Şimdi Ara

Philips LCD Çapraz Çizgi Sorunu !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Philips 19CW9FB markalı LCD monitör kullanıyorum. Monitöre çok yakından baktığımda, daha çok beyaz arka planlarda farkedilen böyle ince ince, soluk şekilde sağdan sola çapraz çizgiler farkediliyor. Ama aşırı yakından baktığımda görülüyor. Kesinlikle 40-50 cm'den bile farkedilmez.. Ancak yine de rahatsız ediyor insanı ister istemez. Bir çözümü var mıdır ve neden kaynaklanıyor olabilir. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crosas -- 13 Temmuz 2010; 12:28:38 >

• Bilen yok mudur arkadaşlar ?
  • takmayacaksın arkadaş ben bunu öğrendim 2 tane lcd verdi 2. günde ölü pixel çıktı diye 3.yü aldım 4. günde ölü pixel çıktı gitsem değiştiririm ama bıktım artık takmıyorum uzaktan farkedilmiyorsa sende takma zaten büyük ihtimal düzelmez
  • Ölü pixel lcd'lerin kaderi zaten ona yapacak birşey yok :)
  • aynen öyle vatandan aldım yeni versem değiştircekler 1 ay içinde ama bıktım artık ya 1 olur 2 olur bu 3. 2-3 günde
  • Hiçbir bilgisi olan yok mu arkadaşlar ya ?
  • Bende aynı monitörü kullanıyorum Bestbuydan 1.5 ay önce aldım indirimdeydi dün sabah hiçbirşey yoktu kapattım bilgisayarımı dışarı çıktım gece eve geldim bir açtım ekranın altında bembeyaz bir çizgi.. en altında.. orda hiç renk yok bilgisayar açılırken windows dolarken bile o beyazlık kalıyor. Yani renk gitmiş ordaki :S film izlerken falan simsiyah ekranda ordaki bembeyaz çizgi gözümü falan alıyor gerçekten rahatsız ediyor insanı :S:S ben ne yapmalıyım :S geri götürsem 1 ayda anca değişir dediğiniz gibi.. ne yapıcam ben o sürede..
  • Daha önce samsung ekranda bir uçtan bir uca siyah cizgi oluşmuştu, ölü piksel gibi beyazda çok belli oluyordu garanti kapsamında paneli değiştirmişlerdi.

Sizin sorununuzda buna benzer bir şey sanırım, ürünün garantisi devam ederiyorsa servise gösterin.
  • Aynen dediğinize benziyor.. üstelik o beyaz çizgi bazen sapıtıyor titriyor sürekli ve içinden siyah noktalar kümesi geçiyor gibi.. yani sürekli beyazda kalmıyor.. görmezden gelinicek birşeyde değil.. bugün aldıgım yere götürücem bakalım ne olucak.. teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.