Bildirim
PHİLİPS LED TV YARDIM!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
aslında gördüğüne net gibi geliyor değilde muhtemelen daha canlı renkler olduğunu görüyorum diye bilirdin.aslında burda ben pek tarafsız olamayacam çünkü 8605 te ambilight varki ben bunun hastasıyım be 8404 var ve bir daha kine 9000 serisini alacam 3 taraflı ambilight için.8605 te ayrıca philips sin en iyi işlemcisi var ki bence bir avantaj.başa geri dönersek eğer ısrarla görüntü net diyorsan fabrika ayarlarından olabilir keskinlik ve netlik ayarlarını yaparsan bence istediğin netliği alabilirsin.ben tabi philipsi öneriyorum ama senin kullanma amacında önemli tabi eğer usbde çok film izlemek isterim her formatı açsın dersen kesinlikle samsung piyasanın en iyisi maden yatak odasında(öbür konuda demişsin ve 47 alacamda demişsin) izleyecen kesinlikle zevk alman gerekki ambilight sana bunu verir.ayrıcada küçük odanda 47 ye yer varmı duvara asmak için eğer philips alırsan ambilght tan iyi tararlanman için 4 taraftaanda boşluk olmalı.
-
47 yazmışım 46 olacak ayrıca 46pfl8605 nette 5100 tl gözüküyor.40pfl9705 4600tl gözüküyor ki philipssin en iyisi odan da küçük olduğu için 40 daha iyi olabilir.buda bir hatırlatma olsun philips genelde aralık gibi serileri yeniler bundan dolayı bekleye bilirsin bekleyemem dersen fiyatlara iyi bak eski serileri bitirmek için fiyatlarıda kırabilirler buda sana bir fırsatta doğurur.inşallah kafan karışmadan yardımcı olmuşumdur çünkü bunlar bir kez alınır aceleye gelmez...quote:
Orijinalden alıntı: fbm333
aslında gördüğüne net gibi geliyor değilde muhtemelen daha canlı renkler olduğunu görüyorum diye bilirdin.aslında burda ben pek tarafsız olamayacam çünkü 8605 te ambilight varki ben bunun hastasıyım be 8404 var ve bir daha kine 9000 serisini alacam 3 taraflı ambilight için.8605 te ayrıca philips sin en iyi işlemcisi var ki bence bir avantaj.başa geri dönersek eğer ısrarla görüntü net diyorsan fabrika ayarlarından olabilir keskinlik ve netlik ayarlarını yaparsan bence istediğin netliği alabilirsin.ben tabi philipsi öneriyorum ama senin kullanma amacında önemli tabi eğer usbde çok film izlemek isterim her formatı açsın dersen kesinlikle samsung piyasanın en iyisi maden yatak odasında(öbür konuda demişsin ve 47 alacamda demişsin) izleyecen kesinlikle zevk alman gerekki ambilight sana bunu verir.ayrıcada küçük odanda 47 ye yer varmı duvara asmak için eğer philips alırsan ambilght tan iyi tararlanman için 4 taraftaanda boşluk olmalı.
-
ÖNCELLİKLE SAOL TELEVİZYONU BN OYUN SD YAYIN VE FİLM İZLEMEK İÇİN ALCAM AMA DVD DEN USB BENİ BOZAR AMA DAHA ÇOK SD SONRA OYUN SONRA FİLMquote:
47 yazmışım 46 olacak ayrıca 46pfl8605 nette 5100 tl gözüküyor.40pfl9705 4600tl gözüküyor ki philipssin en iyisi odan da küçük olduğu için 40 daha iyi olabilir.buda bir hatırlatma olsun philips genelde aralık gibi serileri yeniler bundan dolayı bekleye bilirsin bekleyemem dersen fiyatlara iyi bak eski serileri bitirmek için fiyatlarıda kırabilirler buda sana bir fırsatta doğurur.inşallah kafan karışmadan yardımcı olmuşumdur çünkü bunlar bir kez alınır aceleye gelmez...
Alıntıları Göster
-
sen 8605 yi kaça bulabildinquote:
Orijinalden alıntı: burak34345567
ÖNCELLİKLE SAOL TELEVİZYONU BN OYUN SD YAYIN VE FİLM İZLEMEK İÇİN ALCAM AMA DVD DEN USB BENİ BOZAR AMA DAHA ÇOK SD SONRA OYUN SONRA FİLM
Alıntıları Göster -
102 sini 3000 tl 117 sini 4000 tlquote:
sen 8605 yi kaça bulabildin
Alıntıları Göster -
fiyatın iyimiş bence tvden zevk almak istiyorsan philips al sd yayınlarıda oldukça iyi renkler falan kesinlikle abartı değildir.ayrıca garanti durumu diğerleri ile kıyaslanamayacak kadar iyi bir marka heleki samsung lg den.ama asacağın duvarın sağında-solunda altında-üstünde yeteri kadar yer yoksa ambilight tam performans vermeye bilir eğer yerin kısıtlı ise samsungta seni memnun edecektir ama zevk vermez yerin az isede 102 ekran odana gayet yeterli olabilir ki bencede 102 al 1000 tl farkta çokmuş zaten 10 metre kare cıvarı diyorsun benimde oda yaklaşık o kadar ve bakıyorum 117 için pek yer olmuyor en iyi 102 gibi.quote:
102 sini 3000 tl 117 sini 4000 tl
Alıntıları Göster
-
teşekkürler :)))))))) galiba 102 alcam tam karşım zaten 117 çok büyük gelirquote:
fiyatın iyimiş bence tvden zevk almak istiyorsan philips al sd yayınlarıda oldukça iyi renkler falan kesinlikle abartı değildir.ayrıca garanti durumu diğerleri ile kıyaslanamayacak kadar iyi bir marka heleki samsung lg den.ama asacağın duvarın sağında-solunda altında-üstünde yeteri kadar yer yoksa ambilight tam performans vermeye bilir eğer yerin kısıtlı ise samsungta seni memnun edecektir ama zevk vermez yerin az isede 102 ekran odana gayet yeterli olabilir ki bencede 102 al 1000 tl farkta çokmuş zaten 10 metre kare cıvarı diyorsun benimde oda yaklaşık o kadar ve bakıyorum 117 için pek yer olmuyor en iyi 102 gibi.
Alıntıları Göster
-
hala kararsızmısın samsung philips arasında yoksa karar verdin miquote:
teşekkürler :)))))))) galiba 102 alcam tam karşım zaten 117 çok büyük gelir
Alıntıları Göster
-
philips alcam amblight bir harikaquote:
hala kararsızmısın samsung philips arasında yoksa karar verdin mi
Alıntıları Göster
-
o zaman benden sana bir tavsiye tv yi alıp yetkili servis kurmaya geldiğinde onların yanında tv ye iyi bak(hemen kurup başka bir kuruluma gitmek isteyeceklerdir beklet acele ettirme eğer sorun olursa ve tvde bişey yoksa philipse şikayet bulunmaktan çekinme az para değil)) eğer bir sıkıntı görürsen önemli bulabileceğin(piksel hatası,kasada kırık ve çizik,girişlerin bozuk olaması gibi) hemen yetkili servise tutanak tuttur bu sorunu var diye aldığın yere git tutanağı göster ve hemen yada ertesi sana yenisini vereceklerdir.eğer aldığın yer bunu yapmazsa(yapmak zorunda philips tutanaklı tv nin iadesini hemen alır) türkiye philips ile görüş kesin bir sonuç alırsın.bu yazdığım gözünü korkutmasın hep bozuluyor diye her yeni cihazda bozuk olma ihtimali vardır.hatta kutusunu 2 yıl boyuncada sakla eğer sonradan fabrikasyon hatası ile karşılasırsanda her şeyi ile iade et.bunlar çok bilinmeyen ama önemli prosedürler sorunların çoğu bunları bilmemekten çıkıyor.quote:
philips alcam amblight bir harika
Alıntıları Göster
-
SAOL SN HANGİ TV KULLANIYON YOKSA SNDE Mİ ALCANquote:
o zaman benden sana bir tavsiye tv yi alıp yetkili servis kurmaya geldiğinde onların yanında tv ye iyi bak(hemen kurup başka bir kuruluma gitmek isteyeceklerdir beklet acele ettirme eğer sorun olursa ve tvde bişey yoksa philipse şikayet bulunmaktan çekinme az para değil)) eğer bir sıkıntı görürsen önemli bulabileceğin(piksel hatası,kasada kırık ve çizik,girişlerin bozuk olaması gibi) hemen yetkili servise tutanak tuttur bu sorunu var diye aldığın yere git tutanağı göster ve hemen yada ertesi sana yenisini vereceklerdir.eğer aldığın yer bunu yapmazsa(yapmak zorunda philips tutanaklı tv nin iadesini hemen alır) türkiye philips ile görüş kesin bir sonuç alırsın.bu yazdığım gözünü korkutmasın hep bozuluyor diye her yeni cihazda bozuk olma ihtimali vardır.hatta kutusunu 2 yıl boyuncada sakla eğer sonradan fabrikasyon hatası ile karşılasırsanda her şeyi ile iade et.bunlar çok bilinmeyen ama önemli prosedürler sorunların çoğu bunları bilmemekten çıkıyor.
Alıntıları Göster
-
bende 47pfl8404 ve 94 ekran toshiba regza var ve aralarında dağlar kadar fark var tabi aynı sekment değil ama fark çok toshiba giriş seviyesinde bir tv philips ise orta seviye den azıcık üst diye bilirim donanım olarak ama senin almayı düşündüğün benimkinden daha üstün heleki philipsin en yüksek işlemcisi ve 2250 trilyon renk ile bendekinde sadece 4 trilyon renk var ve 8605 ile renkler çok farklı.quote:
SAOL SN HANGİ TV KULLANIYON YOKSA SNDE Mİ ALCAN
Alıntıları Göster -
evt olabilir philips 9000 serisimükemmel ama ona gücüm yetmioquote:
bende 47pfl8404 ve 94 ekran toshiba regza var ve aralarında dağlar kadar fark var tabi aynı sekment değil ama fark çok toshiba giriş seviyesinde bir tv philips ise orta seviye den azıcık üst diye bilirim donanım olarak ama senin almayı düşündüğün benimkinden daha üstün heleki philipsin en yüksek işlemcisi ve 2250 trilyon renk ile bendekinde sadece 4 trilyon renk var ve 8605 ile renkler çok farklı.
Alıntıları Göster
-
Bİ DE PHİLİPS DE ALTYAZI SORUNU VAR BİR ŞEY DAHA SORCAM BN LAPTOPUMLA KABLOSUZ GİRE BİLİR MİYİM TV YEquote:
evt olabilir philips 9000 serisimükemmel ama ona gücüm yetmio
Alıntıları Göster
-
bende yeni bir philips 40pfl8605 kullanıcısıyım. kesinlikle tavsiye ediyorum. almadan önce çok araştırdım. samsungla arasında çok gittim geldim ama ambilight ve kullanıcı yorumları philipsten yana ağır bastı. teknosadan ev sinema sistemi ve gözlükleriyle daha uygun fiyata geldi.quote:
Bİ DE PHİLİPS DE ALTYAZI SORUNU VAR BİR ŞEY DAHA SORCAM BN LAPTOPUMLA KABLOSUZ GİRE BİLİR MİYİM TV YE
Alıntıları Göster -
peki philips te kablosuz bilgisayar bağlantı var mı laptopla bilgisayar arasında bir de 3d oldğu sd yayınları 3d çevirebiliyor mu bunu sony samsung ve toshiba diye biliyom bu nlar da olsa philips almayan ölsünquote:
Orijinalden alıntı: medik
bende yeni bir philips 40pfl8605 kullanıcısıyım. kesinlikle tavsiye ediyorum. almadan önce çok araştırdım. samsungla arasında çok gittim geldim ama ambilight ve kullanıcı yorumları philipsten yana ağır bastı. teknosadan ev sinema sistemi ve gözlükleriyle daha uygun fiyata geldi.
Alıntıları Göster
-
bildiğim kadarı ile philips sin yeni çıkan 9000 serisinin bir modeli 2d yi 3d ye çeviriyor diğerleri çevirmiyor ama zaten bu tür tvleri alanların ortak görüşü 2d yayını 3d ye çevrilince tv nin performans vermediği.kablosuz bağlama derkende 8605 te DLNA diye bir özellik var eğer senin bilgisayardada bu özellik varsa kablosuz olarak bilgisayardaki herşeyi görebiliyorsun diye biliyorum ama türkiyede bu çok bilinmediği için tam olarak forumlarda ayrıntılarını ve kullanan yorumlarını göremedim.bende de 8404 te var ama DLNA lı bilgisayar yok bunlar genelde sony notebook,sony ericsson telefonlarda ve acer in bir kaç modelinde var diye biliyorum ama fiyatları biraz pahallı:(quote:
peki philips te kablosuz bilgisayar bağlantı var mı laptopla bilgisayar arasında bir de 3d oldğu sd yayınları 3d çevirebiliyor mu bunu sony samsung ve toshiba diye biliyom bu nlar da olsa philips almayan ölsün
Alıntıları Göster
-
bu özellik samsungda var sizce hangisini almalıyım bir tek ambight için philips değer miquote:
bildiğim kadarı ile philips sin yeni çıkan 9000 serisinin bir modeli 2d yi 3d ye çeviriyor diğerleri çevirmiyor ama zaten bu tür tvleri alanların ortak görüşü 2d yayını 3d ye çevrilince tv nin performans vermediği.kablosuz bağlama derkende 8605 te DLNA diye bir özellik var eğer senin bilgisayardada bu özellik varsa kablosuz olarak bilgisayardaki herşeyi görebiliyorsun diye biliyorum ama türkiyede bu çok bilinmediği için tam olarak forumlarda ayrıntılarını ve kullanan yorumlarını göremedim.bende de 8404 te var ama DLNA lı bilgisayar yok bunlar genelde sony notebook,sony ericsson telefonlarda ve acer in bir kaç modelinde var diye biliyorum ama fiyatları biraz pahallı:(
Alıntıları Göster
-
dediğim gibi eğer :benim için usb den herşeyi izlemek istiyorum gerisi çok önemli değil dersen samsung al...quote:
bu özellik samsungda var sizce hangisini almalıyım bir tek ambight için philips değer mi
Alıntıları Göster
ama yok bu önemli değil genelde sd yayın ve artık her evde var :)) divx oynatıcıdan tv ye takıp film izlerim ve gecede ışıkları kapar ambilight ın tadınıda alırım dersen tabii philips al
ÖNCELİĞİNE İYİ KARAR VER
ama bence bunu al demek istemem sonra alıp bişey olursa kulağımında çınlamasın:(
yukarıya yazmışsın usb den dvd beni bozar diye yani bu önemli değilmiş kafan fazla karışmasın yoksa bu negatif enerjin ürünüde yansırsa (hangi markayı alırsan al) sıkıntı yaşarsın. bende genelde böyle oluyor biraz saçma gibi ama insanların böyle batıl inançları olabiliyor.bende iki faklı lcd var ve hangisini aldıysam önceliğime karar verdim.örneğin ilkinde para önemliydi tüplü bozulunca acilen almak şart oldu 37 tüplü de yetmiyordu ama hiç panele falan bakmadım zatende bu konuda mükemmel olmadığı için panel araştırıp kafa yormaya yok ikincisinde ise ambilight ta kafayı takmıştım ve gözü kapalı aldım 9000 serisini daha çok istemiştim ama daha tuzlu ondan 8000 serisi aldım ve yine panele bile bakmadım ve ne panel olduğu konusunda bir araştırma bile yapmadım halada bilmiyorum:) çünkü görüntüsü ve özellikleri beni çok tatmin ediyor.
Benzer içerikler
- en az arıza yapan televizyon
- nanocell mi oled mi
- seg marka kimin
- senna tv alınır mı
- qned nedir
- bim bot
- en iyi televizyon markası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X