Şimdi Ara

PHILIPS LCD/LED TV CLUB (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.680
Cevap
22
Favori
424.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sonunda Philips 42PFL7656K modelini alarak aranıza katıldım tv arayış serüvenine son verdim incelemeleri yakın zamanda aktaramaycağım çünkü tv kurulumu bayram tatilinden sonraya kalacak gibi duruyor...

Umarım pişman olmam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bencn17

Merhaba arkadaşlar,

Sonunda Philips 42PFL7656K modelini alarak aranıza katıldım tv arayış serüvenine son verdim incelemeleri yakın zamanda aktaramaycağım çünkü tv kurulumu bayram tatilinden sonraya kalacak gibi duruyor...

Umarım pişman olmam...

İlk önce hayırlı uğurlu olsun,ailece keyifli tv izlemeler diliyorum güle güle kullanın.
    Kullanıcı incelemeni bekliyoruz,profesyonel incelemeler internette var ancak son kullanıcı incelemesi daha güzel oluyor çünkü kişisel yorum okumak inan daha zevkli yani en azından benim için :)

Son sözün için şunu söyleyebilirim,TV kurulduğunda evden biri seni videoya çeksin ve sonra kendini izle diyorum,sen bile nasıl hayran hayran baktığına şaşıracaksın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Umarım pişman olmam...

İlk önce hayırlı uğurlu olsun,ailece keyifli tv izlemeler diliyorum güle güle kullanın.
    Kullanıcı incelemeni bekliyoruz,profesyonel incelemeler internette var ancak son kullanıcı incelemesi daha güzel oluyor çünkü kişisel yorum okumak inan daha zevkli yani en azından benim için :)

Son sözün için şunu söyleyebilirim,TV kurulduğunda evden biri seni videoya çeksin ve sonra kendini izle diyorum,sen bile nasıl hayran hayran baktığına şaşıracaksın :)

Öncelikle keyifli yorumunuz için teşekkür ederim...

Philips aklıma takılmıştı uzun süredir hem sizin yorumlarınızı hemde genel Philips kullanıcı yorumlarını takip ediyordum aklımdaki model 5507'ydi ancak hem daha uyguna hemde ambilight ve üst seri bir tv bulduğumda sorun yaşamayacağımı düşünerek aldım...

Aldığım model tv hakkında kullanıcı görüşü oldukça az ama sizinde dediğiniz gibi profesyonel yorumlar ve incelemeler tabiki dikkate değer ancak kullanıcı yorumları çok daha başka fikirler veriyor bende kendi kullanım şeklime göre sonuçları aktarmaya çalışacağım...

Bunun yanında ilk kurduğum gibi ışıksız ortamda film koyup ambilight'ın keyfini çıkarmak istiyorum...:)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Umarım pişman olmam...

Öncelikle keyifli yorumunuz için teşekkür ederim...

Philips aklıma takılmıştı uzun süredir hem sizin yorumlarınızı hemde genel Philips kullanıcı yorumlarını takip ediyordum aklımdaki model 5507'ydi ancak hem daha uyguna hemde ambilight ve üst seri bir tv bulduğumda sorun yaşamayacağımı düşünerek aldım...

Aldığım model tv hakkında kullanıcı görüşü oldukça az ama sizinde dediğiniz gibi profesyonel yorumlar ve incelemeler tabiki dikkate değer ancak kullanıcı yorumları çok daha başka fikirler veriyor bende kendi kullanım şeklime göre sonuçları aktarmaya çalışacağım...

Bunun yanında ilk kurduğum gibi ışıksız ortamda film koyup ambilight'ın keyfini çıkarmak istiyorum...:)

En kısa sürede resimleri bekliyoruz o zaman

• 40PFL5007K ile ayni panel özelliklerine sahip ama smart,uydu alıcı vs olmayan bir model yok mudur ayni seviyede?Smart denilen şeyde web tarayıcısı var mıdır yoksa illaki bir dizüstü vs mi bağlanıyor pekanlamıyorum bu işlerden.Bende Digi HD plus kutu var uydu alıcı lazım değil.
    Fiyatı 1600 lerde şu anda Vatan'da ciddi olarak düşünüyorum.
  • dün itibariyle 47pfl6877k12 modeli ile aranıza katıldım. tv nin beklediğimden daha iyi olması ilgilenen arkadaşlara duyrulur.
    ancak üzerindeki dahili wireless adaptör tv ilk geldiği zaman sorunsuz şekilde çalışıyordu. hatta wireless olarak güncelleme yaptım ancak şu an tv ağı buluyor ama bağlanamıyor sorunu çözebilmiş değilim :( ??
  • arkadaşlar 3500-4000 tl arası bütçeyle, philipsin 46-47 inch hangi modeli alınır? 3d max tercih ediyorum mümkünse.. işin içinden çıkamıyorum..sürekli farklı modellere önüme geliyor
  • @talin,

5007k yerine 5007h modeli sizin işinizi görecektir aşağıdaki linkte sizin bütçenize uyan şekilde bulunmakta,

http://www.hepsiburada.com/liste/philips-40-full-hd-led-smart-televizyon-40pfl5007h/productDetails.aspx?productId=evph40pfl5007h&categoryId=163192

Bu arada Vatan'da k modeli aynı fiyat bence fiyat güzel sonuçta içinde uydu alıcısı olması sizin harici bir uydu alıcısı takmanızı engelleyecek bir durum değil ben tercihimi vatandaki üründen yana kullanırdım...dediğiniz özellikleri çıkarıp aynı zamanda aynı görüntü kalitesini almanız çok mümkün değil 5007'in bana göre görüntü kalitesi oldukça iyi...

@M3m0,
    Öncelikle hayırlı olsun bu model şu an tam anlamıyla fenomen oldu....:)

Sorununuz ile ilgili tam bilgim yok ama genel sorun güncellemeler esnasında yaşanıyor diye biliyorum bir önceki sürrüme bir şekilde dönmeyi başarabilirseniz sorun giderilebilir diye düşünüyorum.

@Crossruff,

Sizede en uygun tv M3m0 nickli kullanıcının aldığı ürün olan 6877 modelini takip etmenizi öneririm ciddi anlamda beğenilen bir model oldu bende inceledim gayet güzel bir tv...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bencn17 -- 15 Ağustos 2012; 23:23:06 >

• PHİLİPS özelilke bu sene orta segment tvler de dahil çok başaralı giriş yaptı. 9xxxx ve 5007 idi sanırım ödülleri kaptı hemen
  • quote:

@talin,

5007k yerine 5007h modeli sizin işinizi görecektir aşağıdaki linkte sizin bütçenize uyan şekilde bulunmakta,

http://www.hepsiburada.com/liste/philips-40-full-hd-led-smart-televizyon-40pfl5007h/productDetails.aspx?productId=evph40pfl5007h&categoryId=163192

Bu arada Vatan'da k modeli aynı fiyat bence fiyat güzel sonuçta içinde uydu alıcısı olması sizin harici bir uydu alıcısı takmanızı engelleyecek bir durum değil ben tercihimi vatandaki üründen yana kullanırdım...dediğiniz özellikleri çıkarıp aynı zamanda aynı görüntü kalitesini almanız çok mümkün değil 5007'in bana göre görüntü kalitesi oldukça iyi...

@M3m0,

Sorununuz ile ilgili tam bilgim yok ama genel sorun güncellemeler esnasında yaşanıyor diye biliyorum bir önceki sürrüme bir şekilde dönmeyi başarabilirseniz sorun giderilebilir diye düşünüyorum.

@Crossruff,

Sizede en uygun tv M3m0 nickli kullanıcının aldığı ürün olan 6877 modelini takip etmenizi öneririm ciddi anlamda beğenilen bir model oldu bende inceledim gayet güzel bir tv...

Bilgi için çok teşekkür ederim.Evet Hepsiburada'da daha ucuz ,mesafeli satışın avantajları var ama 50tl için netten almaya değer mi bilmiyorum.Bizzat gidip mağazadan konuşarak almak daha iyi banki.Yabancı bir siteden aldığım karşılaştırma bilgilerini vereyim.

Philips 2012 Series LED Series 5 40 "
    • PHILIPS 40PFL5007H: Color (Black Brushed) + Audio (20 W) + HD Tuners (Terrestrial and Cable)
    • PHILIPS 40PFL5007K : color (gray brushed) + Audio (20 W) + HD Tuners (TNT, Cable and Satellite)
    • PHILIPS 40PFL5507H : Color (Brushed Silver) + Audio (20 W) + HD Tuners (Terrestrial and Cable) + 3D Active
    • PHILIPS 40PFL5507K : Color (Brushed Silver) + Audio (20 W) + HD Tuners (TNT, Cable and Satellite) + 3D Active
    • PHILIPS 40PFL5527H : color (dark gray brushed) + Audio (28 W) + HD Tuners (Terrestrial and Cable) + 3D Active
    • PHILIPS 40PFL5537H : color (gray brushed) + Audio (28 W) + HD Tuners (Terrestrial and Cable) + 3D Active

Bu arada "5007'in bana göre görüntü kalitesi oldukça iyi..." demişsiniz,5507 yi ise sanki daha fazla övdünüz , aralarında bir fark var mı görüntüde?

Benim düşündüğüm bir başka model ise Panasonic E5E idi,tereddütüm ise yabancı sitelerde bütün LG IPS panel kullanan tv lerde olduğu gibi karanlık ortamda izlerken E5 lerde siyah seviyesinin düştüğü ,grileştiği. 5007 veya 5507 de ayni tür panel mi var bilmiyorum ,siz 5xxx lerde böyle bir şey gördünüz mü acaba? Ve umarım Philipslerde ışık sızması ,bulutlanma vs kusurlara daha az rastlanıyordur!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talin -- 16 Ağustos 2012; 13:00:12 >

• arkadaşlar philips led tv almayı düşünüyoruz. aşağıdaki modellerden f/p ve özellikleri itibari ile hangisini almamız sizce daha uygun olur. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Şu an için almayı düşündüğümüz tv fiyatı ve özellikleri itibariyle 37pfl4007h modeli

http://www.hepsiburada.com/liste/philips-37-full-hd-led-smart-televizyon-37pfl4007h/productDetails.aspx?productId=evph37pfl4007h&categoryId=163192

alternatif düşündüklerimiz

1.42pfl3507hhttp://www.hepsiburada.com/liste/philips-42-full-hd-led-televizyon-42pfl3507h/productDetails.aspx?productId=evph42pfl3507h&categoryId=163192

2.42pfl4007khttp://www.hepsiburada.com/liste/philips-42-full-hd-led-smart-televizyon-42pfl4007k/productDetails.aspx?productId=evph42pfl4007h&categoryId=163192

42pfl4007k modelinde dahili uydu alıcısı var mı? bu uydu alıcısına d smart bağlamak mümkün mü?

yorumlardan 40pfl5007h modeli için olumlu görüşler okudum. bu 4 tv modeli arasında hangisi en akıllı seçim olur?

• Arkadaslar 55PFL7606H/12 FHD 3D LED LCD TV +2 Gözlük

Nasil bir urundur teknosada 5000 lerden 2800e dusmus alinirmi?

46hx850 dusunuyordum ama fiyati dusmuyor, Amacim fhd mkv film ve oyun min 46" e kadar alternatif dusunceleriniz varsa degerlendirebilirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 32pfl3517 aldim yeni hem pc hem ps3 de kullaniyorum performansindan memnunum sormak istediklerim. Bazen ps3 oynarken ekran ayari otomatik doldur da olmasina ragmen araa kendiliginden degisiyor, goruntu yakinlasiyor vs. Bunun bir cozumu yok mudur benim tv ile mi ilgilidir ki acaba. İkincisi pc de tvmyi bilg. Moduna aldiktan sonra renk keskinlik ayarlariyla vs oynamanin bi yolu var midir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caver

Arkadaslar 55PFL7606H/12 FHD 3D LED LCD TV +2 Gözlük

Nasil bir urundur teknosada 5000 lerden 2800e dusmus alinirmi?

46hx850 dusunuyordum ama fiyati dusmuyor, Amacim fhd mkv film ve oyun min 46" e kadar alternatif dusunceleriniz varsa degerlendirebilirim..

Sizetavsiyem hala devam ediyorsa Sony mağazalarda 46NX720 modeli var 2 adet gözlükle beaber 2400 TL'ydi yakın zamanda HX serisi hakkında bilgim yok ama ben NX serisini beğendim diyebilirim....

7606'nın fiyatı bence oldukça iyi bunlar arasından hangisi derseniz büyük ekran ihtiyacınız varsa 55PFL7606 model işinizi oldukça görecektir diye düşünüyorum ben 7 serisi sahibiyim ama kullanıcısı değilim daha maalesef o yüzden geniş bir bilgim bulunmamakta bu modelin geçen seneki model olduğunu hatırlatayım benim gözlemim güzel ürün fiyatıda oldukça iyi....

7606 hakkında kullanan arkadaşlar ve 7xxx serisinin sayfası var forumda oradan daha geniş bilgi edinebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bencn17 -- 16 Ağustos 2012; 20:12:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: talin

quote:

@talin,

@M3m0,

@Crossruff,

Bilgi için çok teşekkür ederim.Evet Hepsiburada'da daha ucuz ,mesafeli satışın avantajları var ama 50tl için netten almaya değer mi bilmiyorum.Bizzat gidip mağazadan konuşarak almak daha iyi banki.Yabancı bir siteden aldığım karşılaştırma bilgilerini vereyim.

Philips 2012 Series LED Series 5 40 "
    • PHILIPS 40PFL5007H: Color (Black Brushed) + Audio (20 W) + HD Tuners (Terrestrial and Cable)
    • PHILIPS 40PFL5007K : color (gray brushed) + Audio (20 W) + HD Tuners (TNT, Cable and Satellite)
    • PHILIPS 40PFL5507H : Color (Brushed Silver) + Audio (20 W) + HD Tuners (Terrestrial and Cable) + 3D Active
    • PHILIPS 40PFL5507K : Color (Brushed Silver) + Audio (20 W) + HD Tuners (TNT, Cable and Satellite) + 3D Active
    • PHILIPS 40PFL5527H : color (dark gray brushed) + Audio (28 W) + HD Tuners (Terrestrial and Cable) + 3D Active
    • PHILIPS 40PFL5537H : color (gray brushed) + Audio (28 W) + HD Tuners (Terrestrial and Cable) + 3D Active

Bu arada "5007'in bana göre görüntü kalitesi oldukça iyi..." demişsiniz,5507 yi ise sanki daha fazla övdünüz , aralarında bir fark var mı görüntüde?

Benim düşündüğüm bir başka model ise Panasonic E5E idi,tereddütüm ise yabancı sitelerde bütün LG IPS panel kullanan tv lerde olduğu gibi karanlık ortamda izlerken E5 lerde siyah seviyesinin düştüğü ,grileştiği. 5007 veya 5507 de ayni tür panel mi var bilmiyorum ,siz 5xxx lerde böyle bir şey gördünüz mü acaba? Ve umarım Philipslerde ışık sızması ,bulutlanma vs kusurlara daha az rastlanıyordur!

5507'nin bence en büyük avantajı tabiki 3D olması ama aktif gözlük kullanıldığınıda belirteyim bunun yanında 5007 ile aralarında çok fazla fark bulunmamaktadır.İkiside 400hz 2ms tepkime süresi aynı ontrast oranlarına sahip tv'ler...

5507 modeline özellikle söylememin nedeni genelde 5007 ve 4307 4007 gibi tvlerden bile daha makul fiyatlara bulunabiliyor.Ancak 5007 ve 5507 görüntü olarak ben bir fark göremedim ikiside güzel televizyon 3D kullanırım aktif gözlükte sorun olmaz diyorsanız 100 tl farkla bu alınabilir ihtiyacım yok diyorsanız 5007k modeli yada 5007h modeli alınabilir ikiside sizi kesinlikle üzmez...

Panasonıc modelinide bende oldukça inceledim en son yanyana koydurdum ayarlarını baktım kendi zevkime göre baktım 5507 bana daha iyi geldi açıkçası neoplazma düşünüyorsanız Panasonic Led düşünüyorsanız tavsiyem Philips olacaktır...

5000 serisi panellerini Sharp üretiyor diyorlar ama bildiğim akdarıyla yeni üretim panlellerinin hiçbiri Sharp değil...

Ancak bahsettiğiniz sorunların benimde araştırmalardan anladığım kadarıyla en az yaşanan tv'lerden Philips Led'ler elektronik birazda şans işi tabiki ama Philips'te sorunla karşılaşmanız biraz daha az ihtimal dğye düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: player75

arkadaşlar philips led tv almayı düşünüyoruz. aşağıdaki modellerden f/p ve özellikleri itibari ile hangisini almamız sizce daha uygun olur. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Şu an için almayı düşündüğümüz tv fiyatı ve özellikleri itibariyle 37pfl4007h modeli

http://www.hepsiburada.com/liste/philips-37-full-hd-led-smart-televizyon-37pfl4007h/productDetails.aspx?productId=evph37pfl4007h&categoryId=163192

1.42pfl3507hhttp://www.hepsiburada.com/liste/philips-42-full-hd-led-televizyon-42pfl3507h/productDetails.aspx?productId=evph42pfl3507h&categoryId=163192

2.42pfl4007khttp://www.hepsiburada.com/liste/philips-42-full-hd-led-smart-televizyon-42pfl4007k/productDetails.aspx?productId=evph42pfl4007h&categoryId=163192

42pfl4007k modelinde dahili uydu alıcısı var mı? bu uydu alıcısına d smart bağlamak mümkün mü?

yorumlardan 40pfl5007h modeli için olumlu görüşler okudum. bu 4 tv modeli arasında hangisi en akıllı seçim olur?

Düşünmeden 5007'yi alırdım dediğiniz tv'lerin hepsini canlı şekilde izledim 5007 modeli görüntü olarak çok daha iyi fiyat olarak ciddi farklar yok...

3D'de istiyorsanız 5xxx serisinin 5507'sini önerebilirim sizede tek sorunu aktif olması bunun yanında bazı mağazalara 4307 gelmiş görüntü kalitesi aynı ve pasif gözlük diye oldukça övüyor görevliler neden bilmiyorum bu durum ama yayınlarda 4307 5007'nin oldukça gerisinde gibi geldi bana dikkat edin derim fiyat olarakta cazip değil ayrıca...

Aldığınız tv'lerde dahili uydu alıcısı olsa bile harici uydu alıcısı d-smart vb. ürünleri kullanabiliyorsunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bencn17 -- 16 Ağustos 2012; 20:13:45 >

• quote:

quote:

arkadaşlar philips led tv almayı düşünüyoruz. aşağıdaki modellerden f/p ve özellikleri itibari ile hangisini almamız sizce daha uygun olur. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Düşünmeden 5007'yi alırdım dediğiniz tv'lerin hepsini canlı şekilde izledim 5007 modeli görüntü olarak çok daha iyi fiyat olarak ciddi farklar yok...

3D'de istiyorsanız 5xxx serisinin 5507'sini önerebilirim sizede tek sorunu aktif olması bunun yanında bazı mağazalara 4307 gelmiş görüntü kalitesi aynı ve pasif gözlük diye oldukça övüyor görevliler neden bilmiyorum bu durum ama yayınlarda 4307 5007'nin oldukça gerisinde gibi geldi bana dikkat edin derim fiyat olarakta cazip değil ayrıca...

Aldığınız tv'lerde dahili uydu alıcısı olsa bile harici uydu alıcısı d-smart vb. ürünleri kullanabiliyorsunuz...

yorumunuz için teşekkürler

5007 nin 400 hz olması ve dahili wifi özelliği dışında 42pfl4007k modeline üstünlüğü var mıdır? çok fazla smart uygulamalarını kullanacağını düşünmüyorum. dahili uydusu olması ve 1000 lira civarı bir indirimde olması cazip kılıyor gibi. ama daha teknik ve görsel anlamda 5007 daha önde diyorsanız 5007 yi ön sıralara alabiliriz

• quote:

quote:

quote:

yorumunuz için teşekkürler

5007 nin 400 hz olması ve dahili wifi özelliği dışında 42pfl4007k modeline üstünlüğü var mıdır? çok fazla smart uygulamalarını kullanacağını düşünmüyorum. dahili uydusu olması ve 1000 lira civarı bir indirimde olması cazip kılıyor gibi. ama daha teknik ve görsel anlamda 5007 daha önde diyorsanız 5007 yi ön sıralara alabiliriz

Görüntüler arasında benim gördüğüm farkedilebilir düzeyde fark var özellikle aynı görüntü ekrandayken yakınlaşırsanız tv'lere arada farkı daha net görürsünüz...Birde ciddi fiyat farkı olmaması ve alacağınız tatmin hesaba katılırsa aradaki farka değer düşünceseydim ama yinede siz canlı görün kararı daha iyi vereceksiniz belki beni rahatsız eden ayrıntılar sizi rahatsız etmeyebilir....

• Arkadaşlar bende Bugun Philips 42Phl3527/h12 aldım tavsiyeleriniz nelerdir ?
  • Son olarak iki seçeneğim var;

42ST30 panasonic plazma 1500 mü 1550 mi unuttum!
    40PFL5007 Philips 5 taksit 1650TL

İkisi arasında karar vermem gerekiyor, iki tür panelin de artı ve eksilerinden haberim var.Bu hafta sonu almazsam bir daha bu fiyatları ne zaman bulurum bilmiyorum.Siz Philips tavsiye edeceksiniz biliyorum ama bir tereddütüm var.Ben her akşam film izlerim.Genel söylenen "filmci isen plazma"dır.Ama bilemediğim bir LED tv de film izlemenin nasıl olduğu.Denir ki ledde izlenen film öğleden sonraki ucuz yabancı aşk dizileri gibi görünür(soap opera effect).
    http://prolost.com/blog/2011/3/28/your-new-tv-ruins-movies.html
    Bu linkteki iki resimden birincisi Inception filminin yönetmenin olmasını istedği gibi görüntüsü,ikincisi LED tv deki görüntüsü diyor belki bu bir fikir verir ne demek istediğime dair.İyi bir tarif de şu.Filmi değil set arkası film çekimini izler gibi!
    Ne diyorsunuz film izlerken nasıl bir his alıyorsunuz 5xxx veya diğer seri Philipslerde?

Bir de bugün Teknosa'ya da uğradım maç görüntüsü vardı bütün ekranlarda ,ilk tepkim bu ne ya hiç mi maça gitmedik bu ne biçim çimen rengi oldu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talin -- 17 Ağustos 2012; 20:40:17 >

• 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.