Şimdi Ara

PHILIPS LCD/LED TV CLUB (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.680
Cevap
22
Favori
424.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Söylediğiniz model Plazma tv ile 5007 ile arasında kalmıştım bende Plazma almamın nedenlerini şöyle sıralayım;

Öncelikle kesinlikle görüntü kalitesi almama nedeni değil Plazmaların görüntü kaliteleri cidden güzel ancak ben elektronik eşyada ısınma durumuna özellikle dikkat eden biriyim şimdiye kadar bu hassasiyetim hep lehime işledi Plazma tv'ler Led'lere göre ciddi anlamda fazla ısınıyor.

Eskiden Plazma'lar biraz fazla elektrik tüketirdi şimdi bu fark azaldı ama yinede Plazma biraz fazla ama çok cüzi farklar bunu belirtmek lazım.

Plazma biraz daha narin alet rodaj süresi vb. şeyler benim yoğunluğum nedeniyle dikkat edemeyeceğim biraz daha hor kullanmaya gelecek bir tv olması gerekiyordu bunlardan dolayı Plazma'dan vazgeçtim birde 5007'in görüntüsü mat ekran ve Plazma yoğunluğuna yakın olduğu için hoşuma gitti.

Bunun yanında ST30 en alt verisyonu olması lazım Panasonic Plazmaların buda panel kalitesi gibi etkenlerin zaman ile ne gibi durum ile karşılaşılır belkide hiç sorun olmayacak ama yinede bir soru işareti olacaktı.

Çok teknik ayrıntılara girmeyeceğim kontrast tepkime hızı hz özellikleri zaten kimin daha başarılı olduğu belli eğer benim uğraşamayacağım ayrıntılar önemli değil diyorsanız Plazma alın derim ama 5007'de bence ST30'u aratmaz...

• Arkadaşlar Merhaba.

46PFL5507k/12 televizyonum geldi ve kullanıyorum.

İnceleme için ayrı bir bölüm mü açıyım yoksa burada mı değerlendirme yapıyım sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bencn17

quote:

Orijinalden alıntı: player75

quote:

quote:

arkadaşlar philips led tv almayı düşünüyoruz. aşağıdaki modellerden f/p ve özellikleri itibari ile hangisini almamız sizce daha uygun olur. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Şu an için almayı düşündüğümüz tv fiyatı ve özellikleri itibariyle 37pfl4007h modeli

http://www.hepsiburada.com/liste/philips-37-full-hd-led-smart-televizyon-37pfl4007h/productDetails.aspx?productId=evph37pfl4007h&categoryId=163192

alternatif düşündüklerimiz

1.42pfl3507hhttp://www.hepsiburada.com/liste/philips-42-full-hd-led-televizyon-42pfl3507h/productDetails.aspx?productId=evph42pfl3507h&categoryId=163192

2.42pfl4007khttp://www.hepsiburada.com/liste/philips-42-full-hd-led-smart-televizyon-42pfl4007k/productDetails.aspx?productId=evph42pfl4007h&categoryId=163192

42pfl4007k modelinde dahili uydu alıcısı var mı? bu uydu alıcısına d smart bağlamak mümkün mü?

yorumlardan 40pfl5007h modeli için olumlu görüşler okudum. bu 4 tv modeli arasında hangisi en akıllı seçim olur?

http://www.hepsiburada.com/liste/philips-40-full-hd-led-smart-televizyon-40pfl5007h/productDetails.aspx?productId=evph40pfl5007h&categoryId=163192

Düşünmeden 5007'yi alırdım dediğiniz tv'lerin hepsini canlı şekilde izledim 5007 modeli görüntü olarak çok daha iyi fiyat olarak ciddi farklar yok...

3D'de istiyorsanız 5xxx serisinin 5507'sini önerebilirim sizede tek sorunu aktif olması bunun yanında bazı mağazalara 4307 gelmiş görüntü kalitesi aynı ve pasif gözlük diye oldukça övüyor görevliler neden bilmiyorum bu durum ama yayınlarda 4307 5007'nin oldukça gerisinde gibi geldi bana dikkat edin derim fiyat olarakta cazip değil ayrıca...

Aldığınız tv'lerde dahili uydu alıcısı olsa bile harici uydu alıcısı d-smart vb. ürünleri kullanabiliyorsunuz...

yorumunuz için teşekkürler

5007 nin 400 hz olması ve dahili wifi özelliği dışında 42pfl4007k modeline üstünlüğü var mıdır? çok fazla smart uygulamalarını kullanacağını düşünmüyorum. dahili uydusu olması ve 1000 lira civarı bir indirimde olması cazip kılıyor gibi. ama daha teknik ve görsel anlamda 5007 daha önde diyorsanız 5007 yi ön sıralara alabiliriz

Görüntüler arasında benim gördüğüm farkedilebilir düzeyde fark var özellikle aynı görüntü ekrandayken yakınlaşırsanız tv'lere arada farkı daha net görürsünüz...Birde ciddi fiyat farkı olmaması ve alacağınız tatmin hesaba katılırsa aradaki farka değer düşünceseydim ama yinede siz canlı görün kararı daha iyi vereceksiniz belki beni rahatsız eden ayrıntılar sizi rahatsız etmeyebilir....

büyük ihtimalle 5007 ya da 5507 modellerinden birini alacağız. 5007 de dahili uydu alıcısı var ancak 5507 de yok. 5507 3d bu nedenle tercih sebebi olabilir. bu iki model arasında 5507 daha iyi bir seçim mi olur? 3d performansı ve görüntü olarak iyi bir tv midir?

5507H
    http://www.philips.com.tr/c/televizyonlar/5500-series-102-cm-40-inc-3d-dvb-t-c-40pfl5507h_12/prd/;jsessionid=8FA2BA54B0860AB1F83F5F6FDCD391AB.app102-drp3

5007H
    http://www.philips.com.tr/c/televizyonlar/5000-series-102-cm-40-inc-full-hd-1080p-dvb-t-c-40pfl5007h_12/prd/

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar philips led tv almayı düşünüyoruz. aşağıdaki modellerden f/p ve özellikleri itibari ile hangisini almamız sizce daha uygun olur. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Şu an için almayı düşündüğümüz tv fiyatı ve özellikleri itibariyle 37pfl4007h modeli

http://www.hepsiburada.com/liste/philips-37-full-hd-led-smart-televizyon-37pfl4007h/productDetails.aspx?productId=evph37pfl4007h&categoryId=163192

alternatif düşündüklerimiz

1.42pfl3507hhttp://www.hepsiburada.com/liste/philips-42-full-hd-led-televizyon-42pfl3507h/productDetails.aspx?productId=evph42pfl3507h&categoryId=163192

2.42pfl4007khttp://www.hepsiburada.com/liste/philips-42-full-hd-led-smart-televizyon-42pfl4007k/productDetails.aspx?productId=evph42pfl4007h&categoryId=163192

42pfl4007k modelinde dahili uydu alıcısı var mı? bu uydu alıcısına d smart bağlamak mümkün mü?

yorumlardan 40pfl5007h modeli için olumlu görüşler okudum. bu 4 tv modeli arasında hangisi en akıllı seçim olur?

http://www.hepsiburada.com/liste/philips-40-full-hd-led-smart-televizyon-40pfl5007h/productDetails.aspx?productId=evph40pfl5007h&categoryId=163192

Düşünmeden 5007'yi alırdım dediğiniz tv'lerin hepsini canlı şekilde izledim 5007 modeli görüntü olarak çok daha iyi fiyat olarak ciddi farklar yok...

3D'de istiyorsanız 5xxx serisinin 5507'sini önerebilirim sizede tek sorunu aktif olması bunun yanında bazı mağazalara 4307 gelmiş görüntü kalitesi aynı ve pasif gözlük diye oldukça övüyor görevliler neden bilmiyorum bu durum ama yayınlarda 4307 5007'nin oldukça gerisinde gibi geldi bana dikkat edin derim fiyat olarakta cazip değil ayrıca...

Aldığınız tv'lerde dahili uydu alıcısı olsa bile harici uydu alıcısı d-smart vb. ürünleri kullanabiliyorsunuz...

yorumunuz için teşekkürler

5007 nin 400 hz olması ve dahili wifi özelliği dışında 42pfl4007k modeline üstünlüğü var mıdır? çok fazla smart uygulamalarını kullanacağını düşünmüyorum. dahili uydusu olması ve 1000 lira civarı bir indirimde olması cazip kılıyor gibi. ama daha teknik ve görsel anlamda 5007 daha önde diyorsanız 5007 yi ön sıralara alabiliriz

Görüntüler arasında benim gördüğüm farkedilebilir düzeyde fark var özellikle aynı görüntü ekrandayken yakınlaşırsanız tv'lere arada farkı daha net görürsünüz...Birde ciddi fiyat farkı olmaması ve alacağınız tatmin hesaba katılırsa aradaki farka değer düşünceseydim ama yinede siz canlı görün kararı daha iyi vereceksiniz belki beni rahatsız eden ayrıntılar sizi rahatsız etmeyebilir....

büyük ihtimalle 5007 ya da 5507 modellerinden birini alacağız. 5007 de dahili uydu alıcısı var ancak 5507 de yok. 5507 3d bu nedenle tercih sebebi olabilir. bu iki model arasında 5507 daha iyi bir seçim mi olur? 3d performansı ve görüntü olarak iyi bir tv midir?

5507H
    http://www.philips.com.tr/c/televizyonlar/5500-series-102-cm-40-inc-3d-dvb-t-c-40pfl5507h_12/prd/;jsessionid=8FA2BA54B0860AB1F83F5F6FDCD391AB.app102-drp3

5007H
    http://www.philips.com.tr/c/televizyonlar/5000-series-102-cm-40-inc-full-hd-1080p-dvb-t-c-40pfl5007h_12/prd/

Hocam Evkurdan kredi kartima 12 ay taksitle ve 4 ay ertelemeli 46PFL5507K/12 aldim. Ve su anda en ucuz fiyat Evkurda. Pta517 gozluk verdiler 2 tane. Fiyat olarak 2500 Liraya aldim. 2 gozluk sadece 400TL yapiyor. Teknosa vs. gozluksuz satiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı bayramlar,sevgli üstadlar bu aralar taktım bi 40-42'' led tv almaya,önce led alayım dedim sonra 3d si olsun dedim birde baktım smart denen bir olay var iş büyüdükçe büyüdü...Valla almışken bir kere alıyım mantığı ile bir iki gün önce teknosa bimeks mediamark vs vs bayağı bir yer dolaştım.Öncelikle teknosadaki sehbası ile birlikte göyaa indirimli samsung için gittim bana orda philips 4307 gösderdiler belliki teknosada bayağı var anlattılarda anlattılar neyse başka bir mağazada lg başka mağazada samsung övdüler ama birisi bana smart tv ile ilgili olarak film izlemek için flash desdeği sadece lg ve samsungta philipste izle com gibi yerlerden sinama film neyse izleyemezsin dedi bunun aslı nedir acaba
  • 40PFL5007K modelini birsaat önce Vatan'dan aldım eve getirdim,umuyorum servis yarın gelir kurar.PanaE5E ye tercih etmemin sebebi siyah ve kontrast seviyesinin övülmesi,E5E nin e tam tersi yorumlar alması. Ön izlenimlerimi yazarım yakında, umarım hayal kırıklığı yaratmaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caver

Arkadaslar 55PFL7606H/12 FHD 3D LED LCD TV +2 Gözlük

Nasil bir urundur teknosada 5000 lerden 2800e dusmus alinirmi?

46hx850 dusunuyordum ama fiyati dusmuyor, Amacim fhd mkv film ve oyun min 46" e kadar alternatif dusunceleriniz varsa degerlendirebilirim..

Sizetavsiyem hala devam ediyorsa Sony mağazalarda 46NX720 modeli var 2 adet gözlükle beaber 2400 TL'ydi yakın zamanda HX serisi hakkında bilgim yok ama ben NX serisini beğendim diyebilirim....

7606'nın fiyatı bence oldukça iyi bunlar arasından hangisi derseniz büyük ekran ihtiyacınız varsa 55PFL7606 model işinizi oldukça görecektir diye düşünüyorum ben 7 serisi sahibiyim ama kullanıcısı değilim daha maalesef o yüzden geniş bir bilgim bulunmamakta bu modelin geçen seneki model olduğunu hatırlatayım benim gözlemim güzel ürün fiyatıda oldukça iyi....

7606 hakkında kullanan arkadaşlar ve 7xxx serisinin sayfası var forumda oradan daha geniş bilgi edinebilirsiniz...

Teshir urunuymuso yuzden vazgectim..
    42" max. 2400 tl ye goruntu kalitesi olarak alabilecegim en iyi philips nedir?

• arkadaslar philips 42PFL4007K/12 tv aldık.teknosa dan 1600tl ye+ 5yıl teknosa garantisi var.sizce uygunmu?
    bazı özelliklerinin nasıl kullanıldigini soracaktim.
    1)wireless lan ready ? ne isime yarayacak neler yapabilecegim
    2)smart tv plus?aslında akıllı tv degil ama böyle yazıyor.

daha kurulumu yapılmadı.merak ettim

• Uzun bir kararsızlık döneminden sonra bayram indiriminin son gününde 1599TL ye Vatan'dan kapanışa 15 dk kala 40PFL5007K aldım,ertesi gün 1961TL ye çıktı.

Biliyorum ki kullanmayacağım veya çok az kullanacağım birsürü özellik için fazla para ödedim ama ben esasında panelin kalitesine para ödediğimi düşünerek kendimi haklı çıkarıyorum.Yine de mağazalardaki tv lerin hepsinin birbirine çok yakın görüntü verdiğini ve giriş/orta segmentte hangisi alınırsa alınsın tatmin edici bir hd görüntü alınacağını düşünüyorum.Yani bir LG ls5600 ün benim tv den daha kötü görüntü vereceğini düşünmüyorum yine de marka güvenirliliği olarak ve modül kalitesi olarak Philips'i seçtim.

Görünür hiç bir ışık sızması ,bulutlanma yok.bunları özel ekranla kontrol edeyim de keyfim kaçsın niyetim de yok! Digitürk HD plus kutu ile en çok izlediğim comedymax moviemax film kanallarında ve diğer bütün HD kanallarda görüntü süper!Mağazadaki demo videolardan farkı yok,siyahlar, kontrast çok iyi istediğiniz gibi ayarlayıp kullanmak mümkün.Ses tiz ağırlıklı bas neredeyse yok ama gayet anlaşılıyor ,zaten stereo ses sistemimi tv niniyanına taşıyıp gümbür gümbür iki kanal da olsa güçlü bir ses alabileceğimi biliyorum ve alacağım.Bilmiyorum yine de diğer düşündüğüm tv PanaE5E de ayni görüntüyü 200TL ucuza alabilir miydim .Pişman hiç değilim.Smart vs ile daha çok uğraşamadım pek de kullanmayabilirim zaten.Netbooku wi-fi özellikli tv ye bağlayıp kablosuz fare ile kullanmak da harika bir özellik.

Philips benzer ürün alanlardan sorularım var.

-Eleman tv yi kurarken sanki 1080i gördüm,aradım ayarını bulamadım,bunu değiştirmek mümkün değil midir yani bluray bağlansa 1080p görüntü ayarı nasıl olacak,otomatik mi algılayacak?Bunu şunun için soruyorum;benim çok ucuza düştüğü için aldığım Toshiba HDDVD dvd playerım ve HD dvdlerim var.Hani şu Sony bluray'e karşı piyasa savaşını kaybedip çekilen.HDMI kablo ile tv ye bağladığımda 1080p görüntü vermesi lazım ama görüntüyü kontrol ettiğimde çok daha düşük yani tam hd alamıyorum ve tv de bunun ayarını bulamıyorum ne dersiniz?
    -facebook 'a girerken şifre yazmak için eleman bir klavye çıkardı ekrana bir yerden ben bulamıyorum nasıl çıktığını biliyor musunuz?

Evet sonuçta karar verdim aldım rahatladım çok da memnunum,herkese hayırlı kararlar dilerim.

Unutuyordum SD kanalların bir kısmında görüntü çok iyi,,benim tüplü Sony'den iyi diyebilirim,kimi idare eder bazılarında da çok kötü, kanalla ilgili bir olay tamamen.Ama benim eski tv yi kayınvaldeye verdim onun sd digitürk kutusu benim eskiden aldığım görüntüden daha kötü demek ki kutudan kutuya da farkediyor:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talin -- 23 Ağustos 2012; 18:43:00 >

• Sayın Philipsçilere açık sorumdur
    Philips almak için gittiğim mağazada 7000 serisinin menülerinin geçiş hızının çok yavaş olduğunu görüp vaz geçtim. menü çok basıtti ve bana çok ağar geldi. merak ettiğim diğer modeller de mesele 6000 serisinde menü aynımı ve menü geçiş hızlarından memnun musunuz?
  • quote:

@talin,

5007k yerine 5007h modeli sizin işinizi görecektir aşağıdaki linkte sizin bütçenize uyan şekilde bulunmakta,

Bu arada Vatan'da k modeli aynı fiyat bence fiyat güzel sonuçta içinde uydu alıcısı olması sizin harici bir uydu alıcısı takmanızı engelleyecek bir durum değil ben tercihimi vatandaki üründen yana kullanırdım...dediğiniz özellikleri çıkarıp aynı zamanda aynı görüntü kalitesini almanız çok mümkün değil 5007'in bana göre görüntü kalitesi oldukça iyi...

@M3m0,
    Öncelikle hayırlı olsun bu model şu an tam anlamıyla fenomen oldu....:)

Sorununuz ile ilgili tam bilgim yok ama genel sorun güncellemeler esnasında yaşanıyor diye biliyorum bir önceki sürrüme bir şekilde dönmeyi başarabilirseniz sorun giderilebilir diye düşünüyorum.

@Crossruff,

Sizede en uygun tv M3m0 nickli kullanıcının aldığı ürün olan 6877 modelini takip etmenizi öneririm ciddi anlamda beğenilen bir model oldu bende inceledim gayet güzel bir tv...

teşekkürler bencn17
    tv den çok memnunum,özellikle çok korktuğum sd görüntüler gayet tatmin edici,2d-3d çevirisi gayet başarılı,3d film performansına laf edilemez bence,ben
    lg lw5500 de kullandım oda fena değildi ama philips gayet başarılı. tek sorunum halen daha wireless ağıma bağlanamıyorum,belkide kendi modemimden de kaynaklanıyo olabilir. 20.08 de gelen güncellemeyide yaptım ama fayda yok.dediğim gibi tek sorunum şimdilik bu ama yinede alacak arkadaşlara tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3m0 -- 23 Ağustos 2012; 19:29:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alfa_146

Sayın Philipsçilere açık sorumdur
    Philips almak için gittiğim mağazada 7000 serisinin menülerinin geçiş hızının çok yavaş olduğunu görüp vaz geçtim. menü çok basıtti ve bana çok ağar geldi. merak ettiğim diğer modeller de mesele 6000 serisinde menü aynımı ve menü geçiş hızlarından memnun musunuz?

evet 6000 de de menüler biraz yavaş ama pek kafaya takma..smart kısmında gayet güzeldi
  • quote:

6000 Serisi kullanan biri olarak ben yardımcı olmaya çalışayım ama önce hangi menüden bahsettiğini anlayamadım tv menüsümü yoksa smart tv menüsümü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

quote:

6000 Serisi kullanan biri olarak ben yardımcı olmaya çalışayım ama önce hangi menüden bahsettiğini anlayamadım tv menüsümü yoksa smart tv menüsümü ?

mesela harici kaynaklar usb kısmına girmek istediniz yada hdmi avi tercihi yapacaksınız yani smart menü değil kendi menüsünü soruyorum. teşekkürler bu arada

• quote:

quote:

quote:

mesela harici kaynaklar usb kısmına girmek istediniz yada hdmi avi tercihi yapacaksınız yani smart menü değil kendi menüsünü soruyorum. teşekkürler bu arada

Tv,ye şu anda 3 adet cihaz bağlı(DAV-DZ940K+Philips Blu-Ray 3200+8Gb,lık içi Full 1080P Klip Dolu USB) ve hepsinin arasındaki geçişler gayet yeterli derecede ve hızlı ama hız kavramıda göreceli bir şey çünkü bana hızlı gelen sana yavaş gelmiş olabilir ancak ortak nokta olarak gayet hızlı bence ama tabiki senin baktığın 7000 serisi belki yavaştır ona bir şey diyemiyorum ama yinde bir çok model ve seride menüler ortak(daha yukardaki mesajlarımda belirtmiştim menüsünün çok sade olduğunu) ve bana göre hızlı ki zaten öyle olması gerekir çünkü linux işletim sistemine sahip.

Eğer teknoloji marketlerinde yeterli olarak inceleme fırsatı bulamazsan istersen evime gel buyur misafirim ol,tv,yi istediğin gibi incele.

• Selam Arkadaşlar;

Bende bu gün 47PFL6687 modelini gördüm araştırırkende bu model çıktı karşıma.

Esas incelediğim modelde 47LM660S idi.

Şimdi benim bu TV lerden herhangibirini alma sebebim Film izlemek, PS3 ile oyun oynamak ve LİG TV de maçları izlemek.

Gelelim konumuza bu dediğim 3 modelden
    1 - 47LM660S
    2 - 47PFL6687
    3 - 47PFL6877

Bu modeller arasında hangisini alırsınız, NEDEN?

Aralarındaki bariz farklar nelerdir.

DTS handikabı DONANIMSAL MI yoksa YAZILIMSAL MI?

Alt yazı problemini çözen oldu mu? PHİLLER için...

Philipsleri görmem kafamı karıştırdı bu gün iyicene.

İlginize şimdiden teşekkürler.
  • quote:

42 plf6007k bir hafta önce aldım. eski tüplü vestel zeta tv mi gözüm aramadı desem yalan olur kanal geçişlerinde sd yayınlarda iyi görüntü var. kanal geçişleri can sıkıyor biraz ve geçişte bazen program yok diyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CARTEGENA

quote:

quote:

Yardımların için çok teşekkür ederim yılmaz976. Ben yakınıma alacağım derken ücretini ben değil kendisi ödeyecek. TV lerden pek anlamadığı için bana iyi bir şey bak dedi. Bende yardımcı oluyorum.
    Benim şu an kullandığım TV 100hz bile iyi. Bu yüzden 6007 model 400hz alabilirim. Zaten bende yakın zamanda yeni tv almayı düşünüyorum. Benimkinde DVB-C ve DVB-S ve internete bağlanma gibi özellikleri yok.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)
    Yeni alacağın tv,de DVB-C ve DVB-S ve internete bağlanma gibi özellikleri yok demişsin ama zaten mantıklı olan şey kullanmayacağın özelliklere ne diye fazla para vereceksin varsın olmasın o özellikler ama yok illada isterim dersen ona bir şey diyemem :)

Kuzenime aldığım 6007 dün geldi kurulum yaptı. Çok beğendik iyi bir tv. Evde Kablo tv kullanıyor. Servisten gelenler otomotik arattırarak kanalları yerleştirdiler. Servis gittikten sonra biz kanalları kendi kafamıza göre sıralayarak yapmak istedik yapamadık. Ayarlardan analog manual kurulumu seçiyorum kanal araması yaptırdım bir tane buldu ve ( menüye girmeden hangi kanal sıralama numarasındaysam örneğin 6 numaraya yerleştiriyor ) bitti kaydet seçtim ve o an açık olan kanal sıra nosuna kaydetti. Bende tek tek 1,2,3... hangi sıra nosunda hangi istediğim kanal olması için bu işlemi tekrarlayarak yapacaktım. Biraz zaman alacaktı ama bir kere yapacaktık.

Fakat bir tane kanal yapabildim böyle. Tekrar aynı işlemi yaptığım zaman, kanal araması yaparken bir kanal bulduğunda benim yerleştirmek istediğim kanal olmadığından ben o kanalı geçip aramaya devam etmesi için başlat yaptığımda yine aynı kanalda kalıyor. Birkaç kez deniyorum her seferinde aynı frekanstaki kanalda takılıp kalıyor başka arama yapmıyor.

Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.

Hımm...? valla bana göre gerçekten ilginç bir sorun çünkü benim öyle sizin gibi kablo tv deneme şansım olmadı,ben bildiğimiz uydu kullanıyorum ve o söylediğin menüye sen söyleyince baktım ama herhangi bir kablo takılı olmadığı için bir şey anlamadım ancak yinede bu beni durdurmaz eğer depoda eski telli anten duruyorsa onun ile tv ye bir bağlantı yaparak deneyeyim ama kesin söz vermiyorum çünkü çoook uzun zaman önce geçmiştim ben uyduya,kim bilir nerede o anten :)

Ne oldu Yılmaz976 bulamadınmı anteni ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yardımların için çok teşekkür ederim yılmaz976. Ben yakınıma alacağım derken ücretini ben değil kendisi ödeyecek. TV lerden pek anlamadığı için bana iyi bir şey bak dedi. Bende yardımcı oluyorum.
    Benim şu an kullandığım TV 100hz bile iyi. Bu yüzden 6007 model 400hz alabilirim. Zaten bende yakın zamanda yeni tv almayı düşünüyorum. Benimkinde DVB-C ve DVB-S ve internete bağlanma gibi özellikleri yok.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)
    Yeni alacağın tv,de DVB-C ve DVB-S ve internete bağlanma gibi özellikleri yok demişsin ama zaten mantıklı olan şey kullanmayacağın özelliklere ne diye fazla para vereceksin varsın olmasın o özellikler ama yok illada isterim dersen ona bir şey diyemem :)

Kuzenime aldığım 6007 dün geldi kurulum yaptı. Çok beğendik iyi bir tv. Evde Kablo tv kullanıyor. Servisten gelenler otomotik arattırarak kanalları yerleştirdiler. Servis gittikten sonra biz kanalları kendi kafamıza göre sıralayarak yapmak istedik yapamadık. Ayarlardan analog manual kurulumu seçiyorum kanal araması yaptırdım bir tane buldu ve ( menüye girmeden hangi kanal sıralama numarasındaysam örneğin 6 numaraya yerleştiriyor ) bitti kaydet seçtim ve o an açık olan kanal sıra nosuna kaydetti. Bende tek tek 1,2,3... hangi sıra nosunda hangi istediğim kanal olması için bu işlemi tekrarlayarak yapacaktım. Biraz zaman alacaktı ama bir kere yapacaktık.

Fakat bir tane kanal yapabildim böyle. Tekrar aynı işlemi yaptığım zaman, kanal araması yaparken bir kanal bulduğunda benim yerleştirmek istediğim kanal olmadığından ben o kanalı geçip aramaya devam etmesi için başlat yaptığımda yine aynı kanalda kalıyor. Birkaç kez deniyorum her seferinde aynı frekanstaki kanalda takılıp kalıyor başka arama yapmıyor.

Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.

Hımm...? valla bana göre gerçekten ilginç bir sorun çünkü benim öyle sizin gibi kablo tv deneme şansım olmadı,ben bildiğimiz uydu kullanıyorum ve o söylediğin menüye sen söyleyince baktım ama herhangi bir kablo takılı olmadığı için bir şey anlamadım ancak yinede bu beni durdurmaz eğer depoda eski telli anten duruyorsa onun ile tv ye bir bağlantı yaparak deneyeyim ama kesin söz vermiyorum çünkü çoook uzun zaman önce geçmiştim ben uyduya,kim bilir nerede o anten :)

Ne oldu Yılmaz976 bulamadınmı anteni ?

:( kablo bakıyorum bu seferde

• Biraz daha detayli arastirmalarim sonucu bir cok marka ve model icin kafa karistiran yorumlardan sonra, bende philips almaya karar verdim. Simdi oncelikle ve agirlikli olarak ps3 icin kullanacagim televizyonu, daha sonra hd>>>3d diye gider, pek fazla televizyon seyreden biride degilim. Maximum butcem 1500 lira daha altida olsa cok iyi olur ekran boyutuda muhim degil min. 32" tabi :) hem uygun fiyatli, hem de kaliteli bir urun almak istiyorum ve yardimlarinizi bekliyorum, tecrubelerinize dayanarak.

• 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.