Şimdi Ara

PHILIPS LCD/LED TV CLUB (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.680
Cevap
22
Favori
424.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

42pfl6057k/12 modelini almak istiyorum. aranızda bu ürün hakkında bilgisi olan veya kullanan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: que777

quote:

Orijinalden alıntı: bencn17

quote:

quote:

quote:

bu akşam itibariyle aranıza katıldım
    5500 serisi PHILIPS 40PFL5527K Led tvyi aldım fiyatı muadillerine göre epey uygundu özellikle 400 hz ve 3d oluşu cezbetti beni.

bir iki arkadaş philipsin 3D sisteminin LG den kötü olduğunu vs. söyledi bu konuda pek bir bilgim yok acaba ne kadar doğrudur ve kullanan varsa genel olarak televizyondan memnunlarmı?

Bende 5507h modelini takip ediyorum ancak 5527k modelinin fiyat ve mağaza bilgisi verebilmeniz mümkün mü...??

hocam mediamarkt'dan 1999 tl ye aldım yanında 2 gözlük hediyesi vardı

Hayırlı olsun ürün çok başarılı bunu söyleyebilirim fiyat güzel duruyor 5500 serisi görüntü kalitesi çok çok beğendiğim bir tv....

5527K ekstra özelliklerini bilmiyorum ama dahili uydu alıcısı var ek bir kaç iyileştirmede vardır diye düşünüyorum....

Turuncu indirimde 5507h modelini Teknosa 1700 tl'ye verdi ama kart ile ödeme sistemi cazip gelmediğinden kaldı bir daha bu fiyata nasıl bulurum bilmiyorum nette 2 bin küsür gözüküyor şu an...

teşekkür ederim, ilk izlenim itibariyle bende memnunum televizyondan.
    5507 ile arasındaki farkları bende tam olarak bilmiyorum uydu alıcısı dışında bir de sanırım ses çıkış gücü 5527k'nın daha fazla.
    valla keşke indirimi kaçırmasaydınız 1700 tl gerçekten çok uygun fiyatmış bilseydim ordan alabilirdim bende ama teknosaya önyargım olduğundan bakmadım bile.
    umarım kısa zamanda uygun fiyata bulursunuz

Alıntıları Göster
    @que777,

Teknosa'dan bende alışveriş yapmam dedim çünkü bu hafta aldığım çamaşır makinasında teslimat için 50 defa arayıp cevap alamayıp saçma sapan sisteme sahipler ancak tv hazırda olduğu ve arabaya atıp eve götürebileceğim için sorun etmedim açıkçası alayım dedim ama dediğim gibi ödeme koşulları cazip gelmedi şu an için bakkallar bile kredi kartında artık sorunsuz kullanırken bunda bu olmaz şunda şu olmaz tarzı durumlar bu kadar büyük işletmelere yakıştıramıyorum bende almadım belki daha üst bişey alırım yada farklı fırsat gelir artık içim acımadı değil tabi..

Benim bir kararsızlığımda Panasonic Plasma tvler orasıda ayrı konu...

Sizde güle güle kullanın neredeyse son 1 aydır tv ile yatıp kalkıyorum gerçekten fiyatına göre çok güzel bir tv almışsınız özellikle standart yayınlarda diğer markalar ile farkı var ve görüntüsü özellikle herkesin beğenmeyebileceği ama tam benim istediğim tarzda doğallığa sahip olduğu için güzel seçim diyebilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bencn17 -- 30 Temmuz 2012; 22:31:49 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

5500 serisi PHILIPS 40PFL5527K Led tvyi aldım fiyatı muadillerine göre epey uygundu özellikle 400 hz ve 3d oluşu cezbetti beni.

bir iki arkadaş philipsin 3D sisteminin LG den kötü olduğunu vs. söyledi bu konuda pek bir bilgim yok acaba ne kadar doğrudur ve kullanan varsa genel olarak televizyondan memnunlarmı?

Bende 5507h modelini takip ediyorum ancak 5527k modelinin fiyat ve mağaza bilgisi verebilmeniz mümkün mü...??

hocam mediamarkt'dan 1999 tl ye aldım yanında 2 gözlük hediyesi vardı

Hayırlı olsun ürün çok başarılı bunu söyleyebilirim fiyat güzel duruyor 5500 serisi görüntü kalitesi çok çok beğendiğim bir tv....

5527K ekstra özelliklerini bilmiyorum ama dahili uydu alıcısı var ek bir kaç iyileştirmede vardır diye düşünüyorum....

Turuncu indirimde 5507h modelini Teknosa 1700 tl'ye verdi ama kart ile ödeme sistemi cazip gelmediğinden kaldı bir daha bu fiyata nasıl bulurum bilmiyorum nette 2 bin küsür gözüküyor şu an...

40PFL5507H/12 ile 40PFL5527K/12 arasındaki farklar

40PFL5507H/12
    Tuner/Alım/İletim

Dijital TV: DVB-C MPEG2*, DVB-C MPEG4*, DVB-T MPEG2*, DVB-T MPEG4*

Video Oynatma: NTSC, PAL, SECAM

-------------------------------------------------------------------------------------------

40PFL5527K/12
    Tuner/Alım/İletim

Dijital TV: DVB-C MPEG2*, DVB-C MPEG4*, DVB-S2 MPEG4 HD, DVB-T MPEG2*, DVB-T MPEG4*, DVB-S HD+ desteği (Astra)

• quote:

Orijinalden alıntı: servertu

herkese merhaba;

42pfl6057k/12 modelini almak istiyorum. aranızda bu ürün hakkında bilgisi olan veya kullanan var mı?

Düşündüğün tv 2012 model bir tv olup

Ambilight
    Ambilight Versiyonu: 2 taraflı
    Ambilight Özellikleri: Duvar rengine uyarlanma, Dinlenme ışık modu

3D:
    Easy 3D Clarity 700, 2 Kişilik Tam Ekran Oyun*, 3D Derinlik ayarı, 2D - 3D dönüştürme

Görüntü güçlendirme:
    Pixel precise HD, 600 Hz Perfect Motion Rate, Micro Dimming

CPU
    İşlemci türü: Çift Çekirdekli

Enerji Etiketi Sınıfı: A+
    AB Enerji Etiketine uygun güç: 54 W

Tuner/Alım/İletim
    Dijital TV: DVB-C MPEG2*, DVB-C MPEG4*, DVB-S2 MPEG4 HD, DVB-T MPEG2*, DVB-T MPEG4*, DVB-S HD+ desteği (Astra)

Bu özellikleri ile öne çıkan bir üründür ve çok güzel bir tv,dir ama fiyatı yüzünden bütçeni sarsacaksa o zaman bu özelliklerde eğer bulabilirsen (ki hiç sanmıyorum) samsung veya lg alabilirsin ancak eğer aklında bir Philips varsa artık sizi diğer markalar kesmeyecektir(kabul ediyorum samsung veya lg,nin şaşalı görüntüsüne kanabilirsiniz dikkatli olun),eğer alırsanız şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

• quote:

(bir iki arkadaş philipsin 3D sisteminin LG den kötü olduğunu vs. söyledi bu konuda pek bir bilgim yok acaba ne kadar doğrudur ve kullanan varsa genel olarak televizyondan memnunlarmı?)

O bir iki arkadaş bir zahmet televizyon dalında 3D ödüllerini resmi olarak araştırsınlar çünkü sen-ben veya bir başkası yanlı olabiliriz ancak araştırma sonuçlarına bakarlarsa o zaman gerçek ortaya çıkar ama eğer ortada bir taraf olayı varsa istediğiniz kadar resmi belge gösterin her şey hikaye gelir herkes kendi 3D TV,sini över, diyerek konuya açılık getirdiğimi düşünüyorum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: manolpan

quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

quote:

Orijinalden alıntı: byhtk

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar şu tv den aldım
    Smart LED TV
    94 cm (37"), Full HD 1080p, DVB-T/C
    37PFL3507H/12

fakat mkv formatını oynatmıyormuş bi güncelleme falan yapıp oynatma ihtimali yokmu?

sendeki son yazılım hangisi bumu ?

şunlar yazıyor

versiyon: T921E 2.05
    PQ : V0.18 2012/03/23
    AQ :V0.02 111227

Yeni yazılımın var ya USB ile yada kablolu internet bağlantısı yaparak günceleme yapabilirsin.

Sabit Yazılım Güncellemesi - Yazılım
    En yeni sürüm: T921E_2.07, 2012-06-11

http://www.philips.com.tr/c/televizyonlar/3500-series-94-cm-37-inc-full-hd-1080p-dvb-t-c-37pfl3507h_12/prd/?t=support

tmm sağol indiriyorum

peki pek bir değişiklik oluyormu?

Valla ben tv,den mkv film izlemediğim için bilemiyorum ama tv,nin desteklediği formatları tv,nin HELP/ÜRÜN SPESİFİKASYONLARI/MULTİMEDYA/SAFYA 2 bölümünde görebilirsin.

Örnek

Ben bu tv den almadım ama 5507 nin yanında hediye olarak verilen PTA507 model gözlükten aldım.Çok rahat ve kullanışlı gözlüktür.

alakayı anlamadım?

• ürünü gerçekten görünce çok sevdim ve tabiki özellikleride gayet iyi. m.markt ta 2750 tl ürün mevcut. fiyatı düşündüğüm bütcenin biraz üzerinde. 3-4 ay daha vaktim var planlarıma göre umarım ürün türkiyede yaygınlaşır(m.markt dışında bulamadım). kullanan sayısı artar ve artılarını- eksilerini görürüz. samsung ve lg almayı hiç düşünmüyorum(forumu okuduktan sonra) peki philips'e panel konusunda güvenebilirmiyiz. albani arkadaşımızında değerli teknik yorumlarını bekliyorum.
  • quote:

ürünü gerçekten görünce çok sevdim ve tabiki özellikleride gayet iyi. m.markt ta 2750 tl ürün mevcut. fiyatı düşündüğüm bütcenin biraz üzerinde. 3-4 ay daha vaktim var planlarıma göre umarım ürün türkiyede yaygınlaşır(m.markt dışında bulamadım). kullanan sayısı artar ve artılarını- eksilerini görürüz. samsung ve lg almayı hiç düşünmüyorum(forumu okuduktan sonra) peki philips'e panel konusunda güvenebilirmiyiz. albani arkadaşımızında değerli teknik yorumlarını bekliyorum.

Merhaba,

philips 42pfl4606 ve 32pfl4606 kullanıyorum. Panel olayını ayırt etmek için size tavsiyem bizzat teknomarketlere giderek tvleri gözlemlemenizdir. Ben de bu modelleri almadan önce oldukça araştırdım ve çok defa gidip tek tek tv leri izledim. Renk canlılığı ve görüntü kalitesi olarak en çok bu modeli beğendiğim için hem 42 hem de 32 lik modellerini aldım çıktım. Alalı 3 ay civarı olacak ve çok memnunum. Şahsi kanaatimce philips panel işinde oldukça başarılı. Diğer marka tv ler ile yan yana olduklarında fark hemen ortaya çıkıyor. Bu nedenle size tavsiyem de bizzat gidip kendiniz farkı görün. Sonra çok daha kolay karar verirsiniz.

İyi forumlar.

• quote:

quote:

herkese merhaba;

Ambilight

3D:
    Easy 3D Clarity 700, 2 Kişilik Tam Ekran Oyun*, 3D Derinlik ayarı, 2D - 3D dönüştürme

Görüntü güçlendirme:

CPU

Tuner/Alım/İletim

Bu özellikleri ile öne çıkan bir üründür ve çok güzel bir tv,dir ama fiyatı yüzünden bütçeni sarsacaksa o zaman bu özelliklerde eğer bulabilirsen (ki hiç sanmıyorum) samsung veya lg alabilirsin ancak eğer aklında bir Philips varsa artık sizi diğer markalar kesmeyecektir(kabul ediyorum samsung veya lg,nin şaşalı görüntüsüne kanabilirsiniz dikkatli olun),eğer alırsanız şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

6007-6057-6097 modelleri arasında ne farklar var. Bir yakınıma seninde önerdiğin 6007 yi alacağım. Fakat bu modeller arasında çok önemli farklar varmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: CARTEGENA

quote:

quote:

herkese merhaba;

Ambilight

3D:

Görüntü güçlendirme:

CPU

Tuner/Alım/İletim

6007-6057-6097 modelleri arasında ne farklar var. Bir yakınıma seninde önerdiğin 6007 yi alacağım. Fakat bu modeller arasında çok önemli farklar varmı.

Her 3 ürününde farkları şöyle,

PFL6007
    400HZ PMR (Perfect Motion Rate)
    Ses Çıkış Gücü 20Watt (2x10W)
    HDMI Bağlatnı Saysı 4

PFL6057
    600HZ PMR (Perfect Motion Rate)
    Ses Çıkış Gücü 28Watt (2x14W)
    HDMI Bağlatnı Saysı 5

PFL6097
    600HZ PMR (Perfect Motion Rate)
    Ses Çıkış Gücü 28Watt (2x14W)
    HDMI Bağlatnı Saysı 5

Seninde gördüğün gibi en büyük fark HZ olayında,benim şu anda kullandığım tv 400HZ ve söyleyebileceğim tek şey MÜKEMMEL.
    Ancak ben senin yerinde olsam ve tv,yi kendime alıyormuş gibi olsaydım tabiki 600HZ olan PFL6057 veya PFL6097 olan modellerden birini alırdım fakat seninde belirttiğin gibi bir yakınına alacaksın madem o zaman PFL6007,de uygundur.

Not:Tv,yi alacağın yakının çok şanslı biri çünkü herkes bir yakınına 3D LED TV almaz hele hele PHILIPS 6000 3D LED TV Serisi bir tv hiç almaz(en azından ben görmedim),TV,yi alacağın kişi şimdiden güle güle kullansın diyorum.

• Arkadaşlar aramızda bir çok Philips kullanan arkadaşlar var ama fotoları göremiyoruz,konumuza fotograflar ile renk katalım.
  • Yardımların için çok teşekkür ederim yılmaz976. Ben yakınıma alacağım derken ücretini ben değil kendisi ödeyecek. TV lerden pek anlamadığı için bana iyi bir şey bak dedi. Bende yardımcı oluyorum.
    Benim şu an kullandığım TV 100hz bile iyi. Bu yüzden 6007 model 400hz alabilirim. Zaten bende yakın zamanda yeni tv almayı düşünüyorum. Benimkinde DVB-C ve DVB-S ve internete bağlanma gibi özellikleri yok.
  • quote:

Yardımların için çok teşekkür ederim yılmaz976. Ben yakınıma alacağım derken ücretini ben değil kendisi ödeyecek. TV lerden pek anlamadığı için bana iyi bir şey bak dedi. Bende yardımcı oluyorum.
    Benim şu an kullandığım TV 100hz bile iyi. Bu yüzden 6007 model 400hz alabilirim. Zaten bende yakın zamanda yeni tv almayı düşünüyorum. Benimkinde DVB-C ve DVB-S ve internete bağlanma gibi özellikleri yok.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)
    Yeni alacağın tv,de DVB-C ve DVB-S ve internete bağlanma gibi özellikleri yok demişsin ama zaten mantıklı olan şey kullanmayacağın özelliklere ne diye fazla para vereceksin varsın olmasın o özellikler ama yok illada isterim dersen ona bir şey diyemem :)
  • BİRAZ ESİM GÖRELİM EVET
  • quote:

quote:

Yardımların için çok teşekkür ederim yılmaz976. Ben yakınıma alacağım derken ücretini ben değil kendisi ödeyecek. TV lerden pek anlamadığı için bana iyi bir şey bak dedi. Bende yardımcı oluyorum.

Yeni alacağın tv,de DVB-C ve DVB-S ve internete bağlanma gibi özellikleri yok demişsin ama zaten mantıklı olan şey kullanmayacağın özelliklere ne diye fazla para vereceksin varsın olmasın o özellikler ama yok illada isterim dersen ona bir şey diyemem :)

Kuzenime aldığım 6007 dün geldi kurulum yaptı. Çok beğendik iyi bir tv. Evde Kablo tv kullanıyor. Servisten gelenler otomotik arattırarak kanalları yerleştirdiler. Servis gittikten sonra biz kanalları kendi kafamıza göre sıralayarak yapmak istedik yapamadık. Ayarlardan analog manual kurulumu seçiyorum kanal araması yaptırdım bir tane buldu ve ( menüye girmeden hangi kanal sıralama numarasındaysam örneğin 6 numaraya yerleştiriyor ) bitti kaydet seçtim ve o an açık olan kanal sıra nosuna kaydetti. Bende tek tek 1,2,3... hangi sıra nosunda hangi istediğim kanal olması için bu işlemi tekrarlayarak yapacaktım. Biraz zaman alacaktı ama bir kere yapacaktık.

Fakat bir tane kanal yapabildim böyle. Tekrar aynı işlemi yaptığım zaman, kanal araması yaparken bir kanal bulduğunda benim yerleştirmek istediğim kanal olmadığından ben o kanalı geçip aramaya devam etmesi için başlat yaptığımda yine aynı kanalda kalıyor. Birkaç kez deniyorum her seferinde aynı frekanstaki kanalda takılıp kalıyor başka arama yapmıyor.

Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.

• quote:

quote:

quote:

Kuzenime aldığım 6007 dün geldi kurulum yaptı. Çok beğendik iyi bir tv. Evde Kablo tv kullanıyor. Servisten gelenler otomotik arattırarak kanalları yerleştirdiler. Servis gittikten sonra biz kanalları kendi kafamıza göre sıralayarak yapmak istedik yapamadık. Ayarlardan analog manual kurulumu seçiyorum kanal araması yaptırdım bir tane buldu ve ( menüye girmeden hangi kanal sıralama numarasındaysam örneğin 6 numaraya yerleştiriyor ) bitti kaydet seçtim ve o an açık olan kanal sıra nosuna kaydetti. Bende tek tek 1,2,3... hangi sıra nosunda hangi istediğim kanal olması için bu işlemi tekrarlayarak yapacaktım. Biraz zaman alacaktı ama bir kere yapacaktık.

Fakat bir tane kanal yapabildim böyle. Tekrar aynı işlemi yaptığım zaman, kanal araması yaparken bir kanal bulduğunda benim yerleştirmek istediğim kanal olmadığından ben o kanalı geçip aramaya devam etmesi için başlat yaptığımda yine aynı kanalda kalıyor. Birkaç kez deniyorum her seferinde aynı frekanstaki kanalda takılıp kalıyor başka arama yapmıyor.

Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.

Hımm...? valla bana göre gerçekten ilginç bir sorun çünkü benim öyle sizin gibi kablo tv deneme şansım olmadı,ben bildiğimiz uydu kullanıyorum ve o söylediğin menüye sen söyleyince baktım ama herhangi bir kablo takılı olmadığı için bir şey anlamadım ancak yinede bu beni durdurmaz eğer depoda eski telli anten duruyorsa onun ile tv ye bir bağlantı yaparak deneyeyim ama kesin söz vermiyorum çünkü çoook uzun zaman önce geçmiştim ben uyduya,kim bilir nerede o anten :)

• Merhaba arkadaşlar; Philips televizyonların içinde uydu alıcısı olan var mı acaba? Bir de bana tavsiye edebileceğiniz model hangisidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Merhaba arkadaşlar; Philips televizyonların içinde uydu alıcısı olan var mı acaba? Bir de bana tavsiye edebileceğiniz model hangisidir?

Seri numarasının sonundaki harf "K" olanlar kendinden uydu alıcılı dostum. "H" olanlar uydu alıcısız modeller.

Edit: Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailsss -- 13 Ağustos 2012; 16:06:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailsss

quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Merhaba arkadaşlar; Philips televizyonların içinde uydu alıcısı olan var mı acaba? Bir de bana tavsiye edebileceğiniz model hangisidir?

Seri numarasının sonundaki harf "K" olanlar kendinden uydu alıcılı dostum. "H" olanlar uydu alıcısız modeller.

Edit: Yazım hatası.

Eyvallah kardeşim...

• Özellik olarak önceliklerin neler, 3d, kendinden uydu vs vs, artı ayırabileceğin maksimum bütçe ve ekran büyüklüğünü yazarsan philips ustaları yardımcı olur. Philips tv almakla ilk doğru kararı vermişsin dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailsss -- 13 Ağustos 2012; 16:20:31 >
  • 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.