salonda büyük tv için birşey diyemem. philips tv konusunda ne kadar iyi bilmiyorum ama lg'nin nanocell samsung'un qled gibi teknolojileri varken..

• quote:

Orijinalden alıntı: mrth87

ben odamda monitör kullandığım için iş görüyor playstation'da. salonda büyük tv için birşey diyemem. philips tv konusunda ne kadar iyi bilmiyorum ama lg'nin nanocell samsung'un qled gibi teknolojileri varken..
    iceride 165 inc son model lg var benim odada 110 inc sony var pc monitörü ise 32 4k lakin ben tv yide 4 yapmak istedigimden phlips almak istedim lakin samsumg vb alırsam hdm cihazınada 2 bin tl vermem gerekecek anlamı olmayacak philips tv ile bu sorunumu çözüyor ben genelde pcde yazı yazarım tvde video felan dizi flim izlerim...
  • quote:

iceride 165 inc son model lg var benim odada 110 inc sony var pc monitörü ise 32 4k lakin ben tv yide 4 yapmak istedigimden phlips almak istedim lakin samsumg vb alırsam hdm cihazınada 2 bin tl vermem gerekecek anlamı olmayacak philips tv ile bu sorunumu çözüyor ben genelde pcde yazı yazarım tvde video felan dizi flim izlerim...

Alıntıları Göster
    165 inç mi?
    Böyle bir tv var mı hocam?
    165*2,54=420 cm ekran eder yaklaşık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpman

165 inç mi?
    Böyle bir tv var mı hocam?
    165*2,54=420 cm ekran eder yaklaşık.

Alıntıları Göster
    Kusra bakma hocam yanlış yazmışım bendeki model bu

• quote:

Kusra bakma hocam yanlış yazmışım bendeki model bu
    https://www.hepsiburada.com/lg-65sm8000pla-nanocell-4k-ultra-hd-65-165-ekran-uydu-alicili-smart-led-televizyon-p-HBV00000OEZ8A?magaza=Hepsiburada

Alıntıları Göster
    Est. Hocam.
    Güzel Tv. İyi günlerde kullanın.

• quote:

Est. Hocam.
    Güzel Tv. İyi günlerde kullanın.

Alıntıları Göster
    Bana önerebileceğiniz tv varmı philips 120 ekran yada daha üstü 140 kadar şuan 110 sony kullanıyorum 4k istiyorum hue ile kullanacagım

Tavsiyem aşağıdaki Philips oled tv olacaktır.
    Tabi genel kullanımda uhd sinema, dizi vb. gibi içerikler olacaksa.

Philips 55OLED804/12 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı Ambilight 4K Ultra HD Smart OLED TVhttps://www.hepsiburada.com/philips-55oled804-12-55-139-ekran-uydu-alicili-ambilight-4k-ultra-hd-smart-oled-tv-p-HBV00000OR1CF?magaza=Hepsiburada

Ben 2 senedir LG oled kullanıyorum ve gayet memnunum.
    Zaten iki üründe de aynı LG panel kullanılıyor.

• scorpman kullanıcısına yanıt
    Fiyatı aşıyor beni

Maalesef. Fiyatlar bu aralar epey yükseldi.
    En azından bu iş için hedef ürününüz belli.
    Uygun bir kampanya veya indirim çeki falan takip etmekte fayda var.

• quote:

Maalesef. Fiyatlar bu aralar epey yükseldi.
    En azından bu iş için hedef ürününüz belli.
    Uygun bir kampanya veya indirim çeki falan takip etmekte fayda var.
    dogrudur ama odam icin fazla gelecektir fiyatı biraz daha beklemekte fayda var gibi
  • sepette ek yüzde 8 indirim var
    www.gittigidiyor.com
    Phılıphs Hue - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/arama/?k=ph%C4%B1l%C4%B1phs+hue
  • Merhaba, yaklaşık 1 aydır Philips Hue E27 Renkli ampulu çocuk odasında ışığı azalmış şekilde mavi renkle kullanıyorum (gece lambası amaçlı)
    Güç gittiğinde eski halini hatırlama ayarını da açtım, ışı kapatıp açınca eskisi gibi duruyor.
    Fakat ortalama haftada bir kere ışık ayarı kendiliğinden resetleniyor ve ışık parlak sarı bir şekilde açılıyor. Tekrar uygulamadan ayarlamak zorunda kalıyorum.
    Sizde de oluyor mu acaba? Bir çözümü var mıdır bunun?
  • ben de philips hue ailesine hue play alarak katıldım.verdiği memnuniyet hissi ve duygusu tatminkar olsa da fiyatlar bence aşırı ve de gereksiz derecede pahalı.çok elim gitti geldi 2 haftadır sürekli fiyat kovalıyordum c.tesi günü bir satıcıdan(2 hue play+ hue bridge) 1.099 tl artı 75 tl yapı kredi puan kampanyası ile ok yaydan çıktı.ilerleyen zamanlarda şerit led ve salon ile oturma odasına hue ampullerden almayı düşünüyorum
    buda ilk kurulumdaki ufak giriş tecrübem , telefon kameram pek iyi değildi idare edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captanico -- 26 Ağustos 2020; 16:5:40 >

• Merhaba, aranıza go v2 ve iris ile katıldım, şimdi hangi ampülle devam etsem diye düşünüyorum :)
    Philips Hue Hakkında

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.