Şimdi Ara

PHILIPS LCD/LED TV CLUB (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.680
Cevap
22
Favori
424.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: manolpan

quote:

Orijinalden alıntı: xxpashaxx

arkadaşlar philips'in 8000 serisi türkiye de satışa çıkmadı mı? ben birtürlü internette bulamuyorum, özellikle aradığım model 46PFL8606K/02 bu, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Bahsettiğin model 2011 model tv dir ve kapalı kutu bulman çok zor.2012 modelin kodu PFL8007K dır.

peki bu model hangi mağazalarda bulunabiliyor mu? arattığım zaman oda bulunmuyor, (istanbul bilişim haricinde)
  • Arkadaşlar selamlar.

Birkaç model arasında kaldım, 42pfl6877 ve 42pfl6097 de bunlar arsında. fakat bu modellerde dahili uydu alıcı var.

Bu durumda ntvspor, trt gibi kanallar maç yayınları sırasında şifre koyduklarında izleyemeyeceğiz.
    Daha çok basketbol maçlarını takip edeceğim. Örneğin ntvspor euroleague maçları esnasında şifre girecekse ve dolayısıyla baskeybol maçlarını izleyemeyeceksem, bu tv'yi almamın hiç gereği yok.

Bu noktada birkaç sorum var.

1) Bunun şifreyi kaldırmanın bir yolu var mı? Bu TV ile şifresiz maç izleyebilir miyiz?,

2) Piyasadaki philips modeller arasında harici uydu alıcılı önerebileceğiniz var mı? örn, 40pfl5507h modelinde yok, biliyorum.
    bunun dışında 6xxx serisinde bulabilir miyiz? Avrupada pfl6097h gibi uydu alıcısız modeller var. fakat Türkiye'de satılmıyor sanırım?

Cevaplarınızı bekliyorum.
  • 6000 serisinde dahili uydu alıcısı olmayan yok çünkü maalesef uydu alıcısız satmıyor artık televizyonlar,TÜrkiye'de uydu alıcılı tercih ediliyor.5507 modeli açıkçası en iyi paneldir, f/p oranında da çok iyidir. Tavsiyemdir, foruma biraz bakınca herkesin 5507 istediğini ve sevdiğini de görebilirsiniz.
  • arkadaşlar bu tvyi almayı düşünüyorum PHILIPS 32PFL3517H/12 FULL HD LED LCD TV ama kullanlara 2 sorum olucak bu mkv mks dosya formatını tv calıstırmıyormu calıstırmıyorsa playstationdan 1080p cözünürlüklü film izleyebilirmiyim ? birde az önce canak anten dükkanı olan bi adamla konustum uydu alıcılı tv leri önermem dedi uydu alıcısı satmak için mi dedi ? yorumlarınızı bekliyorum hemen bu aksam almayı düsünüyorum yorum yaparsanız sevinirim
  • shoe tw, tv8, beyaz tv, bugün tv kanallarım silindi
    kanalları nasıl yeniden yükleyebilrim
    yardımcı oln lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: snnsmz

shoe tw, tv8, beyaz tv, bugün tv kanallarım silindi
    kanalları nasıl yeniden yükleyebilrim
    yardımcı oln lütfen...

Diğerlerini bilmem de Beyaz TV'nin silinmesi isabet olmuş.
  • arkadaslar yazılım guncellemek ıstıyorum phılıps 42pfl4606, teledunya kullanıyorum rıca etsem bırısı bu yazılardan ne anladıgını söyleyebılır mı ? teledunya geçıyor yazının bırınde

son guncelleme notu :

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpcontent.pl?scy=TR&slg=TUR&mid=Link_Software&session=20121101085852_195.174.80.22&ctn=42PFL4606H/12&dct=FUS&did=TUR&reldct=FHI&file=/files/4/42pfl4606h_12/42pfl4606h_12_fhi_eng.pdf#toolbar=0&zoom=100

• quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

arkadaslar yazılım guncellemek ıstıyorum phılıps 42pfl4606, teledunya kullanıyorum rıca etsem bırısı bu yazılardan ne anladıgını söyleyebılır mı ? teledunya geçıyor yazının bırınde

son guncelleme notu :

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpcontent.pl?scy=TR&slg=TUR&mid=Link_Software&session=20121101085852_195.174.80.22&ctn=42PFL4606H/12&dct=FUS&did=TUR&reldct=FHI&file=/files/4/42pfl4606h_12/42pfl4606h_12_fhi_eng.pdf#toolbar=0&zoom=100

TV does not response to the remote control when you switch to France 24 or Balkan TV channels via Teledünya digital service provider.

Teledünya dijştal servis sağlayıcısı üzerinden France 24 ya da Balkan TV kanallarına geçtiğinizde TV kumandaya tepki vermiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: EyezBerg

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

arkadaslar yazılım guncellemek ıstıyorum phılıps 42pfl4606, teledunya kullanıyorum rıca etsem bırısı bu yazılardan ne anladıgını söyleyebılır mı ? teledunya geçıyor yazının bırınde

son guncelleme notu :

TV does not response to the remote control when you switch to France 24 or Balkan TV channels via Teledünya digital service provider.

Teledünya dijştal servis sağlayıcısı üzerinden France 24 ya da Balkan TV kanallarına geçtiğinizde TV kumandaya tepki vermiyor.

guncelleme yapıyım mı performans artısı olurmu sızce hıc ?

• France 24 ve Balkan TV kanallarını izlemiyorsanız gerek yok :)
  • Merhaba Arkadaşlar,
    5507 modeltv aldım iki günlük aksaklıktan dolayı bugün elimde olacak, Muhtemelen beraberinde gözlük hediyesi yok diye tahmin ediyorum.
    Bu tv de PTA507 model aktif gözlük kullanılmakta, Fakat piyasada hiç bir satıcının stoklarında bu ürün yok, bir kısmı stoklarımıza girecek diyor.
    Sizlere sorum, bu tv de kullanmak üzere farklı bir marka aktif gözlük aynı işi görmezmi,
    yada pta507 satan bir yer varmı.

Teşekkürler.
  • bende 5507 almayı düşünüyorum ama 40 inçinde sharp panel varken 46 inçde samsung panel varmış deniyor.bende 46 inç istiyorum.gerçekten böyle bir durum varmı.varsa eğer arada çok fark olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbirsin18

bende 5507 almayı düşünüyorum ama 40 inçinde sharp panel varken 46 inçde samsung panel varmış deniyor.bende 46 inç istiyorum.gerçekten böyle bir durum varmı.varsa eğer arada çok fark olur mu

Dostum 40" olanın kesinlikle sharp panel var diye bi kaide yok,
    40" olanlarda sharp panel çıkabiliyormuş,
    yani 40" modelini alırsan panelin sharp olabilirde, olmayabilirde,

Bende 46" olanı var ve sırf görüntü kalitesine hasta olduğum için aldım diyebilirim,
    bence sende düşünüyorsan ve 46" almak istiyorsan önce bir tekno markete gidip canlı canlı görmeni tavsiye ederim.

fakat tekrar söylüyorum, bendeki 46" modelin paneli sharp mıdır samsungmudur bilemem ama görüntüsü oldukça tatmin edici.

Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Avantgarde80

quote:

bende 5507 almayı düşünüyorum ama 40 inçinde sharp panel varken 46 inçde samsung panel varmış deniyor.bende 46 inç istiyorum.gerçekten böyle bir durum varmı.varsa eğer arada çok fark olur mu

Bende 46" olanı var ve sırf görüntü kalitesine hasta olduğum için aldım diyebilirim,
    bence sende düşünüyorsan ve 46" almak istiyorsan önce bir tekno markete gidip canlı canlı görmeni tavsiye ederim.

fakat tekrar söylüyorum, bendeki 46" modelin paneli sharp mıdır samsungmudur bilemem ama görüntüsü oldukça tatmin edici.

Saygılar

46 larda Samsung PSA panel kullanılıyor,40 larda kullanılan Samsung PVA panele göre daha iyi bir panelmiş.

• millet sharp sharp diye yanıp tutuşuyor. aynı anda sharp batmamak için yırtınıyor. yazık valla lg ve samsung ne hale getirdi şu piyasayı...

bende de 40" 5007h var, hani o sharp panel olmasa philips'in saçma sapan işleri yüzünden çekilecek televizyon değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 16 Kasım 2012; 17:05:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talin

quote:

quote:

Saygılar

46 larda Samsung PSA panel kullanılıyor,40 larda kullanılan Samsung PVA panele göre daha iyi bir panelmiş.

tek model tv de farklı farklı panel kullanmanın anlamı neydi acaba,
    philips bu seri üzerinde bi deneme mi yaptı acaba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: talin

quote:

quote:

Saygılar

tek model tv de farklı farklı panel kullanmanın anlamı neydi acaba,
    philips bu seri üzerinde bi deneme mi yaptı acaba

Sharp panelli beğenilip çok satınca daha ucuz olan Samsung panele dönmek zorunda kalmışlar.

• Arkadaşlar 5507 model tv için henüz gözlük temin etmediğim için 3Dyi test etme imkanım olmadı,
    TV beraberinde bir medya oynatıcı almayı düşünüyorum
    3D Half SBS filmleri sorunsuz oynatmam için, normal bir medya oynatıcı işimi görürmü, (Mesela; Dark CineManiaXS)
    yoksa 3D oynatıcı özelliği olan bir medya oynatıcı mı almam gerekiyor. (Mesela; Egreat R6S)

Forumda araştırdım fakat, farklı farklı fikirler beyan edilmiş, Kimisi herhangi bir medya oynatıcı ile HSBS filmleri sorunsuz oynattığını iddia ederken bazıları sorun olabileceğini söylemekte.

Bu tv den 3 D film izleyen arkadaşlardan yardım rica ediyorum

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avantgarde80 -- 19 Kasım 2012; 16:24:19 >
  • herkese selamlar, kısa birşey sormk isityorum. cevaplar yada yönlendirirseniz sevinirim.

philips 32pfl3517 serisi bir tvde hdmi ile bilgisayardan görüntü almaya çalışıyorum fakat görüntü bozuk geliyor. ne tam çözünürlük uyuyor nede renkler.
    sanki keskinlik sonuna kadar açılmış gibi. bu sorun tvdeki bir ayardanmıdır. kablodan mı?

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

millet sharp sharp diye yanıp tutuşuyor. aynı anda sharp batmamak için yırtınıyor. yazık valla lg ve samsung ne hale getirdi şu piyasayı...

bende de 40" 5007h var, hani o sharp panel olmasa philips'in saçma sapan işleri yüzünden çekilecek televizyon değil.

Kalitesiz televizyonları kaliteli gibi pazarlamayı başardıkları ve insanlar bu kaliteyi ucuza satın aldıklarını düşündükleri sürece televizyon piyasasında kalite her zaman azalacak.Millet tutturmuş bir panel diye, hiçbir şey panelde bitmiyor. Philips'in görüntü kalitesi LG'den kat kat daha iyidir, bunu herkes bilir ama Philips çoğu televizyonunda LG panel kullanır. Nasıl oluyor? Bunun sebebi aldığın panel içi sıvı dolu boş bir panel. Önemli olan onun üzerine işlediğin görüntü kalitesi, tecrübesi, işlemcisi, devreleri. Apple'ın retina ekranı hiçbir yerde yok ama gel gör ki Apple da samsung'dan alıyor panelleri. Ondan dolayı bu konuya takılmayın, Philips'in görüntü işleme tecrübesidir zaten fark yaratan.

• 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.