Şimdi Ara

Philips LCD TV SSB Board sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Philips'in 42PFL7762D/12 modeli 106 ekran LCD televizyonunu kullanıyorum. TV'ye Philips DVD Player (HDMI), D-Smart (Scart) ve bilgisayar (DVI to HDMI kablo ve HDTV modunda) bağlı. Televizyonu kullanmaya başladıktan 1 ay sonra arızalandı. Yetkili servis SSB Board arızası tepit etti ve parçayı değiştirdi. Fakat 1,5 ay sonra bugün yine aynı belirtilerle arızalandı ve büyük bir ihtimalle yine SSB Board arızası var. (Kırmızı Stand-by ışığı yanmıyor, mavi ışığı yanıyor ve ekrana görüntü gelmiyor.). Bu SSB Board ne işe yarar? Bu board niye arıza yapar? Televizyonum Full HD ama PC monitörü olarak 1368x768 yani HD Ready olarak destekliyor. Ben yine de PC'ye bağlarken HDTV modunda Full HD (1980x1080) olarak çalıştırıyorum. Görüntü gayet net, sorunsuz ve çokça da HD film izledim. Acaba televizyonum Full HD olmasına rağmen PC modunda desteklediği çözünürlükten daha yüksek çözünürlükte çalıştırmaktan mı bu board zamanla bozuluyor? Yoksa voltaj problemimi. Açıkcası bilemedim. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. İlginize şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.