Şimdi Ara

Philips Hue Hakkında (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.934
Cevap
132
Favori
134.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün akşam farkettim sony tv aplikasyon olarak "hue essentials" adlı bir program gelmiş, indirdim philips bridge falan arıyordu, elimde hue set olmadığı için test edemedim, var mıdır bu işin aslını bilen?

pek umudum yok ama aplikasyonla çözüldü mü diye düşünmedim değil, internette de kaynak bulamadım.
  • Erdem038 kullanıcısına yanıt
    İnternete ihtiyaç yok zaten lokal ağ oluşturuyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mhasturk kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdem038

Merhaba bu lambaları wi-fi ağına bağlı fakat internet olmadan kullanmak mümkünmü
    İlk etapta var. Çünkü update yapmadan kurulum gerçekleşmiyor diye hatırlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrth87 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• 2 adet hue play aldım bridge ile birlikte bunları bağladım ve tvye senkronize ettim, tv de philips. Ancak hue playleri nasıl kapatacağımi bulamadım. Bilen var mı acaba nasıl kapatabilirim fişini çekmekten başka yolu olması lazım bunun.

• thedarkride T kullanıcısına yanıt

Hue uygulamasindan kapatamadiniz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulama harici kapatma yöntemi yok mudur tvden fln? Ordan kapatabildim.

• Kadirdalgic kullanıcısına yanıt
    Şimdi de hue+ambilight kullanıyordum. Sonra uygulamadan ışıkları kapattım, şimdi ambilight ile uyumlu çalışmiyorlar. Tvden tekrar yapilandirdim goruyo lambaları ama videoyu takip etmiyor. Ayarlardan da videoyu takip et açık ancak sabit renk halinde duruyor. Bunun çözümünu biliyor musunuz?

• Çözümünü buldum belki böyle bir hatayla karsilasanlar olur diye yaziyim. Hue essentials uygulamasında savma bir ortam olsuturmusum, hata da veriyordu orda biseyleri o ortamı silince düzeldi.

• Merhaba hue başlangıç kiti var gece belli bir saatten sonra bütün ışıkları kapat şeklinde ayarladım, sorun kapatması gerekirken tam tersi bütün ışıkları açıyor dimli olanları da tamamen kapalı olanlarında açıyor çözümü nedir bilen varmı

• thedarkride T kullanıcısına yanıt

Bende her seferinde televizyon menüsünde bu işlemi yapmaktan sıkılmıştım biraz araştırınca Philips TV remote yazlımını buldum. Oradan kolayca açıp kapatabiliyorum.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tpvision.philipstvapp

Yazılım philips tavsiyelerinde varolan bir yazlım olduğundan güvenip yüklemiştim.

Birde şimdi farkettim yeni versiyonuda çıkmış deneme fırsatım olmadı

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tpvision.philipstvapp2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertosgali -- 5 Ekim 2020; 13:11:57 >

• Hue ürünlerinden bazıları için amazon.com.tr’de bu güne özel primeday indirimi var.

İlgili ürünlerde indirim bekleyenler için kaçırılmaması gereken fırsat gibi fiyatlara bakınca.

• aliboduroglu kullanıcısına yanıt
    Bende bu ürünü aldım. Umarım pişman olmam.

Philips Hue Play 2'li Özel Başlangıç Seti (Bağlantı Köprüsü Dahildir)
    amazon
    Philips Hue Play 2'li Özel Başlangıç Seti (Bağlantı Köprüsü Dahildir)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B086CSDMSF/ref=cm_sw_r_cp_api_i_0rHHFb1GC42GY

• Peerless kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın. Bende v2 bridge, v3 4 metre lightstrip smart led ve v2 hue go vardı. İndirim iyi olunca daha sonra almayı düşündüğüm v4 4 metre lightstrip smart led ve 2 adet smart button aldım.

• aliboduroglu kullanıcısına yanıt
    Sizde baya ekipman varmış. Ben bayadır düşünüyordum ama fırsat olmuyordu. Uzun zamandır da bu fiyatlara görmedim. Bridge v2 olmasının bir avantajı var mı? Benim aldığım setteki bridge hakkında bilgi de yazmıyor.

Aldığınız V2’dir. V1 eski ve yuvarlak. Artık satılmıyor bile. Ben de ilk aldığımda bu endişeye düşmüştüm. Birkaç hafta önce V1 desteği kesildiği duyurusu yapıldı philips tarafından.

• quote:

Orijinalden alıntı: losthell

dün akşam farkettim sony tv aplikasyon olarak "hue essentials" adlı bir program gelmiş, indirdim philips bridge falan arıyordu, elimde hue set olmadığı için test edemedim, var mıdır bu işin aslını bilen?

pek umudum yok ama aplikasyonla çözüldü mü diye düşünmedim değil, internette de kaynak bulamadım.

Sizin yazınızı görünce biraz araştırma yaptım. Aşağıdaki video'yu gördüm. İncelemek lazım.

aynı ürünü 1 ay kadar önce 1.050 tl ye almıştım

• captanico kullanıcısına yanıt
    Prime indirimi ile 940tl oldu hocam. Ben bayadır bu fiyata görmemiştim.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.