Şimdi Ara

Philips LCD TV tavsiyesi pls!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bana 32,37 ve 40 inç Philips LCD tv modelleri hakkında tavsiyede bulunursanız çok sewinirim
    Tv de aradığım özelliklere gelince her teknolojiyi desteklemesi önemli

tecrübeli arkadaşlardan yorumlar ve modeller bekliyorum!

• 32 PF 5331 VEYA 42 PF 5331 BU İKİ MODEL ÜZERİNDE YOĞUNLAŞABİLİRSİNİZ
  • fiyat aralığını ve neiçin kullanacağı yazsaydın çok daha iyi olurdubenim bildiğim philipste 40" yok onun yerine 42" var, fiyatlarıda 1900-14000ytl arası değişiyor(tabi bunlar benim bildiğim)
    bence fiyat olarak mantıklı olan 7 serisi ama paran varsa 9 serisi çok daha iyi
  • fiyat önemli diil...
    görüntü kalitesi ve özellik olarak yeni her teknolojiyi desteklemesi önemli...
    philips 37pf9731 çok güsel onu gördüm gerçekten inanılmaz...
    bu ayarda bir lcd arıorum
    aslında 2 tane alıcam ama 1i o kadar öenmli diil oturma odasında sadece digiturk ve ps2 için olucak
    diğeri salonda hem dvd hem digiturk için olucak! 2sinde de lig tv izlicem yani tepkime sürelerinin ii olması lazım (yanlış öğrenmediysem :) tabi )
  • PS3 almayı düşünüyorsanız ve fiyatı da önemli değil diyorsanız, Sony KDL-40X2000 inide incelemenizde de fayda var. Bildiğim kadarıyla Philips in 1920*1080 panel çözünürlüğü olan modelleri var fakat hiçbiri 1080p desteklemiyor.
  • 32PF9731 ayarında LCD aramayın,çünkü yok.Teknik özellikleri ve görüntü kalitesi daha iyi bir LCD görmedim.
    Dinamik kontrast (1:7000) ,tepkime süresi 3 ms. Bunlar öte gerçekten cok güzel bir görüntü kalitesi var.Bana göre en büyük dezavantajı parlak kasası.Mat olsaydı daha iyi olurdu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emporium

fiyat önemli diil...
    aslında 2 tane alıcam ama 1i o kadar öenmli diil oturma odasında sadece digiturk ve ps2 için olucak
    diğeri salonda hem dvd hem digiturk için olucak! 2sinde de lig tv izlicem yani tepkime sürelerinin ii olması lazım (yanlış öğrenmediysem :) tabi )

ben 32pf9731 kullanıyorum.
    paranız var ise şiddetle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wellwell -- 30 Kasım 2006; 15:09:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    65 inch, +100hz TV önerisi
    2 ay önce açıldı
    philips lcd tv görüntü yok
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • salona 37pf9731 veya 42pf9831 alabilirsin 37" olan full hd yani 1920:1080 çözünürlüğü var 42" ise 1366:768 çözünürlükte ama daha büyük, full hd 42" olan 42pf9830 var ama oda pixel plus 2 , diğerleri pixel plus 3
    oturma odanada 37 veya 32 pf7331 alabilirsin ama eğer play s.3 almayı düşünüyorsan full hd bir model daha iyi olur

aşşağıdaki linklerdenten inceliyebilirsin

42pf9831
    42pf9830
    37pf9731
    37pf7331

• quote:

Orjinalden alıntı: wellwell

quote:

Orjinalden alıntı: emporium

fiyat önemli diil...

ben 32pf9731 kullanıyorum.
    paranız var ise şiddetle tavsiye ederim.

resimlerini çekmiştim ancak buraya malesef koyamıyorum. nedense hata veriyor. ama bir bilen var ve yardımcı olursa resimlerini koyabilirim. (amblight veya gündüz ambilightsiz)

• www.resimekle.com

simdilik burayi kullanabilirsin.

"hızlı cevap" modunda resim ekleyemezsin,
    "cevapla" modunda ekleyebilirsin.
  • 37PF9731D gelmiş geçmiş en iyi lcd tv fiyat biraz yüksek 9000 ytl civarı clear lcd 3ms tepkime süresi 1920x1080p çözünürlük ve philipse özgü pixelplus3 ve ambilight surround özellikleriyle süper bir tv yanlış hatırlamıyorsam 2007 eisa ödülüde aldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.