Şimdi Ara

Philips Lcd tv lerin servis menusüne nasıl girilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkdadaşlar bir kaç gün önce Philips 42PF8404 aldım.

Servis menusune girip kaç saat kullunıldığını kontrol etmek istiyorum

Yardımcı olabilirseniz sevinirim

iyi günler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Philips LCD TV'lerin Servis Menüsüne Giriş

Philips LCD TV'nizin servis menüsüne girmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

• TV'nizi kapatın.
    • TV'nizin önündeki kontrol panelinde bulunan "Menü" düğmesine basın ve basılı tutun.
    • " Menü" düğmesini basılı tutarken, TV'nizi uzaktan kumanda aracılığıyla açın.
    • Servis menüsü ekranda göründüğünde, "Menü" düğmesini bırakın.

Philips Servis Menüsü Kodları

Philips TV'lerin servis menülerine erişmek için kullanılan kodlar modele göre değişebilir. TV'nizin modeline özgü kodu öğrenmek için üreticinin web sitesini veya kullanım kılavuzunu kontrol edebilirsiniz.

Philips Servis Menüsünü Kullanma

Servis menüsünü girdikten sonra, TV'nizin çeşitli ayarlarına erişebilirsiniz. Bununla birlikte, bu ayarları değiştirmeden önce dikkatli olmanız önemlidir. Hatalı değişiklikler TV'nize zarar verebilir. Servis menüsü ayarlarını sadece yetkili servis teknisyenleri veya TV hakkında bilgi sahibi kişiler tarafından değiştirilmelidir.

Önemli Notlar:

• Bazı Philips TV modellerinde servis menüsüne erişim olmayabilir.
    • Servis menüsüne girmek için uzaktan kumanda kullanamıyorsanız, TV'nizin yanında bulunan "Servis" veya "Servis Menüsü" düğmesine basmayı deneyebilirsiniz.
    • Servis menüsü ayarlarında herhangi bir değişiklik yapmadan önce TV'nizin kullanım kılavuzunu veya üreticinin web sitesini kontrol etmeniz önerilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • "Philips kumandasindan sirasiyla 0, 6, 2, 5, 9, 6 ve info tuslarina basiyorsun ve servis menusu aciliyor. TV'nin ne kadar sure kullanildigini gormek icin servis menusune girdikten sonra Next seciyorsun, hemen ikinci sirada worked hours gibi birsey olmasi lazim orada yaziyor. "

Alıntıdır
  • Tamamdır girdim servis menusüne çok tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

"Philips kumandasindan sirasiyla 0, 6, 2, 5, 9, 6 ve info tuslarina basiyorsun ve servis menusu aciliyor. TV'nin ne kadar sure kullanildigini gormek icin servis menusune girdikten sonra Next seciyorsun, hemen ikinci sirada worked hours gibi birsey olmasi lazim orada yaziyor. "

Alıntıdır

Arkadaşlar bu yöntemle giremedim. rakamlara bastıkca kanal değişiyor. Başka bir yöntem bilen var mı ?
  • Bu Yazdığım eski modeller içindi. Simdi philps kullanmadığım icin bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.