Şimdi Ara

Philips LCD TV'ye Ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evimde 108 ekran philips marka lcd tv var ve duvarda asılı.Tv'nin kendi ses sistemi bana çok saçma geliyor.Müzikler inanılmaz yüksek bir seste gelirken konuşmaları duymak imkansızlaşıyor.Bunu çözebilmek adına bir ses sitemi kurmayı düşünüyorum.evim 4.1'e daha uygun.En büyük derdim bu dengesizliği önlemek öyle harika efektler duymak gibi bi derdim yok.En hesaplı önerebileceğiniz sistemler nelerdir?Her türlü çözüme açığım.

• upupup
  • quote:

Orijinalden alıntı: furki_turki

upupup

Tv yi hangi ses modunda izliyorsun.Eğer denemediysen kişisel olarak ses ayarlarıyla(Bas,tiz,surround vb.) oyna bakalım.Yine de ses sistemi düşünüyorsan önce kriterlerini tam olarak belirlemelisin.Örneğin 4.1 alacağına 5.1 al sonradan 5.1 alsaydım deme.Yine playerli sistem mi düşünüyorsun yada sadece hoparlör seti mi, hoparlörler kule tip mi, raf tipi mi olmalı, gücü kaç watt, hangi harici bağlantı girişleri olmalı, ses kalitesi nasıl? derken seçenekler çoğalabilir.Siz en iyisi teknosa, vatan bilgisayar, hepsiburada gibi sitelerden bütçenize ve kriterlernize uygun modellere bakın öyle karar verin.Eğer imkanınız varsa yine bu tip benzer mağazaların yerel şubelerine gidip seslerini dinleyerek ve görerek karar vermek daha iyi olacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.