Şimdi Ara

Philips Led smart tv .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler dilerim. 2013 yapımı Philips 46 " smart özellikli led tv sahibiyim. Ayrıca 16 mbitlik fiber hat çektirdim. Yalnız tv da dahili wifi olmadığından kabloyla bağlantı çok yavaş oluyor ve smart tv hiç bir işe yaramıyor. Tv eski üretim olduğundan işlemcisi yavaş muhtemelen. Philips wi-fi aparat mı satın almalıyım yoksa cep telefonlarından (daha hızlı olduğu için) görüntü aktarımı için kablo mu satın alayım? Yönlendirirseniz müteşekkir kalacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveheart76 -- 29 Aralık 2019; 13:22:42 >

• kardeşim normalde kablo ile daha hızlı ve stabil internete girer,wifi ile bağlanınca hızlı olacağını düşündüren şey herhalde telefonundaki wifi internetin hızlı olması
    bende eski sony tv vardı,smart özelligi bir işe yaramazdı,gittim kendime mibox 4ks tv kutusu aldım 400 tl ye,televizyon şuan en akıllı tv den bile daha akıllı,netflix ve spotify var youtube var var oğlu var herşeyi koymuşlar içine,kumandasıda çok güzel ayrıca sesli arama özelligi var kumanda'da illa tek tek elinde yazmana da gerek yok,direkt wifi üzerinden bağlanıyor ve android 9 mu ne yüklü içinde,ayrıca android telefonun varsa yeni nesil telefonun ekranını direkt olarak tv ye yansıtabiliyorsun wireless üzerinden
    vatanbilgisayrdaki kötü satış temsilcileri gibi hissediyorum kendimii abii aynısından evde kullanıyorum süperr abii
    TeknoSeyiryoutube
    Xiaomi Mi TV Box Android TV incelemesi
    https://www.youtube.com/watch?v=mZGQJX4vPUk

bu incelemeyi ince bak istersen

• cok sağolasın, ister inan ister inanma. aynısını iki saat önce birisi de tavsiye etti.. Buraya topic açtığımı unutmuştum. Ayak üstü sordum ona da. galiba bu en mantıklı çünkü cep telefonunun şarjı problem olur, ayrıca wifi aparatı da taksan tv işlemcisi eski olduğundan verimli olmaz... tesekür ederim bu mibox markalarına bakacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg Led tv arıza
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.