Şimdi Ara

PHILIPS LCD/LED TV CLUB (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.680
Cevap
22
Favori
424.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar işte AUERA serisinden bir foto;

PHILIPS LCD/LED TV CLUB
  • quote:

Orjinalden alıntı: mngb

quote:

Orjinalden alıntı: ersengoksan

Zaten philips açısından tereddütlerim yok denecek kadar azdı şimdi çok daha tatminkar oldum. Ha şu da bir gerçek Samsung'un parlaklığı ve renk gamı daha zengin gibi duruyor ancak sadece ve sadece gözü yanıltıyor çünkü renkler philips kadar doğal değil.

Dostum merhaba, en doğal ve gerçek renkler kesinlikle Phılıps te...Samsungun mükemmel bir ürünü vardı 2006 yılında gerçeği yansıtan tek paneliydi LE40M61 nedense o serinin devamını getiremediler, fiyatı yüksekti belki TR de rekabet edememeyiz diye seriyi bozdular, makyajlı ürünleriyle piyasa yapmaya çalışıyorlar...Dostum Antalya da yeni seri 9732 ve 9632 leri gördünmü...

Maalesef dostum;

Ben zaten 47pfl9532d'yi de görmeden bir haftada istanbuldan getirterek aldım. Katalogdaki özelliklerine baktım anlayacağın. Böyle tv mi alınır diyeceksin ama özellikleri etkiledi beni açıkçası. Yalnız Philips lcd tvler konusunda özel bir bayii açmış antalya'ya o bayiye ulaşır ulaşmaz size nacizane izlenimlerimi aktaracağım.

Bir de arkadaşlar Philips HTS8100 Ambisound, 5.1(ev sinema sistemi) konusunda bilgisi olan var mı acaba bütün teknoloji dergilerinde çok ön planda tutuluyor tek parça panelden oluşan ayrıca yanında sub ile birlikte satılıyor. Fakat gerçekten surround sesi 5+1'ler kadar iyi veriyor mu tereddütlerim var?

• Arkadaşlar;

Kaynaklara ulaştıkça elimden geldiğince aktarmaya çalışıyorum. İşte EISA tarafından philips'e verilen 2007-2008 dönemi iki ödüllü ürünü ve EISA açıklamaları;

EISA’dan Philips'e iki ödül...
    Philips, teknolojik uygulamaları ve ev eğlence sistemlerindeki tasarım yeniliğiyle, Avrupa Görüntü ve Ses Derneği’nden (EISA) prestijli iki ürün ödülünü almaya hak kazandı.

Philips HTS8100 ev sinema sistemi, 2007–2008 Avrupa’nın En İyi Ev Sinema Kompakt Sistemi olarak belirlenirken, Perfect Pixel HD Engine ve Ambilight Surround teknolojisine sahip Philips 47PFL9732D Cineos FlatTV, 2007-2008 Avrupa’nın En İyi Full HD LCD TV’si olarak belirlendi.

EISA Avrupa’nın En İyi Full HD LCD TV’si 2007–2008 Philips’in 2007 ürün gamında bulunan Full HD 1080p 47-inch (120cm) FlatTV’nin aldığı EISA ödülü, Philips’in, televizyon teknolojisiyle ilgili olarak, uzun yıllar süren çalışmaları sonucu elde ettiği görüntü kalitesi mükemmelliği konusundaki başarısını ortaya koydu.

Flat panel piyasasında hızlı bir şekilde ortaya çıkan 47” ekran boyutunda üstün kalitede yüksek çözünürlük sunması nedeniyle Philips 47PFL9732D 2007-2008 Avrupa’nın En İyi Full HD LCD TV’si, ödülünü kazandı.

EISA Karar Heyeti, resmi takdirnamesinde, “Philips 47PFL9732D’in yüksek çözünürlüğü, nefes kesici görsel kalite sağlıyor. Philips’in yeni Perfect Pixel HD Engine teknolojisinin, üstün hareket iyileştirme gibi özellikleri ile en küçük ayrıntılar bile net bir şekilde görünebiliyor. Philips, bu ürünle birlikte, LCD TV standartlarını çok üst seviyelere yükseltmiştir” ifadelerine yer verdi.

Philips 47PFL9732D Cineos FlatTV, parlak renk, doğal ayrıntılar, üstün netlik ve akıcı doğal hareket sağlayan görüntü kalite paketi sayesinde, en üst düzeyde yüksek çözünürlük görüntüleme deneyimi sağlıyor.

Bu kalitenin gerçekleştirilmesinde kilit rolde, Philips Geliştirme Teknolojileri’nin bir eseri olan ve eşsiz bir yüksek çözünürlük sağlayan Perfect Pixel HD Engine bulunuyor. 47PFL9732D, Ambilight Surround sayesinde, daha zengin bir HD görüntüleme deneyimi yaratıyor.

Çarpıcı ortam renk ve ışık efekti, algılanan görüntü ayrıntılarını, kontrast ve renk özelliklerini geliştirip, daha rahat bir izleme sağlarken, aynı zamanda izleyiciyi ekrandaki içeriğin derinliğine çekiyor. Philips’in Ambilight teknolojisinin bu son versiyonu daha canlı renkler sağlıyor ve önceki Ambilight FlatTV’lerden daha az enerji tüketiyor.

EISA Avrupa’nın En İyi Ev Sineması Kompakt Sistemi Farklı üç boyutlu ses hoparlörlerine dayalı geleneksel ev sinema sistemlerine yenilik getiren Philips HTS8100, bu özelliği nedeniyle EISA ödülüne layık görüldü. Tek birimden oluşan bir sistem ile gerçek 5.1 kanal ses performansı sağlamak için Philips’in Ambisound teknolojisinin kullanıldığı HTS8100 üstün teknolojik özelliklerinin yanı sıra sade ve şık tasarımı ile de övgü topladı.

EISA uzmanları, HTS8100 ile ilgili olarak, “Hoparlörleri, amplifikatörü ve DVD/CD sürücüsü, mucizevi bir şekilde 13 cm inceliğinde bir kutu içinde bulunuyor. Bu konsept, Flat TV’ler ile mükemmel bir uyum sağlıyor” görüşünde.

Philips’in Ambisound teknolojisi, full surround ses performansı gerçekleştirebilmek için, beş farklı amplifikatörden ve bir ses işleme teknolojileri dizininden, hassas sürücü konumlandırmasından ve psiko-akustik değişikliğinden yararlanıyor. Ambisound’un nasıl çalıştığına dair bilgiler,www.ambisound.philips.com adresinde yer alıyor.

Philips HTS8100 Soundbar, DCDi®, Faoudjula video süreç kullanımı ve ayrıca HDMI™ vasıtasıyla bir ekrana yansıtılan 1080p görüntü kalitesi sayesinde, sınıfının en iyisi görüntü performansını, muhteşem ses performansı ve zarif tasarımı ile birleştiriyor.

Royal Philips Electronics Başkan Yardımcısı ve Philips Tüketici Elektroniği CEO’su Rudy Provoost, iki EISA ödülü ile ilgili olarak “Philips olarak kendimizi, pasif ev eğlence deneyimlerinden farklı olarak, tüketicilere heyecan verici ve yenilikçi ürünler sunmaya adadık. EISA’nın, bu iki ürüne verdiği ödüller, Philips’in Flat TV’lerde yakaladığı görüntü mükemmelliğini, ev sineması sistemleri konusunda yenilikçi tasarımlar geliştirdiğini ve de ev eğlence sistemlerinin standartlarını devamlı olarak yükselttiğini onaylamıştır” dedi

Kaynak:Akşam

• Ya arkadaşlar bu modeller arsında kaldım çok kararsızım kullanan arkadaşlardan artı eksi yorumlarını rica ediyorum

37pfl9632d
    32pfl9632d (Bu modelde karar kıldım gibi)
    37pfl5322d
    32pfl7962d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snnates -- 12 Eylül 2007; 12:22:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: snnates

Ya arkadaşlar bu modeller arsında kaldım çok kararsızım kullanan arkadaşlardan artı eksi yorumlarını rica ediyorum

37pfl9632d
    32pfl9632d
    37pfl5322d
    32pfl7962d

Dostum 5322 dışında bu ürünü daha kullanan hemen hemen yoktur ama yabancı forum sitelerinde yorumlar var.
  • Arkadaşlar;

HTS8100/12 teknik özelliklerini aşağıda aktarıyorum. Bu sisteme ilişkin bilgi vermemin sebebi halihazırda flat tv kullanıcıları için kompakt bir sisteme ihtiyaç duyanların kullağına kar suyu kaçırmak için. EĞER HALİHAZIRDA KULLANICI VARSA DENEYİMLERİNİ AKTARIRSA ÇOK SEVİNİRİM.

[simage][http://img440.imageshack.us/img440/8011/hts810012fw370uv6.jpg/image]
     PHILIPS LCD/LED TV CLUB

Özellikler Tam, sorunsuz çok kanallı surround ses için Ambisound
    Çok kanallı amplifikatörle çalışan Ambisound surround ses sistemi, daha az sayıda hoparlörden çok kanallı ses sağlayan gelişmiş bir dijital ses işleme teknolojisi kullanır. Her şekildeki ve büyüklükteki odada, gereken açılara bağımsız sürücüler yerleştirilerek güçlü bir çok kanallı surround ses üretilir ve dinlenir.
    Gerçek yüksek çözünürlüklü video geliştirme ile HDMI 1080p
    HDMI, Yüksek Çözünürlüklü Multimedya Arayüzü anlamına gelir ve kaynak cihazdan en yüksek çıkış çözünürlüğüyle akıllı iletişim sağlar. Analog sinyallere dönüştürmeye son vererek gürültüden tamamen arınmış mükemmel görüntü ve ses kalitesi sağlayan, sıkıştırılmamış dijital HD görüntünün yanı sıra dijital çok kanallı ses de taşıyabilen bir doğrudan dijital bağlantıdır. Ayrıca, HDMI video geliştirme ile, DVD'lerin yüksek çözünürlük için kullandığı SD (Standart Çözünürlüklü) görüntü sinyallerinin çözünürlüğünü artırarak daha ayrıntılı, net ve daha gerçek bir görüntü elde edersiniz.

Daha fazla özellik görüntüle
    Daha az özellik görüntüle Son derece net, yüksek kaliteli video için Faroudja DCDi
    Geçmeli Doğrusal Korelasyon, Faroudja tarafından geliştirilerek patenti alınmış, aşamalı tarama özelliğine sahip TV'lerde son derece net, yüksek kaliteli görüntü sağlayan bir görüntü işleme teknolojisidir.
    Smart Surround, surround ayarlarını otomatik olarak optimum hale getirir
    Her disk değiştirdiğinizde ya da filmden müziğe geçtiğinizde surround ayarlarını yapma gereği olmadan mümkün olan en iyi sesin keyfini çıkarın. Varsayılan çok kanallı surround ayarlarına sahip normal 5.1 sistemlerin aksine Smart Surround, stereo müzik ya da çok kanallı ses içeriğine sahip filmlere göre surround ayarlarını otomatik olarak değiştirir.

Gelişmiş, derin bir bas deneyimi için DoubleBASS
    DoubleBASS, Philips tarafından geliştirilmiş, 30 Hz'den düşük frekansları alıp subwoofer'ın ses menzilinde tekrar oluşturarak düşük frekans menzilini genişleten bir DSP algoritmasıdır. Bu sayede, subwoofer'ın küçük boyutlarına rağmen en derinden gelen bas tonlarını dahi duyabilirsiniz.
    Saf netlik için soft dome tweeter'lar
    Soft Dome Tweeter'lar son derece net yüksek ve orta frekans ses üreterek hoparlörlerden gelen sesin genel netliğini artırır.

USB flash sürücülerden fotoğraf görüntüleyen ve müzik çalan USB Direct
    Sadece cihazınızı Philips DVD sistemi üzerindeki USB portuna takın. Dijital müziğiniz ve fotoğraflarınız, doğrudan cihazdan gösterilecektir. Artık önemli anlarınızı aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
    Portatif Ortam Oynatıcılardan müzik çalmak için MP3 Line-in (hat girişi)
    MP3 Line-in (hat girişi) Ev sinema sisteminiz üzerinden MP3 çalarınızı dahili kulaklık girişine takarak doğrudan MP3 içeriği çalmanızı sağlayan tak ve çalıştır teknolojisi kullanır. Böylece favori müziğinizi portatif MP3 çalarınızda çalarken Philips Ev Sinema Sistemi'nin keyfini sürersiniz.

Şık bir biçimde entegre edilmiş tek ünite tasarımında ses çubuğu sistemi
    Flat TV'nize uygun gelişmiş tasarımTeknik spesifikasyonlar
    Görüntü/Ekran
    Görüntü geliştirme Yüksek Çözünürlük (720p, 1080i, 1080p) , Video geliştirme , Faroudja DCDi

Ses
    Ses Sistemi Ambisound , Dolby Digital , DTS , Dolby Prologic II , Stereo
    Ses Geliştirme Smart Surround , DoubleBass , Tiz ve Bas kontrolü
    Ekolayzer ayarları Aksiyon , Rock , Konser , Klasik , Drama , Jazz , MTV , RnB , Oyun , Parti , Çizgi Film , Lounge , Haberler , Spor

Hoparlörler
    Hoparlör tipleri Ana ünite ile entegre
    Hoparlör Sürücüleri 2 x 1 inç Soft Dome tweeter'lar , 6 x 2,5 inç Tam Aralıklı woofer'lar
    Hoparlör Empedansı 6 ohm
    Subwoofer tipi Aktif
    Subwoofer sürücüsü 1 x 6,5 inç uzun Mesafe woofer'lar
    Subwoofer empedansı 4 ohm
    Subwoofer frekans aralığı 30-120 Hz

video oynatma
    Sıkıştırma formatları Divx 3.11 , DivX 4.x , DivX 5.x , DivX 6.0 , DivX Ultra , MPEG1 , MPEG2
    Çalma Ortamı DVD-Video , DVD+R/+RW , DVD-R/-RW , Video CD/SVCD , CD-R/CD-RW
    Video kaset oynatma sistemi PAL , NTSC
    Daha fazla teknik özellik görüntüle
    Daha az teknik özellik görüntüle

müzik çalma
    Sıkıştırma formatı MP3, WMA
    Çalma Ortamı Audio CD, CD-R/RW, USB flash sürücü
    MP3 bit hızları 32-256 kbps ve VBR

Resim tekrar oynatma
    Resim sıkıştırma formatı JPEG
    Çalma Ortamı CD-R/RW, DVD+R/+RW, USB flash sürücü
    Görüntü geliştirme Müzikli slayt gösterisi, Döndürme, Zum

Tuner/Alma/Verme
    Tuner Bantları AM, FM
    RDS İstasyon Adı

Bağlanabilirlik
    Ön / yan bağlantılar MP3 Line-in (hat girişi), USB
    Arka Bağlantılar HDMI çıkışı, Komponent Video çıkışı, SCART1 (CVBS, RGB çıkışı), TV girişi (3,5 mm jak), Kolay hoparlör bağlantıları, Ara bağlantı (Güç Kutusuna)
    Subwoofer (Güç Kutusu) FM Anteni, AM/MW Anten, Koaksiyel Dijital giriş, AUX Girişi (cinch, 2 çift), Ara bağlantı (Ana Üniteye)

Boyutlar
    Set Genişliği 935 mm
    Set Yüksekliği 146 mm
    Set Derinliği 136 mm
    Set ağırlığı 7 kg
    Subwoofer Genişliği 295 mm
    Subwoofer Yüksekliği 446 mm
    Subwoofer Derinliği 295 mm
    Subwoofer Ağırlığı 10,5 kg
    Ambalaj Genişliği 1025 mm
    Ambalaj Yüksekliği 359 mm
    Ambalaj Derinliği 565 mm
    Ambalajla birlikte Ağırlık 22,7 kg

Aksesuarlar
    Aksesuarlarla Birlikte Hızlı başlangıç kılavuzu, kullanım kılavuzu, Uzaktan Kumanda, Uzaktan kumanda pilleri, Komple SCART kablosu, MP3 Line-in (hat girişi) kablosu, AM anteni, FM anteni, Bağlantı kablosu, Güç kablosu, Duvara montaj aparatı, Dünya Çapında Garanti belgesi

Güç
    Güç kaynağı 220-240V, 50Hz

• benim tercihim 37pfl9632 den yana
  • ÖZÜR FİYAT BİLGİSİ VERMEYİ UNUTMUŞUM;

1.700-2000 YTL ARALIĞINDA
  • quote:

Orjinalden alıntı: snnates

Ya arkadaşlar bu modeller arsında kaldım çok kararsızım kullanan arkadaşlardan artı eksi yorumlarını rica ediyorum

37pfl9632d
    32pfl9632d (Bu modelde karar kıldım gibi)
    37pfl5322d
    32pfl7962d

BİR KULLANICI OLARAK DEĞİL AMA TEKNİK ÖZELLİKLER AÇISINDAN BAKACAK OLURSAK BENCE DE 37PFL9632D AĞIR BASIYOR. 100HZ CLEAR LCD, AMBILIHGT VE PERFECT PLUS HD VE TABİİ Kİ MÜKEMMEL TEPKİME SÜRESİ 3 MS

BU EKRAN KLASMANINDA EN İYİSİ GÖRÜNÜYOR
  • Arkadaslar philips 42 7332 modeli sd veya digiturk yayinlarindaki performansi nasildir bilen varsa yardimci olabilirmi
  • JOVEN,
    MNGB,
    DOSTLAR SELAM
    ARKADAŞLAR NİHAYET ELİMDEKİ MAKİNE İLE DOĞRU FOTOĞRAF AYARLARINA ULAŞABİLDİĞİM KADARI İLE İŞTE 47PFL9532D DİGİTÜRK KANAL D VE ATV GÖRÜNTÜLERİ ELİMDEKİ FOTOĞRAF MAKİNESİ SONY DSC-T9

PHILIPS LCD/LED TV CLUB

PHILIPS LCD/LED TV CLUB

PHILIPS LCD/LED TV CLUB

PHILIPS LCD/LED TV CLUB

ARKADAŞLAR BU GÖRÜNTÜLER DİGİTÜRK GÖRÜNTÜLERİ OLUP, AYRICA DİGİTÜRK'ÜN KENDİ DİJİTAL KANALLARI OLAN MOVİEMAX'TE GÖRÜNTÜLER DAHA DA BAŞARILI VARIN GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN ONLARI DA GÖNDERECEĞİM AMA AH ŞU IMAGESHACK PROGRAMI ÇOK YAVAŞ İŞLİYOR. BİR DE

• güle güle kullanın
    gerçekten çok güzel görüntüler
  • quote:

Orjinalden alıntı: kantarcio

güle güle kullanın
    gerçekten çok güzel görüntüler

teşekkür ederim dostum sağol
  • Canım kardeşim Ersengoksan, Olay budur... 47' LCD panelde Uydu Alıcı ile bu görüntü mükemmel...Phılıps için ödenene değer...
  • philips Ambilight teknolejisi rakiplerini kıskandıran bir teknoleji

PHILIPS LCD/LED TV CLUB
  • s

PHILIPS LCD/LED TV CLUB

PHILIPS LCD/LED TV CLUB

PHILIPS LCD/LED TV CLUB

PHILIPS LCD/LED TV CLUB

PHILIPS LCD/LED TV CLUB

• quote:

Orjinalden alıntı: mngb

Canım kardeşim Ersengoksan, Olay budur... 47' LCD panelde Uydu Alıcı ile bu görüntü mükemmel...Phılıps için ödenene değer...

KARDEŞİM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. DAHA DAHA İYİLERİ SİZLERİN OLUR UMARIM. ARKADAŞLAR YUKARIDA GÖNDERDİKLERİM DE DVD GÖRÜNTÜLERİ. BURADA DVD SÜRÜCÜSÜ PLAYSTATION 3 ARKADAŞLAR.

BİLMİYORUM BİLGİNİZDE Mİ PS3'TE SON UPGRADE İLE BİRLİKTE DVD GÖRÜNTÜSÜ 1080P'YE YÜKSELTİLİYOR ARTIK. YANİ DVD FORMATI EN KAYIPSIZ ŞEKİLDE 1080P FORMATINDA EKRANA YANSITILIYOR. BİLGİNİZDE OLSUN.

AYRICA EVİMDE SAMSUNG HTP P75 EV SİNEMA SİSTEMİ DE MEVCUT ANCAK DVD GÖRÜNTÜLERİNİ ONDAN ALMADIM. ÇÜNKÜ DVD SÜRÜCÜSÜ EN ÇOK 1080i FORMATINA YÜKSELTEBİLİYOR.

PHILIPS LCD/LED TV CLUB

PHILIPS LCD/LED TV CLUB

• ARKADAŞLAR PAZARTESİ GÜNÜ DE BİR AKSİLİK OLMAZSA PS3'TE DEĞİŞİK OYUNLARDAN GÖRÜNTÜLER GÖNDERECEĞİM.

SEVGİYLE SAĞLICAKLA KALIN
  • ps3 dvd flimleri UPSCALE yaparak yani bir çeşit sıkıştırma yaparak sinyal kalitesini arttırabiliyor Standart PAL formatı 720x576 piksel
    çözünürlüğe sahip olan bir format oynatıcınızın UPSCALE yöntemiyle görüntüyü sıkıştırarak çözünürlük kalitesini 1080 çıkarıyor
    720x576 piksel yaşanan görüntüdeki pürüzler ve netlik sorunu böylellikle aşılmış oluyor bu farkı anlamak için DVD formatına en yakın
    uydu yayınlarıdır UPSCALE edilmiş DVD flim görüntüsüyle uydu yayınını kıyaslayarak aradaki farkı çok rahat hissedersiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: xfii

ps3 dvd flimleri UPSCALE yaparak yani bir çeşit sıkıştırma yaparak sinyal kalitesini arttırabiliyor Standart PAL formatı 720x576 piksel
    çözünürlüğe sahip olan bir format oynatıcınızın UPSCALE yöntemiyle görüntüyü sıkıştırarak çözünürlük kalitesini 1080 çıkarıyor
    720x576 piksel yaşanan görüntüdeki pürüzler ve netlik sorunu böylellikle aşılmış oluyor bu farkı anlamak için DVD formatına en yakın
    uydu yayınlarıdır UPSCALE edilmiş DVD flim görüntüsüyle uydu yayınını kıyaslayarak aradaki farkı çok rahat hissedersiniz

pardon dostum upscale olacaktı. Doğru söylüyorsun ve gerçekten dvd kalitesini farkettiriyor. Teknoloji bütün çılgınlığı ile baş döndürüyor ve bizim yetişmemiz imkansız gibi görünüyor

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.